- 30 Ekim 2008
- 7.974
- 8
yazmayayım dedim ama dayanamadım
okypete cim sana katılıyorum mesleğimiz ne zor ne kolay
8-3 çalşıyoruz bu çok güzel bişey 2 ay tatilimiz var sırf bu yüzden öğretmen bayan arayan çok astsubay gördüm evlenmek için askerlerin bol oldugu bir yerdeydim de
15 tatil de cabası
bizim kızdığımız nokta şu
verilen cevaplar ve gayet laçka üslüpla bize ee kabul edin ama mesleğiniz kolay
şartlarınız kolay olayı dramatik hale getirmeyin yani öğretmenliğin basite indirgenmesi
biz de aslında o kadar basit olmadıgını söylemek istedik
konu uzadıkça uzadı
benim eşim yumurta fabirakasında mühendis sabah 7 buçukta evden çıkıyor akşam 8 de evde oluyor soruyorum nasıl gidiyor diye yumurta deyip geçme her koli geldikçe heöem kamyonlara yüklüyoruz bir saat ya oturdum ya oturmadım yok analizi gramajı kolisi derken
benim işim ondan çok rahat
ama aldığı maaş 1000 lira kızlar
okypete cim sana katılıyorum mesleğimiz ne zor ne kolay
8-3 çalşıyoruz bu çok güzel bişey 2 ay tatilimiz var sırf bu yüzden öğretmen bayan arayan çok astsubay gördüm evlenmek için askerlerin bol oldugu bir yerdeydim de
15 tatil de cabası
bizim kızdığımız nokta şu
verilen cevaplar ve gayet laçka üslüpla bize ee kabul edin ama mesleğiniz kolay
şartlarınız kolay olayı dramatik hale getirmeyin yani öğretmenliğin basite indirgenmesi
biz de aslında o kadar basit olmadıgını söylemek istedik
konu uzadıkça uzadı
benim eşim yumurta fabirakasında mühendis sabah 7 buçukta evden çıkıyor akşam 8 de evde oluyor soruyorum nasıl gidiyor diye yumurta deyip geçme her koli geldikçe heöem kamyonlara yüklüyoruz bir saat ya oturdum ya oturmadım yok analizi gramajı kolisi derken
benim işim ondan çok rahat
ama aldığı maaş 1000 lira kızlar