- 30 Kasım 2010
- 1.118
- 1.386
- 333
Canım heryerden kastın nereler meselaTamam ama siz adami degistirmiyosunuz ki cevaplar farkli olsun. Cok cok zor bir durum. Yani ben bir bezle yikayip yakayip her yeri silerim. Bu hir luks olmamali. Olay ne bez ne ayran.
Karsindaki hasta. Ya tedavi olsun ya boşan.
Canım Vajinismutum aynı şekilde. Resmen kendi eski hayatımı okudum..Eşimde sadece temizlik takıntısı var.
Halıya basılmamalıdır.Çünkü parkeler tozlu , halıya tasımamalıyız
Hergün mutlaka duş alınmalı
Bir battaniye alayım salonda uzanaayım yapamam
Dışardan geldiğimiz kıyafetle koltuklara asla oturamayız.
Üstelik ben vajınusmus hastayım ve 3 yıllık evliyim...
Eşim çoraplarını yatagın yanına bırakınca uyuz oluyodum gunlerce alıp yıkamıyodum ordan ve bır yıgın oluyodu. Sonradan kırlı sepetıne atmayı ogrendı cunku ben evın her yerınden esya toplayıp makıneye atmak zorunda degılım. Sonra gıyecek corap kalmayınca yenı alıp gıymeye basladı ve bambu corap gıyıyo tanesı on lıra 10cıft alıp hergun kırlıyı cope atıyodu baktı kı boyle basa cıkmayacak bu pasif direnişten vazgectı ve bingooo. Artık herseyını kırlı sepetıne atıyo temız ve utulenmıs olarak cekmecesınden alıyo ve döngü boyle devam edıyo. Eger o corapları bıraktıgı yerden alıp yıkasaydım asla bunu kırlı sepetıne alıstıramazdım. Ama sızınki bambaşka mesela bence tedaviye devam etmesı lazım. Sizde direnmeli misiniz yoksa pes mi etmelisiniz orası meçhul. Bılemedım allah yardımcınız olsun
Evet tanesı on lıradan on tane alınca ayda 300lira vermeyı göZü yemedi sanırsamAynı sistemi ben de uyguladım kesinlikle işe yarıyorSizinki baya hırslı çıkmış ama sepete atmamak için yeni çorap bayaa hırslı yani
Yanı yanlıs anlasılmaya mahal vermeyeyımCanım heryerden kastın nereler mesela
Ben mutfakta kullanılan sarı temizlik bezleri ile kendi iç çamaşırlarını birlikte yıkayan birini görmüştümYanı yanlıs anlasılmaya mahal vermeyeyımeksık yazım olmus sonradan okudum. Mesela yerı sıldıgın bezı yıkayıp aynı bezle camı ve koltugumu sılıyorsun yıkayıp yıkayıp. Benım ıcın şart şurt çok önemlidir çünkü asla mutfakta kullandıgım bezleri bile banyo havlularıyla yıkamam o yüzden sordum canım benim
Ben mutfakta kullanılan sarı temizlik bezleri ile kendi iç çamaşırlarını birlikte yıkayan birini görmüştüm
adam hastaysa bi gerizekalı dedi diye boşanıcan mı.Bazen sinirlenince hastaymış zaten bence duymazdan gel.Kötü söz sahibinindir de geç boşver.Boşanmaya sebep değil bence biz de bazen sinirlenince diyoz :)Eşim OKB ve tedaviye yanaşmıyor. Daha önce ilaç kullanmış ve bu kadar düzelmiş
Tedavi olmazsa boşanacak tabii ki. Kendini düşünmeyeni o mu düşünecek.adam hastaysa bi gerizekalı dedi diye boşanıcan mı.Bazen sinirlenince hastaymış zaten bence duymazdan gel.Kötü söz sahibinindir de geç boşver.Boşanmaya sebep değil bence biz de bazen sinirlenince diyoz :)
Abovvvv ben elimde yıkıyorum makineye bile atmıyorum))) masa örtüsünü de )))Ben mutfakta kullanılan sarı temizlik bezleri ile kendi iç çamaşırlarını birlikte yıkayan birini görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?