-
- Konu Sahibi denizyosunu
kızım ilköğretim 5. sınıf bu yıl okul kursundan alıp dersaneye verdim. gayet güzel ve başarılı bir dersane bana göre. Dersanede durumu nun gayet iyi olduğunu ve yapılan sınavlar sonucuda başarısının geyet güzel olduğunu en azından ilk defa dersaneye giden biri için tatminkar olduğunu düşünüyorum ve bu konuda dersane öğretmenlerimizde benimle hem fikirler. Ama gelin görünki sınıf öğretmeni kesinlikle kızımdan memnun değil ve başarılı bulmadığını ifade ediyor ne yapacağımı şaşırdım vallahi
slm. Sizin sorununuz klasik bir veli sorunu. Probleminizi şöyle cevaplayabilirim. Okuldaki öğretmenlerine inanın. Desane sadece maddi kaygılar taşır ve size asla kızınızın durumunu kötü demez Bu nedenle veli şöyle düşünür okuldaki öğretmenler ne bilir!!!!! size tavsiyem okul konusunda öğretmenleriyle diyaloğa girin bir önce...
mrba sevgili ögretmenlerimiz
bi sorum olacak
benim oglum 3 sınıfa gidiyor ögretmeni göstermedigi ödevi eve veriyor
kendiniz deneyerek ögrenin diyormuş ki benim oglum yapamıyor
ve bize danışıyor bende yapabilmek ve araştırmak için büssürü kitap aldım matematik türkce vs
bizde veli olrak gösteriyoz evde sonrdada ögretmeni ögretiyormuş bu sizce normalmi yapamayınca ne yapayım bennnnnnnnnnn
bilgi verrirsenin sevinirim ögretmeni degişmeyi bile düşündüm saga sola soruyom kimse de böyle bi r şey yapmıyormuş fikrinizi bekliyorum şimdiden tşkr
not+ ders notları hepsi 5 bitek matematik 4
mrba sevgili ögretmenlerimiz
bi sorum olacak
benim oglum 3 sınıfa gidiyor ögretmeni göstermedigi ödevi eve veriyor
kendiniz deneyerek ögrenin diyormuş ki benim oglum yapamıyor
ve bize danışıyor bende yapabilmek ve araştırmak için büssürü kitap aldım matematik türkce vs
bizde veli olrak gösteriyoz evde sonrdada ögretmeni ögretiyormuş bu sizce normalmi yapamayınca ne yapayım bennnnnnnnnnn
bilgi verrirsenin sevinirim ögretmeni degişmeyi bile düşündüm saga sola soruyom kimse de böyle bi r şey yapmıyormuş fikrinizi bekliyorum şimdiden tşkr
not+ ders notları hepsi 5 bitek matematik 4