- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Canm insanlik.haliii yarin alirsinn:))Bende azim olsa bugün mezura alcagmı unutmazdım bildirim düşmese aklımdan tamamen çıktı spor ağlıcam valla bu saatte mi gelir insanın aklına ölçülerimden haberm yok ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm insanlik.haliii yarin alirsinn:))Bende azim olsa bugün mezura alcagmı unutmazdım bildirim düşmese aklımdan tamamen çıktı spor ağlıcam valla bu saatte mi gelir insanın aklına ölçülerimden haberm yok ya
ama bence birgun ara ver sen agrı yaptıysaAyyy bu koltuktan nasil kalkicamm 13,dakikam kaldi hahah
Telefona hatrlatma yaptım zaten unutmam mümkün değil mezura al dıye hatrlatma kurcagım hıc aklıma gelmemıstı hahahaCanm insanlik.haliii yarin alirsinn:))
HahahTelefona hatrlatma yaptım zaten unutmam mümkün değil mezura al dıye hatrlatma kurcagım hıc aklıma gelmemıstı hahaha
Saat 10da basliycam tatlim yapmaya
:)
Dunden beri aci cekiyorum otururken dahi bacaklarimdan dolayi ama pes etmiycem inadina yapicam
Bende azim olsa bugün mezura alcagmı unutmazdım bildirim düşmese aklımdan tamamen çıktı spor ağlıcam valla bu saatte mi gelir insanın aklına ölçülerimden haberm yok ya
bende yapıcam usenme geldi 5 kiloluk agırlıklarla yapıyorum cok yorucu
2,dakika isinma
- 90tane bacak geriye itme harekeri (45 er kez)
- 15 squat(bacaklarim dunden dolayi cok agriyordu dayanamadim)
- 25 popo sıkma hareketi
- 91mekik
Ayyy oturamiyorum oturunca kalkamiyorum bu nasil bi acidirrr ama yilmiycammasallahh kizlara bakkk
aman aman yapinda gec olsun guc olmasin sikinti yokk
tebrikler tatlim
benimde bugun her yerim agriyor
bugun 1 saat pilates dusunuyorum bakalimm
Ayyy oturamiyorum oturunca kalkamiyorum bu nasil bi acidirrr ama yilmiycam
Micheal egzersizinden sonra oldu istekiz naptinda o kadar agrin olduu
Bu kadar kısa sürede etkiliyse bunu bende yapıyım bariMicheal egzersizinden sonra oldu iste
Videoda biraz fazla hareket ediyolar ondan sanirimBu kadar kısa sürede etkiliyse bunu bende yapıyım bari
Videoda biraz fazla hareket ediyolar ondan sanirim
Maalesef tatlimpff videoylamı ya kotalı benim netim tamam eledım bu sporu
Micheal egzersizinden sonra oldu iste
telefonum gerekli hatrlatmayı yaptı mezura alınacak akşama ölçülerimle burdayımmm :)
Unutmam bugün telefndakı hatrlatmayı ertelıyorm alana kadar calar artıkay kiyamam demekki daha once calistirmadigi bolgelerini calistirdiysa etlo etmistir
al kuzum all unutmaa
Maalesef tatlim
Kiz oyle bi soyledin ki ..nilesoyledist: 38396199 .!.:eveeeeet :) mezuramı aldım ve geldim şoklardayım yalnız ben felaket olmuşum bu halde gelınlık gıyemem incecik belim vardı benim yahu :S
Göğüs :84
bel:70
Kalça:88
basen:93
iç bacak:66 ((bunu doğrumu ölçtüm bimiyorum))