- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
ilçe milli eğitime ya da okul müdürüne dilekçe yazın. ya da bimer'e internetten bile sorabilirsiniz. cevap vermek zorundalar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunu soracagım çünkü bu ince detayu bilmiyordum çok iyi oldu dediğinizKonu sahibi arkadaşa şunu soralım müdürünüz ücretli mi dedi yoksa vekil mi dedi. Vekilse zaten sınıf öğretmenidir bunda şüphenz olmasın. Ya norm fazlası olmuştur ya da doğum yapan ya da askere giden öğretmenin yerine gelen atanması yapılmamış bi sınıf öğrtemenidir. Ama ücretli ise herhangi bi 4yıllık üniden mezun olmş biridir
Onu öğrenirsen daha iyi olur. Ücretli öğretmenliksede işinizi şansa bırakmayın derim benbunu soracagım çünkü bu ince detayu bilmiyordum çok iyi oldu dediğiniz
yavvv tamamyahu vekaleten görevlendirilmiş öğretmen vekil öğretmen............................
çünkü böyle olacagını bilmiyorduk yeni gelen kadromuz çok iyi diyip durdular..neden başka sınıf ya da başka devlet okulu düşünmediniz merak ettim cidden
4. soruşum
hımm ben adresinize uyan 2-3 devlet okulu daha vardır diye düşündüm o yüzdençünkü böyle olacagını bilmiyorduk yeni gelen kadromuz çok iyi diyip durdular..
başka sınıfa müdür asla degişiklik yapmam diyor 80 öğrenci magdur hangisini degişssinler..
Başka devlet okulu içinde taşınmam lazım yoksa nakil yoluyla canım sıkıldı hadi aldıralım diyemiyorsunuz kanun böyle..
Tasınmayı konusuyoruz suan mesela eşimle
aynen katılıyorum arkdaşlarımdan biliyorum üniden çıkar çıkmaz tecrübe olmadan kolejlerde işe başlıyorlar ve küçük bi şehir değil ankara da yaşıyorum.
tamamen kime denk geleceğinizle ilgili
çünkü böyle olacagını bilmiyorduk yeni gelen kadromuz çok iyi diyip durdular..
başka sınıfa müdür asla degişiklik yapmam diyor 80 öğrenci magdur hangisini degişssinler..
Başka devlet okulu içinde taşınmam lazım yoksa nakil yoluyla canım sıkıldı hadi aldıralım diyemiyorsunuz kanun böyle..
Tasınmayı konusuyoruz suan mesela eşimle
işte mesele şu ki tanıdık yok olmayınca mecburen taşınmayı konusur olduk..O konuda sıkıntı yok. Gondermek istediginiz okulun civarinda tanidik birini bulup çocuğu orda yaşıyor gosterirsiniz olur biter.
muhtarliktan adres degisikligi yapılıyordu sanirim.
detayini unuttum, arastirirsaniz bulursunuz.
ankara da kardesim, kuzenlerim hep ayni yöntemle adres kaydinin disinda kalan okullarda okudulat.
varya bunları arabada heeeep düşündüm hepp çok söyledim müdürle kavga edip okuldan nasıl çıktı anlamadım arkasından koştura koştura gittim adamın o derece..
tabiki yeni mezunda olacak tecrübe sahibi nasıl olacak yoksayanlış anlaşılmasın tabiki yeni mezunlarda bir yerlerde çalışacaklar.. olay yeni mezun ya da deneyimli öğretmen seçme kriteri ne okulun.. "doğru" olanı devlet de özel de seçemiyor her zaman bu önemli.. İnsan Kaynakları nasıl çalışıyor özel okullarda? pırlanta gibi yeni mezunlar da var 10 yılını yatarak geçirmiş mesleğin yüz karası deneyimliler de..
tabiki yeni mezunda olacak tecrübe sahibi nasıl olacak yoksa
ama ben konu sahibine hitap etmeyeceğini düşündüm deneyimsiz öğretemenin
siz kadrolu musunuz? ücretli mi?Ben mesleğimin ilk yılıçoğu veli çocuğunu kadrolu öğretmen vermek istedi dönem başında. Benim1.sınıfa başlayan öğrencilerim sınıfta parmakla gösterilen çocuklar oldu. Şuan 3.yılım ve her yaz ararlar hangi okullarının beni küçük kızımı Size vermek istiyorum yeğenim Size emanet etmek istiyorum. Sonuç olarak daha öğretmeni tanımadan için ön yargılı davranmışsınız