- 23 Eylül 2019
- 1.156
- 6.144
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani konu sahibi haklı mı? okullar tatil olacaksa da ucretsiz izine çıkacakdıysa çıkmalıydı.
bu ne demek, devlet para mı basıyor?
çocuğuna bakmak isteyen ucretsiz izin alsın, pandemi ucretsiz izne çıkılmadan para alınması için çıkan bir fırsat değil.
mudurle konuşup çayını içecekmiş sonra söyleyecekmiş, neler duyuyorum Allah ım.
neyse ki konuda bir tane bile hak veren öğretmen çıkmadı konu sahibine, Allah razı olsun onlardan.
meslektaş olarak görmeniz hata benceBen öğretmenim kardeşim Demek ki çıkmış
Ha konu sahibi haklı müdür tepkisinde haksız demedim ki Konuşma şekli yanlış Ben meslektasimla bunu paylaştım Yıllarca aynı okulda çalışacağı idareciyle daha tanışmadan telefonda bunlar konuşulmaz
Oyle degilmi ama konu sahibinin yapmak istedigi tamda bu o kadar aydan sonra evden cikip okula gitmek zoruna gidiyorŞimdi yattıkları yerden maaş alıyorcular da gelir
Evet, bir kişi üzerinden hepsi suçlanır, şimdiye kadar açılan bütün konularda olduğu gibi.Oyle degilmi ama konu sahibinin yapmak istedigi tamda bu o kadar aydan sonra evden cikip okula gitmek zoruna gidiyor
Ne kadar canlı ders yaptığınız ya da ek dersiniz için yazmadım, tatil söyleminiz yanlış..Off benimle tatilmis canlı dersmis muhabbetine girmeyin Haftanın her günü canlı ders yaptım ama okulumda sıfır kez yapanlardan daha az ek ders aldım Ha bence o dönemde öğretmenlere ek ders zaten verilmemeliydi ya neyse
ya amaAtaması yapılmadığı için (atanamayan kelimesini özellikle kullanmiyorum) intihar eden ve cebinden sadece 10 lira cikan gencecik öğretmenlere yazik ediyoruz. Sigortası bile yarım yatan, asgari ücretin altında çalışan ve bizimle ayni isi yapan öğretmenlere yazik ediyoruz.
Hic unutmam bir sınav görevinde görevli polis ogretmenler odasına gelip "Hocam biraz kalabilir miyim?" diye sorduktan sonra her yani incelemisti. Panoları tek tek okuyup dolaplardaki isimlere bakmisti. Meğer ataması yapılmamış bir edebiyat ogretmeniymis ve okul görevlerini özellikle istiyormuş.
Yanıp tutuşan tazecik, hevesli beyinlere yazik ediyoruz. Çocuklarımız cok büyük özveri ve heyecandan mahrum kalıyorlar. Ah ne yazik...
ücretli öğretmenlik başlıbaşına saçmalık zaten.ben de yaptım 4 yıla yakın .maddi ihtiyacım yoktu müdür aile dostuydu ben hiç ezilmedim.Amaa diğer ücretli arkadaşların kadrolu öğretmenler tarafından bile nasıl eziklendiğini gördüm asgari ücretten az maaşlarıyla yol parası poğaça parası tahta kalemi parası çay parası çayı temizliği yapan kadına para derken bedavaya çalıştıklarını gördüm.bir tek öğrenciler seviyordu onları.herkes eşit olsun okulda ve öğretmen okulu mezunları atansın lütfen.ben mezun olduğum yıl oda arkadaşım kütüphaneci kız sınıf öğretmeni atandı veteriner bile öğretmen oldu .ingilizce öğretmeni yoktu diye yaptım ben ne işim vardı o görevde öğretmen okulu mezunu değildim kiAtaması yapılmadığı için (atanamayan kelimesini özellikle kullanmiyorum) intihar eden ve cebinden sadece 10 lira cikan gencecik öğretmenlere yazik ediyoruz. Sigortası bile yarım yatan, asgari ücretin altında çalışan ve bizimle ayni isi yapan öğretmenlere yazik ediyoruz.
Hic unutmam bir sınav görevinde görevli polis ogretmenler odasına gelip "Hocam biraz kalabilir miyim?" diye sorduktan sonra her yani incelemisti. Panoları tek tek okuyup dolaplardaki isimlere bakmisti. Meğer ataması yapılmamış bir edebiyat ogretmeniymis ve okul görevlerini özellikle istiyormuş.
Yanıp tutuşan tazecik, hevesli beyinlere yazik ediyoruz. Çocuklarımız cok büyük özveri ve heyecandan mahrum kalıyorlar. Ah ne yazik...
Çok bencilsiniz.O hanımefendi ben oluyorum sanırım arkamdan konuşmuş gibi oldunuz açıkcası .Bu sene durum farklı malesef öğretmen zaten uzaktan eğitimde ne kadar yararlı olabilirki iş velide bitiyor takibi veli yapacak .Hem merak etmeyin burası merkezi bir okul dakkasına öğretmen buluyorlar . Kronik rahatsızlığı olan öğretmenlerde başlamayacak zaten .
Bizim okulda vatandaşın biri nokta atışı program istiyor, idareci diyor ki hocam dediğini yaparsam x kişisi 1 saat için okula gelmek zorunda (x ve program isteyen arkadaş samimi bu arada), karşı taraf diyor ki gelsin, evi yakın ne olacak.Şok olacağınız bir durum yok sayın öğretmenim. İdare öğrencilerin mağdur olmaması için öğretmeninin gelip gelmeyeceğinden emin olmak ister. Ona göre planlama yapacaktır.
Bende öğretmenim. İki çocuğum var. Hep ben okula göre hayatımı planladım, okul bana göre değil. Şimdi küçük çocuğu olanlar sürekli ayrıcalık istediği için berbat ders programlarıyla derse girdim. Sadece bir ders saati için okula gittiğim gün oldu. Dersimin biri 2. saat, diğeri 7. saat olan günlerim oldu. Sabahları hep ilk saatler, öğleden sonraları hep son saatler bana kaldı.
Ben kendi çocuklarıma üzülüyorum şimdi. Hafta içi babaannede kalmalar, hafta sonu alınmalar, bakıcıda fazladan geçirilen saatler.
Öğrencileri, aileleri ve idareyi mağdur etmemek adına ücretsiz izin almalı ya da devam etmelisiniz.
Yüzlerine de söyleyin o zaman. Okul vakti binbir yağlama ballama yapıp arkasından konuşmak ayıp.Öğretmen değilim veliyim arada bir yerde eski velilerim beni çok severdi vs demissiniz ya sizin gibi düşünen öğretmenlerin arkasından veliler sizi nasıl seviyor nasıl seviyor anlatamam duymak bilmek istemezsiniz