Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi bakalım :)Hanımefendi öğretmen değilim evet ama kimse bana hakaret etmenin belli şartlar altımda dahi olsa doğru olacağını kabul ettiremez. İşin içinde olmaya gerek yok. Kimse kimseye hakaret edemez. Ne olursa olsun.
Otorite kurmak hakaret etmekten mi geçiyor sizce? Hakaret edince otorite mi kurmuş oluyor? Yorumlarımın hepsinde tek bir anafikir üzerinde ilerliyorum : kimse kimseye hakaret edemez.Yalnız o zaman öğretmen otorite kuramıyor algısı oluşur çocukta.
Ki mdr yrd da bişey yapamıyor. En fazla uyarabiliyor. Yollamak mantıksızYalnız o zaman öğretmen otorite kuramıyor algısı oluşur çocukta.
Hayır ama dediğiniz yöntem geçersiz. Müdür yardımcısı yokken yine aynı hareketi hatta fazlasını yapar çocuk zaten hoca bizimle başedemiyor diye.Otorite kurmak hakaret etmekten mi geçiyor sizce? Hakaret edince otorite mi kurmuş oluyor? Yorumlarımın hepsinde tek bir anafikir üzerinde ilerliyorum : kimse kimseye hakaret edemez.
Eğer öğretmenin otorite kurma şekli hakaret etmekten geçiyorsa, vay halimize.
Aynen öyle.Ki mdr yrd da bişey yapamıyor. En fazla uyarabiliyor. Yollamak mantıksız
Bende öğretmen olarak müdüre göndermesi yönünde yorum yaptım. Çünkü konu sahibi zaten başa çıkamadığını yazmış.Yalnız o zaman öğretmen otorite kuramıyor algısı oluşur çocukta.
Ben ilköğretimde disiplin var diye biliyorum ama emin değilim ben de.Bende öğretmen olarak müdüre göndermesi yönünde yorum yaptım. Çünkü konu sahibi zaten başa çıkamadığını yazmış.
Dolayısıyla öncesinde öğrenciyle konuşup rehberlik servisine yönlendirdiğini veliyle de görüşüldüğünü düşünerek dedim.
İlköğretimde net bilgim olmamakla birlikte sanırım disiplin yok.
Onur kurulu var mı bilemiyorum
Bi araba çok ama çok yavaş geliyor şöförün bi an dikkati dağılıyor ve size 10cm kala direksiyonu kırıyor ve hiç dokunmadan geçiyor yanınızdan. Gerçi o kadar yavaş ki çarpsa da burnunuz bile kanamıycak.ve şöför amma korktun bişey olmaz dese... o an "neyse ki vurmadı, şanslıyım (gibi bir söz) der miydiniz?? Yoksa nasıl olur da altındaki kilolarca ağırlıktaki metalle bu dikkatsizliği yaparsın hissiyle ses tonunuzu yükseltir miydiniz? Yoksa Haketmediğiniz bu davranış karşısında sağduyunuz ortama hakim mi olurdu???Hanımefendi öğretmen değilim evet ama kimse bana hakaret etmenin belli şartlar altımda dahi olsa doğru olacağını kabul ettiremez. İşin içinde olmaya gerek yok. Kimse kimseye hakaret edemez. Ne olursa olsun.
Harika özetlemişsiniz. Ne bir eksik ne bir fazla.Bi araba çok ama çok yavaş geliyor şöförün bi an dikkati dağılıyor ve size 10cm kala direksiyonu kırıyor ve hiç dokunmadan geçiyor yanınızdan. Gerçi o kadar yavaş ki çarpsa da burnunuz bile kanamıycak.ve şöför amma korktun bişey olmaz dese... o an "neyse ki vurmadı, şanslıyım (gibi bir söz) der miydiniz?? Yoksa nasıl olur da altındaki kilolarca ağırlıktaki metalle bu dikkatsizliği yaparsın hissiyle ses tonunuzu yükseltir miydiniz? Yoksa Haketmediğiniz bu davranış karşısında sağduyunuz ortama hakim mi olurdu???
Anlamıycak:)))Harika özetlemişsiniz. Ne bir eksik ne bir fazla.
Öğretmen arkadaşlar üniversite de öğrenci öğretmen ilişkisi üzerine ders alıyor musunuz? Merak ettiğim icin soruyorum