- 26 Haziran 2009
- 1.932
- 107
- 363
- Konu Sahibi voodoobebegi
-
gözün aydın ilgisi var gibi geldi banaKizlaaaar yazdi yazdiii :)
En son konustugumuzda yildiz kaysa dilek tutsam demiştim.
Yildizlara bakip dilek diliycem dedin, hala yagmur dinmedi, ne dilediysen artik :) yazmis :))
Bende zavalli voodocuk ne diler ki yazdim tam ders calisiyodum masanin fotografini yolladim :))
Ay inşallah inşallah: )gözün aydın ilgisi var gibi geldi bana
Zaten 20 dk oldu cevap vermedifazla hevesli görünme o yazmadan sen yazma. sen derslerindeki başarınla ve hrsınla çokta kolay etkileyebilirsin
bana ne oluyorsa burada bende heyecanlanıyorum aynı dizi gb sonunu merak ediyorum.
nasıl yazdı sana cevap mı yazdı yoksa sen hiçbişey yazmadan sana laf mı attı :)Kizlaaaar yazdi yazdiii :)
En son konustugumuzda yildiz kaysa dilek tutsam demiştim.
Yildizlara bakip dilek diliycem dedin, hala yagmur dinmedi, ne dilediysen artik :) yazmis :))
Bende zavalli voodocuk ne diler ki yazdim tam ders calisiyodum masanin fotografini yolladim :))
benzetmeye koptumAy inşallah inşallah: )
Zaten 20 dk oldu cevap vermedi.
Evet hemde derslerimden asla kopmamam lazim bu konuya takilip
Ayy hadi insallah diyorum bende :).
Gullerin savasindaki gulruyla omer bey gibi
Ben hicbir sey yazmadimm . Bi kere yazdim o gece yatmadan bi sigara iceyim dedim terasa ciktim . Cok yildiz var dilek tutayim demistim :) simdiden amin diyorum demisti . Bi anda bi baktim facede bildirim bayilicam sandım.: )nasıl yazdı sana cevap mı yazdı yoksa sen hiçbişey yazmadan sana laf mı attı :)
Bayılma sakin ol, ne kadar rahat ve geniş olursan o kadar iyi.Evrene nasil enerji gonderdiysem mesaj attı:)
Umarım vardır ve sabun köpüğü değildir: (
Heyecandan bayilabilir miyim :)
yaaa ben de eskilere gittim şimdi, heyecanlanmayı bile unuttum artıkBen hicbir sey yazmadimm . Bi kere yazdim o gece yatmadan bi sigara iceyim dedim terasa ciktim . Cok yildiz var dilek tutayim demistim :) simdiden amin diyorum demisti . Bi anda bi baktim facede bildirim bayilicam sandım.: )
Bu omer kadar yakisikli degil ama olsunbenzetmeye koptum
Vaaauv :) harika ya . Şu an gercekten daha da inandim olabilecegine :)Bende ogretmenim ve birgun bi adamla tanistim yurt disinda mastir,doktora yapmis cok karizmatik biriydi bana bakmaz cok buyuk kultur farki var aramiz da dedim,buarada tanistigimiz da Ben kpss kursuna gidiyordum ve sonuc olarak Ben bu adamla tanistiktan 4 ay sonra evlendim :)) ve iki tane cocugum var.. Kisacasi hicbirsey imkansiz degildir.. Yeter ki inan!!!
Zaten 33 dk oldu yazmadi da bosuna heyecanlandim sanirim :)Bayılma sakin ol, ne kadar rahat ve geniş olursan o kadar iyi.
Yok yok, kalp boşuna çarpmazBu omer kadar yakisikli degil ama olsun
Vaaauv :) harika ya . Şu an gercekten daha da inandim olabilecegine :)
Allah mutlulugunuzu daim etsin
Zaten 33 dk oldu yazmadi da bosuna heyecanlandim sanirim :)
o zamana kadar bekle canım daha da muhabbeti ilerletirsiniz zaten bu süredeMerhaba kızlar
Bundan 1 ay önce bir konu açmıştım biri vardı hayatımda ama inanılmaz dengesizdi falan diye . Konuyu açtığımın ertesi günü baktım ki ben saçma sapan bir hırs yapmışım . Bu adamın sadece beni fiziksel olarak beğendiğini , ilişki anlamında bir şey yaşamak istemediğine kanaat getirip bir daha onunla görüşmek istemediğimi söyledim . Aynı gün öğretmen olduğum kolejden istifa ettim . Ve gene aynı gün bir KPSS dershanesine kayıt oldum . Öğretmenlik yapmak istemediğime karar verdim . Diktim gözümü müfettişliğe , uzmanlığa ...
