Konu başlığı belli, altında bir sürü madde, onun altına çok kolay değil mi gibi imalı bir cümle...
yineliyorum evet kolay....
yineliyorum, öğretmen, görevi öğrendiği dersi öğretmek!! olan, bu iş için okuyan, bu iş karşılığında maaşını alan kişi...
[/B]
beklentileriniz bu kadarla sınırlı oldukça öğretmen kalitesi beklemeyin o halde.
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisÖğrencilik hayatının yerini ne tutar...
Özellikle devlet okullarındaki öğrenciliğin..Farklı kültürlerden farklı ailelerden ,farklı sınıflardan çocuklar bir arada yaşamayı öğreniyor..Biraz küs,biraz barış hayatı tanıyorlar..
okuldaki törende şiir okuduktan sonra yüzlerce kişi alkışlıyor bunun gururunu sen nasıl verirsin ...
erkin korayın kızı olduğu için iş sorunu yaşamayacak belki ama hayatında hep bişeyler eksik kalıcak ne yaparsa yapsın okul boşluğunu asla dolduramayacak
bu nasıl bir zihniyettir allahım vallaha numuneliksinizlmaz::
size değilde sizinle yetişicek çocuğa üzülürüm valla çok yazık
hadi şimdi benide banlatsanaaaaa :icecream:
az önce bakanı izledim canlı yayında.
bir kez bile "öğretmenler" demedi.
referandum propagandası yaptı durdu.
kpss için beni ilgilendirmez ösym yi ilgilendirir dedi.
sonra da sınavı yapan öğretmenlere soruşturma açılması gerektiğini söyledi.
yani öğretmenler kopya vermiş(!!!) arkadaşlar bakanın dediğine göre.
sınavlarda görev almak da sorun olacak artık.
kabak o sınava giren öğretmenlerin başına patlayacak...
bakan da bizi sevmiyor. :)
az önce bakanı izledim canlı yayında.
bir kez bile "öğretmenler" demedi.
referandum propagandası yaptı durdu.
kpss için beni ilgilendirmez ösym yi ilgilendirir dedi.
sonra da sınavı yapan öğretmenlere soruşturma açılması gerektiğini söyledi.
yani öğretmenler kopya vermiş(!!!) arkadaşlar bakanın dediğine göre.
sınavlarda görev almak da sorun olacak artık.
kabak o sınava giren öğretmenlerin başına patlayacak...
bakan da bizi sevmiyor. :)
Öğretmenler de kopya vermiş değil, o an oradaki işten sorumnlu olan kişi öğretmense tabii ki de öğretmenler soruşturalacak, gelip beni mi soruşturacaklar. Siz o sınav gözetmeni olduğunuz parayı ne için alıyorsunuz ? Asayişi berkemal etmek, bi sorun olduğunda da hesabını vermek için. Yaptığı işin hesabını verebildiğin sürece hiçbir işten kaçmaya gerek yok. Kabak sınava giren öğretmenlere patlayacakmış. Düz kontak mantık :mymeka:
bakanın bizi sevmediği aşikar zaten
işin içinden sıyrılmak için suç tabi direkt gözetmen olanlara atılmış
öyle olmuş olsa o salonda sınava giren tüm öğrencilerin çok iyi alması lazımdı hadi bir ikisini verdi tam350 kişi tam net yapmış ya
350 kişiye birden 120 sorunun 120 si de mi verildi
ne tesadüf ki
350 kişiden dördü karıkoca iki çift
kimi kardeş yeğen bu kadar da tesadüf olmaz ki hadi bir kişiye verirsin iki kişiye verilsin
ya bu skandalı örtbas etmek için gözetmenlere direkt suçlama yazık
öss yi de bişekilde örtbas ettiler zaten
kendi beceriksizlerini başkalarının üzerine atıyorlar
yazık günah ya
okul öncesi öğretmenliği 4.sınıftayımm okuması çok rahattı gerçektennn severek geçirdim 3 yılı ve hiç zorlanmadımm..yaz okulunda ders bile açılmıorr kalan yokki çünkü:)hadi oldu diyelim onlarda devamsızlıktan yada özel sebeplerden flndır..staja gidiorumm bakıorumm öğretmenler de gayet rahat,,sınıftan hiç stajyer eksik olmaz zaten,bi gün meslek liseliler,bi gün üniversiteliler bir gün de aöfliler fln gelir,öğretmen de kahvesini alır takılır öle ortalarda...ben kesinlikle öyle yapmak istemiyorum..ama öğretmenlik hayatımda da rahat olacağımı düşünüorum
ne söylenenlerden dolayı kompleksli olun ne de bizim meslek çok kutsal diye övünmeyin. her mesleğin zorluğu verdır. ve kamuya hizmet eden her meslek kutsaldır. sen ders verirsin örneğin ben okul projelerini yaparım. ne yani benim işim daha mı az değere layık.
haa bu arada eğitim bilimleri okumak mühendislikten, tıptan.... daha kolay olduğu su götürmez bi gerçektir.
üniversitedeyken. yurtta kaldım bisürü öğretmen adayı arkadaşım oldu...
çoğu yata yata geçiyodu. bu kendi tabirleridir...
zaten çoğu öğretmenliğin tatili çok, kolay olduğu için öss den sonra tercih eder.
çok az bir kısmı da vardır ki gerçektn idealisttir. doğudaki bir köye gocunmadan gider ve türkçe bile bilmeyen çocuklara birşeyler öğretmenin derdindedir.
o kişiler ideallerini düşünmekten yok benim mesleğim küçümseniyooooo. ayyy biz çok zor okuduuuk, bizim maaşımız niyee aaaz diye düşünecek vakit bulamaz.
her mesleğe saygılıyım yeterki işini adam gibi yapsın....