Eşim OKB ve tedaviye yanaşmıyor. Daha önce ilaç kullanmış ve bu kadar düzelmişBi toz bezi yüzünden mi ?
Eşim OKB ve tedaviye yanaşmıyor. Daha önce ilaç kullanmış ve bu kadar düzelmiş
Ah.. Bu konuyu okurken içim cızzz etti. Eski eşim de OKB hastası idi.
Ve inanın bana bu hastalık gün geçtikçe daha da artıyor.Toz bezi ne ki? Biz bir tane çay bardağı için 1 hafta hiç konuşmamıştık..
Hatta ve hatta sizin sosyal yaşamınıza kadar etkileri oluyor.
Evden çıkma sana araba çarpar diyen bir adamla 3.5 yıl yaşadım. Sürekli olarak kendi korkularına ve takıntılarına beni de ortak etmeye çalıştı. Allahtan ki iradesi sağlam bir insanım da bu duruma bir dur diyebildim. Size tavsiyem mutlaka ve mutlaka tedavi olmasını sağlayın. Yoksa hayat size zindan olur..
Çok geçmiş olsun şimdiden..
Eşinizi tedavi ettirin öncelik bu olsun ve sakın hamile kalmayın bu şartlardaEşimde sadece temizlik takıntısı var.
Halıya basılmamalıdır.Çünkü parkeler tozlu , halıya tasımamalıyız
Hergün mutlaka duş alınmalı
Bir battaniye alayım salonda uzanaayım yapamam
Dışardan geldiğimiz kıyafetle koltuklara asla oturamayız.
Üstelik ben vajınusmus hastayım ve 3 yıllık evliyim...
hay ağzın bal yesinadam ayran döktünüz diye sizi tokatlamış. hiç mi kendinize kıymet vermiyorsunuz?
1.OKB olduğunu bilmiyor muydunuz? Hayır
2.Biliyorsanız neden evlendiniz?
3.Açtığınız konularda kendinize acımadığınızı düşünüyorum, neden boşanmıyorsunuz? Siz evli misiniz ? BOşanmak evlenmek kadar kolay olmadığından ve yapıcı çözümler aradığımdan
4.Sakın bu adamdan çocuk yapmayın.
hay ağzın bal yesin
konuların içeriği hep aynı
Tamam ama siz adami degistirmiyosunuz ki cevaplar farkli olsun. Cok cok zor bir durum. Yani ben bir bezle yikayip yakayip her yeri silerim. Bu hir luks olmamali. Olay ne bez ne ayran.Kusura bakmayın sizin için yeni dertler yaşayamadım. Yaklasım tarzınız pek bir hoş...
yeni dertler yaşamayın zaten amaKusura bakmayın sizin için yeni dertler yaşayamadım. Yaklasım tarzınız pek bir hoş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?