• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

öğretmenliğime bir şey olur mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ahso
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çocuğun da ayaklarını sıraya uzatıp, sonra dalga geçip sınıfın kapısını açıp insanlara oyalama hakkı yok. Öğretmenin yaptırımı yok. Çocuk sınıfta sana böyle uyarsan da ne yaparsan yap terbiyesizlik yapıyor. Otoriten eksilerde konu anlatamaz haldesin sen ne yaparsın cidden cevap ver. "İmi idi hikirit itmisin" hümanistliginiz çok hoş görünmüyor haberiniz olsun
Çocuğun öğretmene saygısızlık yapma hakkının olduğundan hiçbir yorumda bahsetmedim. Ve evet, her ne olursa olsun öğretmen çocuğa hakaret edemez. Öğrenci de öğretmene saygısızlık yapamaz.

Çocuğun öğretmene saygısızlık yapma hakkının olduğundan hiçbir yorumda bahsetmedim. Ve evet, her ne olursa olsun öğretmen çocuğa hakaret edemez. Öğrenci de öğretmene saygısızlık yapamaz.
Çocuk saygısızlık hatta terbiyesizlik yaptı. Dalga geçiyor çocuk seninle. Yapman gereken sınav var çocuk sınav yaptırtmıyor sana. Yaptırımın da yok. Ne yaparsın

sizin yazdıgınız yorumu alıntılayıp, yazdıgınız yorumun DIŞINA ÇIKMADAN yorum yaptım. komik olma sacmalama falan da yazmadım , görüş bildirdim. Sizin ilk mesajınız geneleydi , dogru . Ama diğeri alıntılayıp BANAydı. dolayısıyla BANA yazıyorsanız ustelık komık oldugumu da soyluyorsanız üzgünüm ama okuyacaksınız. Yoksa yazdıklarınızın yazdıklarımla alakası olmayınca siz komik duruma düşüyorsunuz.
Aman her neyse.. ben komigim, siz haklı. Mükemmel çocuk da yetiştirirsiniz siz, süper anne de olursunuz. saygılar efendim.
Benim ortaya yazdığım yorumu alıntılayıp beni eleştirirseniz kusura bakmayın ama fikrimi beliritim elbette. Size " saçmalama " falan da yazmadım. Ayrıca tekrar ediyorum, sırf bana yorum yazdınız diye tutup da " acaba bu üye ne düşünüyor " diye sizin yorumlarınızı okumak zorunda değilim.
İyi geceler.

yani diyorsunuz ki yetiskinlere bişey anlatamıyoruz ki , yetiştirdikleriyle napalım :)
( mizahsen yazdım bana da çullanmazlar umarım)
Alın teri döken, namusuyla calısan herkesin allah yardımcısı olsun.

Demem o ki cok takilmayin burdaki yorumlara kafanizi sallayip gecin.Zamaninda cok cevap yetistirdim ama artik bu hataya dusmuyorum.Fikrim varsa gozume carpan yorum varsa onlari alintilayip yazip geciyorum.

sizin yazdıgınız yorumu alıntılayıp, yazdıgınız yorumun DIŞINA ÇIKMADAN yorum yaptım. komik olma sacmalama falan da yazmadım , görüş bildirdim. Sizin ilk mesajınız geneleydi , dogru . Ama diğeri alıntılayıp BANAydı. dolayısıyla BANA yazıyorsanız ustelık komık oldugumu da soyluyorsanız üzgünüm ama okuyacaksınız. Yoksa yazdıklarınızın yazdıklarımla alakası olmayınca siz komik duruma düşüyorsunuz.
Aman her neyse.. ben komigim, siz haklı. Mükemmel çocuk da yetiştirirsiniz siz, süper anne de olursunuz. saygılar efendim.
Benim ortaya yazdığım yorumu alıntılayıp beni eleştirirseniz kusura bakmayın ama fikrimi beliritim elbette. Size " saçmalama " falan da yazmadım. Ayrıca tekrar ediyorum, sırf bana yorum yazdınız diye tutup da " acaba bu üye ne düşünüyor " diye sizin yorumlarınızı okumak zorunda değilim.
İyi geceler.

hiçbir şey olmaz.
Öyle çocuklar var ki insan demeye bin şahit istiyor.
bunu öğretmen olmayan bilemez!
çocuklardan soğutuyorlar adamı.
mümkünse işinizde kimseyle düşman olmayın.
sorun yaratıp sizi üzerler sonra.
bir şey olmaz tabii ki şu an. uyarı falan alınır en çok.

ay vallahi okumuyor billahi okumuyor.. sana '' bana sacmalıyorsun '' mu dedim? Ben sana yazmadım o sekılde dıye dedim. son kez tekrar edıyorum BEN SIZE YORUM YAZDIM DIYE BENIM MESAJLARIMI OKUMAK ZORUNDA DEGILSINIZ. ÜSTÜNE BANA TEKRAR CEVAP YAZIYORSANIZ , EVET OKUMALISINIZ Kİ ONA GÖRE CEVAP YAZABİLESİNİZ.
ayyyy şiştim!!!
İyi geceler.

ay vallahi okumuyor billahi okumuyor.. sana '' bana sacmalıyorsun '' mu dedim? Ben sana yazmadım o sekılde dıye dedim. son kez tekrar edıyorum BEN SIZE YORUM YAZDIM DIYE BENIM MESAJLARIMI OKUMAK ZORUNDA DEGILSINIZ. ÜSTÜNE BANA TEKRAR CEVAP YAZIYORSANIZ , EVET OKUMALISINIZ Kİ ONA GÖRE CEVAP YAZABİLESİNİZ.
ayyyy şiştim!!!
Öncelikles sizinle arkadaş olduğumuzu düşünmüyorum. O yüzden bana " sen " diye hitap edemezsiniz. Sizinle aynı üslubu takınıp da anlatmak istediğim fikri bu şekilde ifade etmeyeceğim . Anlaşamadığımız ortada, uzatmanın gereği yok. Tekrardan iyi geceler.

