öğretmenliğime bir şey olur mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ahso
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şiddet olayı olmadığı için mesleğinin tehlikeye gireceğini düşünmüyorum en fazla bir savunmanı isterler ve uyarı cezası verirler

tamam da o öğrencilerin dersi bozduğunu belgeleyen bir şey yok
adam sırada ayağını uzatmis bunun derse ne gibi zararı olabilir
ve öğretmenin hakarete dair belgelenebilir bir şikayet var öğretmen egosu na yenik düşmüş burada
sinirlerine hakim olamayan is hayatına atilmasin

Siz de işyerinde ayaklarınızı masaya koyup çalışın bari. Belki bacağınız ağrıyor, belki o şekilde daha iyi konsantre oluyorsunuz değil mi? Kayınvalidenizin karşısında ayaklarınızı sehpaya koyun, ne var bunda, saygısızlık için ölçü olamaz sonuçta? Genel adap kuralları vardır, bunlar ailede öğrenilir. Ne de olsa sadece okul sıralarında değil, bütün ömür boyunca lazım olacak değil mi?

Sitenin kuralları var.
Kurallarımızdan biri de şudur: "Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar; başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa forumdan uzaklaştırılırlar."
2013 yılında üyeliği alan siz değilmişsiniz belli ki, açılan şu konular üyeliği asıl alan kişiye ait:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ferace.720601/#post35359769
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gelinligime-bakin-lutfenn.742478/

Ve görüldüğü üzere gelinlik dahi alındığına göre bu kişi evlenmiş, sonrasında siz şöyle bir konu açmış ve üyeliği ortak kullandığınızı yazdığınız için bizden uyarı almışsınız:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/cirkinlik.732097/page-2#post-35937318

Kusura bakmayın, ortak kullanım söz konusu dahi olamaz, ha kardeşi ha ablası gibi bir yorum bu sitenin kuralları varken mümkün değildir.

Üyelik iptal edilmiştir.

Otorite kurulamadığı için olay hakaret boyutuna ulaşmış zaten. Zira sözünü geçirebilen bir öğretmen bunlara ihtiyaç duymaz. Öğrenciler de kendilerine hakaret eden öğretmenlere saygı duymaz. O öğretmenden çocuk ne bir şey kazanır ne bir şey öğrenir.

Geçmişte öğretmenler çocuklara vurabiliyordu da. Bu yapılanın doğru olduğunu göstermiyor maalesef.

Çocuğun resmini çekseydiniz bununlada şikayet etseydiniz. Ayrıca sadece bu çocuklar olmadığı için birsürüde şahit var . Onlarda anlatırdı neolduğunu.

Çocuk belliki öyle ayak uzatılan oturmayı kalkmayı bilmeyen bi aileden gelmiş gerizekalı derseniz tabi kırılır incinir . Ceza alsa ve bubun yanlış olduğunu anlatsanız yapmazdı .

Teneffüslerde öğrencilerinizle konuşabilirsiniz hemen odaya kaçmanıza gerek yok

Öğrenciler büyük saygısızlık yapmış ama bunun karşılığı gerizekalı gerzek diyerek onları rencide etmek olamaz. Bütün gün is ortamında nelerle karailasiyoruz herkese gerizekalı gerzek deyip kovalim mi? Umarim çocukların aileleri size karşı dava açmazlar. O yaşta bir çocuğun sinif içinde böylesi asagilanmasi büyük olay. Ya arkadaşları öğretmenimiz böyle dedi siz gerizekalisiniz diyerek onları dislasa? O yas grubu tek bir kelime için kafaya takip okulu bile birakabiliyor

haksızsınız.
bu lafları bir meslektaşınıza ya da üstünüze söyleyebiliyor musunuz? o zaman yaptırımı olacağını biliyorsunuz.
çocuk diye sizden alt statüde diye hakaret edemezsiniz. eğitin diye gönderiliyorlar okula. sadece öğretin diye değil.

