Kontesim canım benim, seni o kadar iyi anlıyorum ki ben de gerildim inan okuyunca, müdür biliyordur kadının ne zaman izne ayrılacağını(hatta okul kapanmadan önce bile birinci dönem hamile kadının gelmeyeceğini biliyordur. , sizin şanssızlığınız o sınıfa düşmesi olmuş kızın. Şimdi duruma şöyle bakalım eşin çok fena kavga ettiyse zaten sanırım kızı geri yazdırmaz oraya, özel okulun tek avantajı kuzum, sınıf mevcudunun az olması, 1. sınıf okutan bütün arkadaşlarım 30 kişilik sınıflara çok fazla napıcaz biz diyorlar.40 kişilik sınıf ne ayol, gelen ücretli öğretmen bile kafayı sıyırır, ücretli olunca kötü olacak diye bişey yok, sonuçta özel okula gidenlerde kppss yi kazanamamış kişiler oluyor genelde. yani ona göre değerlendirme öğretmenin iyi kötü olmasını, hatta yeni öğretmense daha canla başla girebiliyor ... sizin tek sıkıntınız seneye bu öğretmenin gelmeyecek olması olur... yani 1. sınıfı okutur, belki ikinci dönem belki de 2. sınıfta kadrolu öğretmeni girer.
Benim eşimde aynen senin ki gibi yapardı kesin. Koleje yazdırırdı, szn de muhtemelen bi öncesinde kafanızda kolej fikri vardı ki direk oraya yöneldi.