- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.669
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İdare genelde öğretmenin tercihine bırakıyor. Benim okullarım da hep böyle oldu. Bizzat arkadasimin ablasi iibf mezunu oldugu halde 1. Siniflari verdiler köy okulundaTam tersine ücretliye 1. Sınıf vermezler. Seneye ne olacağı belli değil, 4ler zaten sene sonunda mezun...
Doktorum, en son 14 ay önce izin aldım ve son iki yıl tüm bayramlarda nöbetçiydim. Bugün izin istedim hastalar ne olacak dediler.
Ben de size soruyorum öğrencileriniz ne olacak?
Eğitim sağlık kadar değerlidir siz nesil yetiştiriyorsunuz yapmayın
Al benden de o kadar. Her zaman dikkat etmem de öğretmenim falan diyince yazısına dikkat edesi geliyor insanın. Yaptıydık ettiydik nedir ya...Yazmayayım diyorum ama hocam evde olduğunuz sürece lütfen kitap okuyun, yazım çalışın.
Bütün mesajlarınıza kırmızı kalemle girişmek geldi içimden.
İdare öğretmene bırakır mı ya çok saçma. Var öyle yerler evet öğretmene bırakan, biz de kendi aramızda paylaşıyoruz branşçıyım. Bu uygulamayı bu şehirde gördüm ve hiç memnun kalmadım. Sınıf öğretmenlerinin seçmesi ekstra yanlış...İdare genelde öğretmenin tercihine bırakıyor. Benim okullarım da hep böyle oldu. Bizzat arkadasimin ablasi iibf mezunu oldugu halde 1. Siniflari verdiler köy okulunda
Ben "İnternette bari rahat yazalım." teranesini öğretmenler için kabul edemiyorum.Al benden de o kadar. Her zaman dikkat etmem de öğretmenim falan diyince yazısına dikkat edesi geliyor insanın. Yaptıydık ettiydik nedir ya...
O zaman planlayıp yapsaymış çocuk, bakacağı bırakacağı kimse yoksa veya madden uygun değilse yapmasaymış çocuk. Bunların bedelini diğer memurlar ödüyor, aman onun çocuğu var aman eş durumu zart zurt e bekarın suçu ne, neden başkasının çocuğunu düşünmek zorunda ki. Benim derdim de biraz bu, ülkede her şey evlenme üstüne kurulmuşMemurlar ve evden çalışan kişilerle , çalışmada da maaşlarının tam yattigi kişilerle , yasak geldiğinde dükkanlarına kilit vurulanlar, hastanede uyuyanlar aynı dünyada yaşıyor.
Çok adaletsiz bir sistem ..
Hala maaşımı aylardır tam alıyorum , yine uzaktan olursa ücretsiz izne ayrılmayacağız diye konuşuluyor. İnsan gerçekten çıldırıyor.
Üstüne de çocuğunu küçükken bırakmak zorunda kalanlara ahkam kesiyor konu sahibi burada.
evlenmeyen kadının adının evde kalmış olduğu avrupa ülkesi var mı acabaO zaman planlayıp yapsaymış çocuk, bakacağı bırakacağı kimse yoksa veya madden uygun değilse yapmasaymış çocuk. Bunların bedelini diğer memurlar ödüyor, aman onun çocuğu var aman eş durumu zart zurt e bekarın suçu ne, neden başkasının çocuğunu düşünmek zorunda ki. Benim derdim de biraz bu, ülkede her şey evlenme üstüne kurulmuş
Müdür okusa içi rahatlardıah ah konu sahibi müdür görmemiş
şok olacağı öle laflar duyardı ki yine şanslıymış
neyse burda duymuş oldu
Daha da kotusu var. Cocugum var diye az ders alan ya da bos gun isteyen ogretmen okul cikisi vr haftasonu kurs aciyor. Cunku onun ek ders ucreti iki kati. Bunlari gordukce cidden cildiriyorum.O zaman planlayıp yapsaymış çocuk, bakacağı bırakacağı kimse yoksa veya madden uygun değilse yapmasaymış çocuk. Bunların bedelini diğer memurlar ödüyor, aman onun çocuğu var aman eş durumu zart zurt e bekarın suçu ne, neden başkasının çocuğunu düşünmek zorunda ki. Benim derdim de biraz bu, ülkede her şey evlenme üstüne kurulmuş
Komiknick baştan karar verip ona göre hareket etmeniz gerekirdi hocam. Okulların durumuyla ilgili öngörüde bulunup tercihinizi yapmalısınız ne çıkarsa bahtınıza...Müdüre okullar açılırsa izne ayrılırım, uzaktan olursa devam ederim demeniz etik olmamış. Müdür sizin amiriniz ve sizi hiç tanımıyor. bu fikrinizi ancak arkadaşınıza falan açabilirdiniz. Neye şok oldunuz yani müdür de sizin cümleleriniz karşısında şok olmuştur emin olun böyle açık açık da söylenmez ki...
Evet bunu ben de duymuştum dinleri imanları para . YazıkDaha da kotusu var. Cocugum var diye az ders alan ya da bos gun isteyen ogretmen okul cikisi vr haftasonu kurs aciyor. Cunku onun ek ders ucreti iki kati. Bunlari gordukce cidden cildiriyorum.
Yine yanlış bir Karamela önermesi. Pandemi başlar başlamaz bu tarz girişimde bulunan öğretmenler olduğu için Milli Eğitim Bakanlığı okullara direkt yazı gönderdi, doğum iznine ayrılmış öğretmenlerin başlangıcı yapılmayacak diye. Ve yapılmadı.Bircok dogum iznine ayrilmis öğretmen pandemi var uzaktan egitim diye iznini bozdurdu.
konu sahibi işini düzgün yapmayacaksa 72 yaşındaki annem ben gönüllü yaparım bastonumla bile giderim okula para da istemem diyorgerçekten sivrilmemeye çalışan birinin kimseye söyleyeceği bir söz değil, arkadaşım bana söylese bile onu en ağır sözlerle kınarım valla. değil ki mudure.