Konu sahibi ben değilim. Ama kendisinin anlattığına göre 1 yılın birikmişi bir saygısızlık ve tembellik mevcut bu iki öğrencide. Bir insan bu kadar gururunu düşünüyorsa işini iyi yapar ve toplum içinde genel saygı kurallarına uyar. Aynı şey öğrenciler için de geçerli. Gururlu öğrenci olsalardı ne boş kağıt verirlerdi ne de kendilerini sınıftan attırırlardı.

Siz de öğrencilerin olumsuz tutumlarıyla ilgili tutanak tutun ki resmi yolları neden denemediniz demesinler.
Tabi ki öğrenciyle bu şekilde konuşulmaması gerekir ama öğrenciler bazen güzellikle konuşanı ciddiye almıyorlar.Sabrın taştığı zamanlar oluyor.o yüzden sizi anlıyorum.İnşallah kötü bi durum yaşamazsınız.

Siz ve sizin gibi şefkatten yoksun ögretmenler yuzunden benim kardeşim okumaktan soğudu 1.siniftan beri. Okulun yollarini asindirdik annemle hocam çocuga vurmayin bagirmayin diye diye. Ben abla olarak o hocaya ne ofkeler duydum birde annemi dusunun.
Ogretmenlik kutsal bi meslek olmakla birlikte siz ne hakla elin cocuguna gerizekali gerzek gibi yakistirmalarda bulunuyorsunuz aklim almiyor. Ve konuyu anlatirken hic bir halttan anlamayan gibi kelimelerde bulunmussunuz. Cok yazik o diplomayi almissiniz..
Hz Ali (r.a) dedigi gibi bana bir harf ogretenin kirk yil kolesi olurum. Ama eskidenmis o guzel ogretmenlerimiz..

Sizee tututanak tuutun burda siz haklisiniz tabi ama keske hakaret etmeseydiniz :-(

Allah bizleri sizin gibi kendini bi b... sanan velilerden korusun

Hayir mesleginize bir sey olmaz. Kacinci sinif bu ogrenciler. Ilce Milli egitim gerek görürse soruşturma acar. Bir muakkik gelir okulunuza sizin ve öğrencilerin ifadesini alir. Daha sonra değerlendirmeye alinir. Bu süreçte hic bir sıkıntı yazamazsin. Bu hic bir sey degil 6 yildir neler yasadim. Dik durup ezdirmeyince kendini gorevini layıkıyla yaomaya calistikca ustune gelirler. Sen yılma kimseyede pabuc birakma.

Birde hemen tutanak tut olayla ilgili. Mudure imzalat. Bak bu cok onemli isine yarayacak en önemli sey seni sikayet ettilerse. Yaptiklari davranislari ve onlari mudure gonderdiginin tutanagi olmali elinde. Bugun hazırla pazartesi mudure imzalat.( bugun mudure ulasip imzaltsan iyi olur

Hocam çocukların davranışları kesinlikle yanlış ama bu kadar zaman bi rehberlik hocasıyla falan ya da ailesiyle görüştünüz mü.Çocuklar isteyerek bu hale gelmiyor mutlaka bi sıkıntıları vardır.

Banlanmissin ama gelince okursun ,yazayım iki satır yoksa sinir katsayım yükseliyor. .
Sen hangi hakla ,sebep ne olursa olsun elalemin çocuğuna hakaret edersin ? Öğretmenlik mesleğini seçerken bunları göze alacaktin, aynı sıralardan sende geçtin ,biliyorsun! Etige, ahlaka aykırı, arkadaşlarının yanında rencide etmek ..yavrum bide "gururum kırıldı" demiş çocuğun anne -babası konunun peşini bırakmaz umarım . Bide "müdürün kapısının önüne attım sadece azarladı ve bahçede çöp toplattı " diyorsun .bu nasıl pervasizliktir? Kafa göz dalsa miydi napsaydi? Biz bu çocukları siz dövün ,hakaret edin diye mi doguruyoruz? Evde bir tokat bile yemeyen çocuk okulda dayak arsızı oluyor !!! Çocuk dövülerek ,asagilanarak terbiye edilmez. .bunları yaparsan kin tutar ve daha da ileri gider . Yapacağın tek şey uyarıdan anlamayan çocuğu müdüre havale edip gerekirse ailesiyle işbirliği kurmak ....İnşallah ceza alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…