• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

OKB Eşim

Bende de var OKB. Eşinizi çok iyi anlıyorum inanın kişinin elinde olmuyor o anlık gelişen bir hastalık malesef kimse böyle olmak istemez ama tabi ki doktor kontrolüne gidip ilaç kullanmalı yoksa geçmez aslında her şey beyinde bitiyor beyin de bitirirse aslında gelişme kaydedebilir.
Anlamaya çalışın alın karşınıza konuşun böyle küserek bir şey elde edemezsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Eşim çoraplarını yatagın yanına bırakınca uyuz oluyodum gunlerce alıp yıkamıyodum ordan ve bır yıgın oluyodu. Sonradan kırlı sepetıne atmayı ogrendı cunku ben evın her yerınden esya toplayıp makıneye atmak zorunda degılım. Sonra gıyecek corap kalmayınca yenı alıp gıymeye basladı ve bambu corap gıyıyo tanesı on lıra 10cıft alıp hergun kırlıyı cope atıyodu baktı kı boyle basa cıkmayacak bu pasif direnişten vazgectı ve bingooo. Artık herseyını kırlı sepetıne atıyo temız ve utulenmıs olarak cekmecesınden alıyo ve döngü boyle devam edıyo. Eger o corapları bıraktıgı yerden alıp yıkasaydım asla bunu kırlı sepetıne alıstıramazdım. Ama sızınki bambaşka mesela bence tedaviye devam etmesı lazım. Sizde direnmeli misiniz yoksa pes mi etmelisiniz orası meçhul. Bılemedım allah yardımcınız olsun

Tamam ama siz adami degistirmiyosunuz ki cevaplar farkli olsun. Cok cok zor bir durum. Yani ben bir bezle yikayip yakayip her yeri silerim. Bu hir luks olmamali. Olay ne bez ne ayran.
Karsindaki hasta. Ya tedavi olsun ya boşan.
Canım heryerden kastın nereler mesela:KK53:

Eşimde sadece temizlik takıntısı var.

Halıya basılmamalıdır.Çünkü parkeler tozlu , halıya tasımamalıyız
Hergün mutlaka duş alınmalı
Bir battaniye alayım salonda uzanaayım yapamam
Dışardan geldiğimiz kıyafetle koltuklara asla oturamayız.

Üstelik ben vajınusmus hastayım ve 3 yıllık evliyim...
Canım Vajinismutum aynı şekilde. Resmen kendi eski hayatımı okudum..

Vajinismusu yendiniz mi eşinizin aşırı titiz olması mı sizi itiyor acaba

Kendisi yapmasa temizlik aşar mı acaba? Pek lehinize bi çözüm değil ama ona yaptırmayın bi süre belki düzelir.

Eşim çoraplarını yatagın yanına bırakınca uyuz oluyodum gunlerce alıp yıkamıyodum ordan ve bır yıgın oluyodu. Sonradan kırlı sepetıne atmayı ogrendı cunku ben evın her yerınden esya toplayıp makıneye atmak zorunda degılım. Sonra gıyecek corap kalmayınca yenı alıp gıymeye basladı ve bambu corap gıyıyo tanesı on lıra 10cıft alıp hergun kırlıyı cope atıyodu baktı kı boyle basa cıkmayacak bu pasif direnişten vazgectı ve bingooo. Artık herseyını kırlı sepetıne atıyo temız ve utulenmıs olarak cekmecesınden alıyo ve döngü boyle devam edıyo. Eger o corapları bıraktıgı yerden alıp yıkasaydım asla bunu kırlı sepetıne alıstıramazdım. Ama sızınki bambaşka mesela bence tedaviye devam etmesı lazım. Sizde direnmeli misiniz yoksa pes mi etmelisiniz orası meçhul. Bılemedım allah yardımcınız olsun

Aynı sistemi ben de uyguladım kesinlikle işe yarıyor :KK48: Sizinki baya hırslı çıkmış ama sepete atmamak için yeni çorap bayaa hırslı yani:KK48:

Aklıma seneler önceki eski sevgilim geldi. Onunda psikolojisi bozuktu 4 5 ay alttan aldım bi şekilde devam ettik sonunda bir gün ona aldığım hediye kitabı görüp "iyyy bu ne yaaa parmaklarının izi gecmis" deyince bende salterler atmisti. Sanki vebaliymisim gibi öyle igrenerek bakti ki sonra kitabı ucundan peceteyle tuttu ıslak mendille elimin dokunduğu yerleri sildi sonra kuru mendil ile kuruladi. Onun hastalikli fikirleri benimde psikolojimi bozuyordu cok şükür ki ben kurtuldum. Siz vajinismus sorunu yasadiginizi soylemissiniz hemde üç sene gibi bir süredir. Acaba eşinizin bu temizlik takıntısı sizi buna itmiş olabilir mi mesela acaba ter kokuyor muyum acaba biyerimde kil tüy var mi gibi şeyler düşünüyor olabilir misiniz. Genelde bu tarz erkekler herseyden tiksiniyor çünkü

Aynı sistemi ben de uyguladım kesinlikle işe yarıyor :KK48: Sizinki baya hırslı çıkmış ama sepete atmamak için yeni çorap bayaa hırslı yani:KK48:
Evet tanesı on lıradan on tane alınca ayda 300lira vermeyı göZü yemedi sanırsam :KK53:

