- 26 Nisan 2019
- 4.460
- 6.604
- 39
ilk sayfalar dışında bütün yorumları okuyamadım. Belki başka bir üyede yazmıştır, emin değilim, Kızınızın şuan yaşadıkları için üzgünüm ama bence soruna çok fazla odaklanmak yerine bir an önce çözüm arayışına girin. Bence okul değiştirmeyi düşünmeden önCe de siz birşeyler yapmaya çalışın. Bir kere lütfen başka velileri suçlamayı bırakın. Haklı dahi olsanız bu size bir çözüm sunmayacak. Haftaiçi kızınızın kendine daha yakın hissettiği bir arkadaşını annesiyle birlikte evinize davet edin. Kızlar birlikte vakit geçirsin, ortak özelliklerini keşfetsinler. Özellikle hafta içi olsun, ertesi gün okulda gördüğünde de konuşabilsinler. Haftasonu arkadaşıyla birlikte sinema götürmeyi teklif edin mesela. Okul dışında fakat okula taşıyabilecekleri bir alan oluşsun. Sonra bir kaç arkadaşını ve annelerini davet edersiniz. Bu arada öğretmeniyle de görüşün, diğer kızlarla ortak görevler versin. Birlikte bir projeleri veya ödevleri olsun.. Annelerle kahvaltı gününüz olsun mesela, siz organize edin,kızınızı servise siz bindirin, onlar kızınıza günaydın demiyorsa siz diyiverin. Bütün bunları denedikten sonra hala kızınızı dışlıyorlarsa okulunu değiştirin. Bilsem’li ve üstün zekâlı çocuklara sahip bir çok veli arkadaşım var, bu dışlanmak için emin olun ki bir sebep değil.
Annesiniz çok normal olarak bu durum içinizi sızlatıyor, sizi anlıyorum ,üstelik bir bebeğinizde var. Ama lütfen bu yazdıklarım için çabalayın
Annesiniz çok normal olarak bu durum içinizi sızlatıyor, sizi anlıyorum ,üstelik bir bebeğinizde var. Ama lütfen bu yazdıklarım için çabalayın