G
gelincik21
Ziyaretçi
- Konu Sahibi denizyosunu
arkadaşlar bende bilgisayar öğretmeniyim. Alanımla ilgili veya alanım dışı sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım senin çocuğun zekidir ve bu yaşta dersaneye vermek doğru değil en önemlisi sıkboğaz etme belki senin kardeşiyle ilgilenmeni istemiyor ve sen ilgilenesin derslerini beraber yapasınız diye yapmıyodurBenim kızım 3.sınıfta zeki bir çocuk ama tembel zoraki ders çalışıyor.Sınıfımız 48 kişi ve öğretmenden yeterli verim alamıyoruz.Ben dersleriyle yakından ilgileniyor ve destek oluyorum.Ama çalıştığım için ve 1.5 yaşında bir bebeğim daha olduğu için bende gerektiği kadar yardımcı olamıyorum.
Şimdi sınıfımızda birçok velinin çocuğunu 4.sınıf için dersaneye yazdırdığını öğrendim.Açıkçası bu konuda kafam çok karıştı ve önerilerinizi bekliyorum.
o yaştaki bir çocuğun(daha oyun çocuğu) aşırı dersle ilgilenmekten bunalmasından ve iyice okuldan soğumasından korkuyorum.Göndermezsemde arkadaşlarından iyice geri kalabilir endişesi yaşıyorum.
Öğretmeniyle konuştum bu konuyu o da aslında gerek olmadığını söyledi ve paranız çoksa gönderin dedi.
Benim için dersane ücreti büyük külfet olacak ama eğer çocuğuma faydası olacaksa yemem içmem arttırıp gönderirim.
Siz eğitimciler bu konuda ne düşünüyorsunuz yardımlarınıza ihtiyacım var.Teşekkürler
biraz daha açık yazarsan en azından yardımcı olmaya çalışırım6. sınıfta okul değiştirdik ama bu okuldada üçüncü senesi artık.
aslında bence dersane okuldan daha ileri konularda olduğu için biz çocuklara yardımcı olduğunu sanarız fakat okul konuları daha yavaş ilerler ve çocuk bildiği şeyleri tekrar tekrar dinlemekten sıkılır ve yaramazlık başka şeylerle ilgilenme düzen bozmaya başlar bence çocuklarımızı dersaneye yollarken bin defa düşünelimkızım ilköğretim 5. sınıf bu yıl okul kursundan alıp dersaneye verdim. gayet güzel ve başarılı bir dersane bana göre. Dersanede durumu nun gayet iyi olduğunu ve yapılan sınavlar sonucuda başarısının geyet güzel olduğunu en azından ilk defa dersaneye giden biri için tatminkar olduğunu düşünüyorum ve bu konuda dersane öğretmenlerimizde benimle hem fikirler. Ama gelin görünki sınıf öğretmeni kesinlikle kızımdan memnun değil ve başarılı bulmadığını ifade ediyor ne yapacağımı şaşırdım vallahi
sorum sınıf öğretmenlerine dört yaşında oğluma harfleri öğretmekte sakınca var mı? özellikle öğretmicem ama bazen be te he gibi söylediğimiz oluyor sonuçta sessiz harf yanlarındaki e uzatmalarını söylemeden mi söylenir bu harfler? re değilde rrr gibimi söylenir anlatabilmişimdir umarım.
merhabalar
ben Işık üni. bilgisayar mühendisliği mezunuym ve şu anda bilgisayar ve ingilizce öğretmenliği yapmak istiyorum. diplomam ingilizce. fakat formasyon almak için Ales e girip 2 sene de mastır yapmam gerekiyormuş.(ayrıca bu da kalkıyormuş yakın zamanda)Bunun için:
1.) 2 sene okumadan bu belgeyi yada belgeleri alma şansım var mı?
2.) Ales denilen sınav zor mu? hangi okullar bu belgeleri veriyor fikriniz var mı?
3.) En kapsamlı olarak mastırı ne branşı altında yapabilirim ki hem bilgisayar hem matematik öğretmenliği yapabileym?
4.) ingilizce öğretmenliği için sınava gerek yok diyrlar. bu konuda da beni aydınlatır mısınız lütfen?
ne olur yardımcı olun
teşekkürler