- 22 Kasım 2014
- 3.162
- 2.155
Ben de bugun gordum
30gunluk bi program level1-2-3 diye gidiyor 10ar gunluk sikilasmayi hedefliyor sonuc alan baya kisi var burda forumu da var hatta
Göğüs bölgesi içinde geçerlimi bu canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de bugun gordum
30gunluk bi program level1-2-3 diye gidiyor 10ar gunluk sikilasmayi hedefliyor sonuc alan baya kisi var burda forumu da var hatta
Farketmeden girdiğim her topikte seninle karşılaşıyorum Bu kız beni takip ediyo deme sakın bilinçsizce denk geldim hepBen de bugun gordum
Her yere yorum birakiyorum cunkuFarketmeden girdiğim her topikte seninle karşılaşıyorum Bu kız beni takip ediyo deme sakın bilinçsizce denk geldim hep
Olabilir sürekli denk gelıyorum bıde ızlemeye almıstım yılbası konseptndeyken sanırm az önce dedim kız takıp ediyorm sancak ozellıkle dıyeHer yere yorum birakiyorum cunku
Gogus icin biseyi okumadim canm ya
Aklima bile gelmedi canm kuskusuz ol:)Olabilir sürekli denk gelıyorum bıde ızlemeye almıstım yılbası konseptndeyken sanırm az önce dedim kız takıp ediyorm sancak ozellıkle dıye
Hahah aynenbende bugun 30 gunluk squat programına basladım 5 kiloluk agırlıklarla bakalım o nasıl sıkılastırıcak daşşşşş gibi olana kadar devam
Michaeljillian egzersizimi yapip geldim :)
O nasılmış Spora ne kadarda uzagım ne kadar belli dimi
bende bugun 30 gunluk squat programına basladım 5 kiloluk agırlıklarla bakalım o nasıl sıkılastırıcak daşşşşş gibi olana kadar devam
Yarasin canmm ben de spor salonuna gidicem ama ne dogru duzgun bi spor egitmeni var ne de biseySelam kizlar
sansima pilates dersi iptal olmus
yurume kosu bandi bisiklet derken 2 saat spor yapip geldim simdi evimle ilgilenicem musait oldukca gelecegimm
Yarasin canmm ben de spor salonuna gidicem ama ne dogru duzgun bi spor egitmeni var ne de bisey
Var var da yerleri cok ters evim cok ters okul bi yandan falan o kosturmacayi gecn sene yaasadim artik evimde yaparm daha iyihic tavsiye etmiyorum canim
spor salonlarinda bi ders programi var grup dersleri icin sana uymayabiliyor
ben pilatea ve yuzme cok istiyorum yuzme karma genelde o yuzden yuzmeyi eledim pilates icinse suan bulundugum yerde var ama dedigim gibi saatlerim uymuyor
en iisi evdeee yada hangi sporu dusunuyorsan ona yonelik spor merkezi
orn. pilates icin sadece pilates yapan yerler var
Var var da yerleri cok ters evim cok ters okul bi yandan falan o kosturmacayi gecn sene yaasadim artik evimde yaparm daha iyi
Canm su siralar olmaz ama ilerde dusunebilrmkesinlilkle canim evdede yapabilirsin
ama kendim adinada söylüyorum keske 1 ay bi pilates derslerine katilabilseydimm daha ii olabilirdii
bende yapıcam usenme geldi 5 kiloluk agırlıklarla yapıyorum cok yorucuSaat 10da basliycam tatlim yapmaya
:)
Dunden beri aci cekiyorum otururken dahi bacaklarimdan dolayi ama pes etmiycem inadina yapicam
Ayyy bu koltuktan nasil kalkicamm 13,dakikam kaldi hahahbende yapıcam usenme geldi 5 kiloluk agırlıklarla yapıyorum cok yorucu