- 13 Ağustos 2010
- 93
- 0
kaydirigubbakcemile3öğretmen olunca da buraya gelip yaşadıklarını yazmanı istiyorum,düşüncelerindeki değişimi hep beraber görelim
kaydirigubbakcemile3işte böyle meslekten bihaber olanları da malesef öğretmen yaparlarsa, bazılarına göre öğretmenlik yan gelip yatma mesleği olur. Bu kafayla öğretmen olan yan gelip yatar
7 yaşından 25 yaşına kadar okumuş bi insan olarak, ve ailesinde 4 adet öğretmen bulunan birisi olarak meslekten bi haber olduğum düşüncesi gaflet, dalalettir, hatta hıyanettir. delikafadulden
Öğretmenlere üzüldüğümü kim söyledi ki.?
sırnaşık şey sırnaşık şey vereliniortakAnlaşılan 7 yaşından 25 yaşına kadar sadece siz okumuşsunuz,başka kimse okumamış?! Ailenizde 4 tane öğretmen olduğunu söylüyorsunuz ya ilginç!! Onların yüzüne karşı da bu cümleleri kuruyor musunuz? Bankacılığı bıraktım diyorsunuz,formasyon alıp ing öğretmeni olacağım diyorsunuz ama mesleğiniz başka birşey yazıyor.Ne okudunuz siz Allah aşkına merak ettim? Eğer öğretmen olma imkanınız varsa lütfen olun..Gerçi öğrencilerinize yazık olur ama en azından bu mesleği herkesin yapamayacağını görür belki söylediklerinize pişman olursunuz.
:lepi: yerimseniben kaydirigubbakcemile3 :roflol:Bu savunmaya göre herkes öğretmen olabilir ne de olsa herkes 17-18 yıl okuyo ve bu okul sürecinde çevresinde 100 lerce öğretmenlerle birlikte. Hadi herkes formasyon alsın öğretmen olsun o zaman.
mirmirmirmir sırnaşık şey :roflol: :roflol: :roflol::roflol: :roflol:
aaaa gerçekten mi 7 yaşından 25 yaşına kadar okudunuz mu siz akannehir
Kimse sizin kadar okula gitmediğine göre öğretmenlik hakkında tabi en iyi yorumu siz yapabilirsiniz sempatiksalakcinni
hey allahım ya, yok bankacıymış da formasyon alıp ingilizce öğretmeni olacakmış mış mış. laelaelaelaelae
öğretmen olmayı çok istedim ama başaramadım desene lülülülülülü
ee bu kişinin yorumları her zaman bu şekilde oluyor arkadaşlar sonrada ortalığı batırıp kendini su üstüne çıkarıyor Çok üzgünüm çoook
geçende eşimle mutlu oluşum onu çok rahatsız etti bana görgüsüz vs dedi lmaz:
Son düzenleme: