- 21 Aralık 2014
- 8.987
- 28.580
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Ben hala oglanın (adam demeye dilim varmadı) yere, tavana baktıgı yerde kaldım. Hakkında hayırlısı olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçekten öyle.Senin kimseye bekaret borcun yok
Hayat zaten vurdu bir de biz vurmayalım diye elleşmiyoruzBaska konularda hiciv ve komedi ustasi olanlar burada cicek gibi takilmis ne guzel. Demek ki iki muhabbet cevirir ona buna salca olursaniz her turlu basiniz oksaniyor. Bdv'deki gercek dert sahiplerine iletmek lazim, herkes bu anlayisli tavri hak ediyor
Arkadaşlar dün görüşmüştük ailesiye ve barışmayı düşündüğümü biliyordunuz. Ben bu olaylar yaşandığı zaman o kuzenine dert yanmıştım. Balayından tutun da aldıkları eşyalara kadar ağzıma geleni söylemiştim. O kuzeni de bugün yememiş içmemiş yetiştirmiş. Nişanlım beni aradı. Bizi rezil etmişsin. Her şeyi aktarmışsın. Seninle aramızda hiç sır olmayacak demek ki. Herşeyi herkese söylemişsin ailene söylesen neyse bizi rezil ettin. Ailemin sana ne kötülüğü vardı gibisinden söylendi. En sonunda ben düğünü ertelemek istiyorum düşüneceğim dedi. Ben de sen kimsin de böyle şeyler söyleyebilirsin. Siz sebep oldunuz konuşacak kimsem yoktu bir anlık boslukla anlattım dedim.
Bu arada kız beni engellemiş. Daha sabah aradı halbuki, davetiyenizi bastırdım dedi.
Nasıl böyle iki yüzlülük, kızın da yaşı var 32, 33. Yani velhasıl kendi kendine bitti.
He vallaİnanılmaz bir acemilik o kadar da yazdık ettik olmaz dedik yine barışacam dedin hemi
Başından evlilik geçerse kimse bekareti sorgulamaz.Sen barışırsın.
Barışmayı mı düşünüyordun? Gidip adamın kuzenine bülbül gibi mi şakıdın?Arkadaşlar dün görüşmüştük ailesiye ve barışmayı düşündüğümü biliyordunuz. Ben bu olaylar yaşandığı zaman o kuzenine dert yanmıştım. Balayından tutun da aldıkları eşyalara kadar ağzıma geleni söylemiştim. O kuzeni de bugün yememiş içmemiş yetiştirmiş. Nişanlım beni aradı. Bizi rezil etmişsin. Her şeyi aktarmışsın. Seninle aramızda hiç sır olmayacak demek ki. Herşeyi herkese söylemişsin ailene söylesen neyse bizi rezil ettin. Ailemin sana ne kötülüğü vardı gibisinden söylendi. En sonunda ben düğünü ertelemek istiyorum düşüneceğim dedi. Ben de sen kimsin de böyle şeyler söyleyebilirsin. Siz sebep oldunuz konuşacak kimsem yoktu bir anlık boslukla anlattım dedim.
Bu arada kız beni engellemiş. Daha sabah aradı halbuki, davetiyenizi bastırdım dedi.
Nasıl böyle iki yüzlülük, kızın da yaşı var 32, 33. Yani velhasıl kendi kendine bitti.
Böyle düşünüp barışacağını düşünüyorum.Başından evlilik geçerse kimse bekareti sorgulamaz.
He valla
Birlikte olmuşlar(ben inanmıyorum)İyi de konu açıp bi dünya tü kaka yaptık ya KK ailesi olarak. Kendi de yaptı. O kadar şey söyledi. Nasıl barışmak istiyor onu anlamadım.
Biz boşa konuşmuşuz demekki
+Birlikte olmuşlar(ben inanmıyorum)
Burhan senin sanki tesettürlü kadınlara bakan bir sevgilin vardı. Boşanmış olan da o muydu? Bu o adam de bir de tam olsun. Düşüp bayılayım şurada.Linci hakettim buyrun
Evet ilerde aşık olacağım kişi bunu problem ederse
Barışmayı mı düşünüyordun? Gidip adamın kuzenine bülbül gibi mi şakıdın?
Aferin çocuğum aferin, böyle devam et.
Ne barışması? İnşallah barışmak için görüşelim dememişsindir bunu da dediysen kendimi sekmeden atarım.
Evladım git yılana çıyana anlat dağa taşa anlat, adamın ailesinden birine niye her şeyi anlatıyorsun? Bir de nasıl böyle iki yüzlülük diyorsun ohooooo insanları ne zannediyordun ki acaba? Şimdi onlar canciğer kuzu sarması olur seni de aman ne yılanmış sizi kötülümelere doyamadı iyi ki kurtuldunuz diye anlatacak o kuzen.
Hazır yüzüğü atan senken adamı havalara sokmuşsun bu davranışınla, düğünü ertelemek istiyorum demiş o kim ki?
Anne babasının ablasının aklıyla hareket eden, onların lafıyla kıyafetlerine bile müdahale etmeye kalkan, kendi kazandığı parayı harcarken bile ailesi duyarsa diye tırsan birisi.
Kendi kendine bitmeseydi bitirmeyeceksin öyle mi? Sana şurdan anne terliği fırlatmak istiyorum
Birlikte olmuşlar(ben inanmıyorum)
Zaten bitmeliydi inşallah daha hayırlısı çıkar karşına burhanArkadaşlar dün görüşmüştük ailesiye ve barışmayı düşündüğümü biliyordunuz. Ben bu olaylar yaşandığı zaman o kuzenine dert yanmıştım. Balayından tutun da aldıkları eşyalara kadar ağzıma geleni söylemiştim. O kuzeni de bugün yememiş içmemiş yetiştirmiş. Nişanlım beni aradı. Bizi rezil etmişsin. Her şeyi aktarmışsın. Seninle aramızda hiç sır olmayacak demek ki. Herşeyi herkese söylemişsin ailene söylesen neyse bizi rezil ettin. Ailemin sana ne kötülüğü vardı gibisinden söylendi. En sonunda ben düğünü ertelemek istiyorum düşüneceğim dedi. Ben de sen kimsin de böyle şeyler söyleyebilirsin. Siz sebep oldunuz konuşacak kimsem yoktu bir anlık boslukla anlattım dedim.