Canım heryerden kastın nereler mesela:KK53:
Yanı yanlıs anlasılmaya mahal vermeyeyım:ıslık: eksık yazım olmus sonradan okudum. Mesela yerı sıldıgın bezı yıkayıp aynı bezle camı ve koltugumu sılıyorsun yıkayıp yıkayıp. Benım ıcın şart şurt çok önemlidir çünkü asla mutfakta kullandıgım bezleri bile banyo havlularıyla yıkamam o yüzden sordum canım benim:KK16:

Yanı yanlıs anlasılmaya mahal vermeyeyım:ıslık: eksık yazım olmus sonradan okudum. Mesela yerı sıldıgın bezı yıkayıp aynı bezle camı ve koltugumu sılıyorsun yıkayıp yıkayıp. Benım ıcın şart şurt çok önemlidir çünkü asla mutfakta kullandıgım bezleri bile banyo havlularıyla yıkamam o yüzden sordum canım benim:KK16:
Ben mutfakta kullanılan sarı temizlik bezleri ile kendi iç çamaşırlarını birlikte yıkayan birini görmüştüm :D

Bende okb hastasıyım ama benimki temizlikle alakalı değil. Yani doktor okb dedi ayrıntılarını bilmiyorum ama bende saçma sapan şeylere takıp , hem kendime hem de karşıdakine hayatı zindan etmeye başlayınca yaa bu ben değilim bana ne oluyor dedim doktora gittim. Çünkü insan en çok kendinden yoruluyor. Eşinizin de tedavi olması lazım. Bu şekilde hayat geçmez ne onun için ne sizin için. Karşısına geçip düzgünce konuşun tedavi olması gerektiğini anlatin, inanın bana düzgün bir tedavi ile bu konuyu aşabilirsiniz.

Eşim OKB ve tedaviye yanaşmıyor. Daha önce ilaç kullanmış ve bu kadar düzelmiş
adam hastaysa bi gerizekalı dedi diye boşanıcan mı.Bazen sinirlenince hastaymış zaten bence duymazdan gel.Kötü söz sahibinindir de geç boşver.Boşanmaya sebep değil bence biz de bazen sinirlenince diyoz :)

adam hastaysa bi gerizekalı dedi diye boşanıcan mı.Bazen sinirlenince hastaymış zaten bence duymazdan gel.Kötü söz sahibinindir de geç boşver.Boşanmaya sebep değil bence biz de bazen sinirlenince diyoz :)
Tedavi olmazsa boşanacak tabii ki. Kendini düşünmeyeni o mu düşünecek.

Ay yorumlara baktim cok üzüldüm. Esin gercekten hasta. Tam benlik . Ben evde ayakkabiyla gezerim. Esim takilir hatta " kendin temizlemiyorsun gezersin tabi" diye ...
Sen bu adamla ömür tüketirsin. Isin cok zorrr...

Kardeşimin eşi de okb..adamın annesi de okb tedavisi görüyor.yani enişte bey hem kendi hasta hem de anneyi yıllarca modellemiş..sürekli ve düzenli ilaç kullanıyor.okb ki hastalar işler planladıkları gibi gitmeyince öfkeli ve kaba olurlar, ilaç zaten bunun için..kardeşim pek temizliğe karışmaz çünkü eşinin istediği düzeydeki temizliğe kimse güç getiremez.adam hergün ilacını içiyor, evi temizliyor..öfkeli değil..çocukları da kendi gibi yetiştirmeye çalışıyor..işiniz zor ama durum ümitsiz değil, ilaçla ve mümkünse terapiyle ortalama bir huzur yakalayabilirsiniz

Hepinizin yormlarını okudum .Topluca cevap vermek istedim. Öncelikle yorumlar için teşekkür ederim.

- Eşim hasta olduğunu kesinlikle kabul etmiyor. Daha önce TV de çıkan ünlü pskologlarda dahil 1 sene boyunca terapiye gitmiş. Otobüse binemeyen biri iken şimdi toplu taşıma araçları kullanabiliyor. Yani kendince en iyi haline gelmiş.

- Bu konuda benden özveri bekliyormus. O da evde tartısma olsun istemezmiş. Bezi yıkamak istemeyebilirmişim olay bez değilmiş zaten olay benim gösterdiğim tavırmış ( Bezi bırakıp odaya gidip " yıkayınca haber verirsin" demiştim . Odaya gitmeyip beklemem gerekirmiş. Bu nasıl tavırmış)

- Vajınusmus , benim kendimi yetersiz görmemle başlamış olabilir aslında. Eşim sevgili iken bile çıkan kaşımdan , fazla kilolarıma kadar laf ederdi. Evlendiğimiz günde kendimi saklama hissiyati içindeydim sanırım. Sonrasında bu güzel görünme takıntısını zamanla yendim ama vajınusmus u tam anlamı ile yenemedim. Zaten eşimin cinsellik düşkünlüğü de yok.
O iş bile belli bir plan dahilnde olmalı. Hani öyle doğaçlama gitmiyor bizim evde.
Zaten öncesinde ve sonrasında yapılacak temizlik furyası nedeniyle benimde içinden gelmiyor.
1 ay dan uzun süre yapmadığımız oluyor mesela.

- Temizlik işini ben yapayım ama sen evde olma dedim. Çünkü sürekli takip edip bir eksik söylüyor kabul etmedi.

- Dişlerini fırçala, Elini yıka, oraya basma , yemek yaparken yağ sıçradı mı , Mutfakta iş yaparken elini sabunla yıkamadan mutfa havlusunu kullanma vs. Yıkanır diyorum ama yok.

Ya bu diyardan gidicem ya bu deveyi güdücem.

Back
X