Derslerim başlayalı 3 hafta oldu .
Alan derslerimden birine ilk başta '' bu nasıl hoca yaa . Bu kadar genç hoca hiçbir şey öğretemez bana '' dediğim bir hoca geldi .
( 32 yaşında 3 üniversite mezunu Ankaranın sayılı üniversitelerinden birinde Doç. ve sürekli yurtdışlarına seminerlere gittiğini sonraları öğrendim ve mahçup oldum :):) )
Tahtada devleşen cinsten bir hoca . Her konudaki fikriyle bilgisiyle 3 saat nasıl geçiyor anlamıyorum derste .
Sonraları bir baktım ki ben bu hocadan etkilenmeye başladım .
Hoca yahu vodoo ne ayıp çocuk musun ergen misin hocana kayıyor ilgin diye kızsamda kendime engel olamadım .
2 gece önce faceden kusura bakmayın küçücük bir soru sorabilir miyim dedim .
Sonra sohbet uzadıkça uzadı .
Normalde öğrencilerimle bu saatte konuşmam aslında ama senin öğretmenlik yapmış olman seni farklı bir yere koyuyor falan dedi .
Biz 1 saate yakın sohbet ettik . Ertesi gün derste neredeyse hiç gözgöze gelmedik anlatırken bende bakamadım o da :)
Arada falan espriyle falan takıldı ama gayet seviyeli sevimli espriler . Kantinde otururken benimle ailemle ilgili sorular sordu ki bütün sınıf kantindeydik bir bana sordu
Ben çok etkilendim kızlar . Bilgisinden , tavrından , tarzından .
Ne yapsam nasıl yapsam bilmiyorum . 1 ay kadar sonra onunla olan dersimiz bitecek ve bir daha dersimize girmeyecek .
Beklesem mi o zamana kadar ama dikkatini de çekmek istiyorum çok
facete olmasına rağmen yazmıyo mu, yoksa faceten çıktı mı?Bu omer kadar yakisikli degil ama olsun
Vaaauv :) harika ya . Şu an gercekten daha da inandim olabilecegine :)
Allah mutlulugunuzu daim etsin
Zaten 33 dk oldu yazmadi da bosuna heyecanlandim sanirim :)
Yok yok, kalp boşuna çarpmazAcele etme yahu, dedik ya yavaş yavaş ürkütmeden
Bi derslerime girmemeye baslasin da o zamana kadar bu ayarda tutayim :)o zamana kadar bekle canım daha da muhabbeti ilerletirsiniz zaten bu sürede
Ay insallah . Tabikii :)Amin tesekkurler sonuc olumlu olursa haber ver :))
Çıktı galiba zaten bende cevrimici degildim . Goruldu de yazmadi .facete olmasına rağmen yazmıyo mu, yoksa faceten çıktı mı?
ozaman korkulcak bişey yok :) bazıları gördüğü halde cevap yazmıyo çünkü ben yaşadım..:) ayy tamam tamam çok sakinim .
Pusuya yatmis bir kedi yavrusuymusumcasina
Bi derslerime girmemeye baslasin da o zamana kadar bu ayarda tutayim :)
Ay insallah . Tabikii :)
Çıktı galiba zaten bende cevrimici degildim . Goruldu de yazmadi .
Masallah size :) Allah mutlulugunuzu artirsin :)bende staj hocamla 12 yıldır evliyim 3 bebemiz var hemde ben ona değil o bana aşık olmuştu ilk görüşte çok uğraştırdım adamı çoookkk :) çok heyecanlı sizin olayınızda olabilirliği var ama çok dikkatli olun yeni br ilişkiden çıkmışsınız bir yanlış yapmayın
ozaman korkulcak bişey yok :) bazıları gördüğü halde cevap yazmıyo çünkü ben yaşadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?