Çok orjinal :) emin ol yollayınca diğer ders çocuk hiç sorun çıkartmıyor :)))) çocuk kinlenip önceki yaptığının daha kötüsünü yapıyor öyle. denenmiştir
Hakaret etmek mi orijinal sayılıyor peki sizce? :)
Okul içinde yapılacaklar bellidir, nasıl bir orijinallik bekliyorsunuz anlamadım.

siz çocugunuza iyi bir egitim verirseniz elbette yapmaz. Sizin evladınız saygılı bir bireyse ona gerizekalı diyenin sıkıntıları vardır. Yukarıda bi ogretmen arkadas yazmış okumadınız sanırım, çocuk cınsel organına kadar gostermıs alt sınıflara, aılesını cagırmak, dısıplın kurulu hiç akıllarına gelmemiş sanırım :)
Komik olan nedir?? Herkes fikrini yazıyor. Buradaki öğretmen arkadaşsa ben de doktora yapmış bir makina mühendisiyim. Çalışıyor musunuz bilemem de hangi insan başka birine gerizekalı diyebilir?? Diyemez kardeşim disiplin kurulu ise yaramaz diye her öğretmen çocuklara istediğini mi yapacak ?? Gönderecek müdürün yanına gerekli tutanağı tutacak o kadar!

Öncelikles sizinle arkadaş olduğumuzu düşünmüyorum. O yüzden bana " sen " diye hitap edemezsiniz. Sizinle aynı üslubu takınıp da anlatmak istediğim fikri bu şekilde ifade etmeyeceğim . Anlaşamadığımız ortada, uzatmanın gereği yok. Tekrardan iyi geceler.

isabet olur. hatta sustugun için minnettar olurum.. Siz dememe sebebim de bile isteye bir seçimdir. Sen hakaret sözcügü degil. Öğretmenim demedim , ona laf soyledin,, hakaret etmemeli öğretmen dedim,, hakareti savunuyorum gibi yorumlar yazdın,,aynı fikirde oldugumuzu bile okumadın ,,ustune okumak zorunda degılım yazdıklarınızı deyip laf soylemeye devam ettin. Hani sen okumak zorunda değilsin ya üye yorumlarını, okumadan da yorum yaparım diyorsun ya, işte ben de sana sen demeyi tercih ediyorum.
Sana da iyi geceler ;)

Komik olan nedir?? Herkes fikrini yazıyor. Buradaki öğretmen arkadaşsa ben de doktora yapmış bir makina mühendisiyim. Çalışıyor musunuz bilemem de hangi insan başka birine gerizekalı diyebilir?? Diyemez kardeşim disiplin kurulu ise yaramaz diye her öğretmen çocuklara istediğini mi yapacak ?? Gönderecek müdürün yanına gerekli tutanağı tutacak o kadar!

nedir komik olan? anlamadım . yanlışlıkla mı benım mesajımı alıntıladınız?

Hakaret etmek mi orijinal sayılıyor peki sizce? :)
Okul içinde yapılacaklar bellidir, nasıl bir orijinallik bekliyorsunuz anlamadım.
Demek istediğim bilmediğiniz şeyler hakkında çok yorum yapmayın. Öğrencilik sizin genç halinizki gibi degil. Konu sahibi hakaret ettiyse sabrı bitmiştir daha önemlisi öğretmen köşeye sıkışmıştır. Yapacak başka çaresi kalmamıştır. Yani o kadar yapılmaması gereken hakkında konuşup, ne yapılıra sadece mdr yrd yollardım demek cidden hoş olmuyor. Millet durduk yere çocuklara bişey yapmıyo zaten. O yüzden uzaktan hümanist davranmak sizi hoş göstermiyor

Demek istediğim bilmediğiniz şeyler hakkında çok yorum yapmayın. Öğrencilik sizin genç halinizki gibi degil. Konu sahibi hakaret ettiyse sabrı bitmiştir daha önemlisi öğretmen köşeye sıkışmıştır. Yapacak başka çaresi kalmamıştır. Yani o kadar yapılmaması gereken hakkında konuşup, ne yapılıra sadece mdr yrd yollardım demek cidden hoş olmuyor. Millet durduk yere çocuklara bişey yapmıyo zaten. O yüzden uzaktan hümanist davranmak sizi hoş göstermiyor
Hanımefendi öğretmen değilim evet ama kimse bana hakaret etmenin belli şartlar altımda dahi olsa doğru olacağını kabul ettiremez. İşin içinde olmaya gerek yok. Kimse kimseye hakaret edemez. Ne olursa olsun.

Back