herkeze merhaba
Sizlere sormak istediğim birkaç birşey var eğitim ile alakalı.
Benim çocuk 1 seneye kadar ilköğretime başlıcak şimdi kreşe gidiyor.Kreşte rakam yazmayı sosyal faliyet yapmayı seviyor.ufak tefek ödev veriyorlar mesela farklı olanı bullun gibi.onları istekle yapıyor .
Sorum şu, tayinimiz belki büyük şehir olmayabilir.Daha küçük yerlere olabilir.Burda eşimin arkadaşları ilköğretim öğretmeni.onlara falan danıştık küçük yerlerdeki eğitim seviyesi nsıl olur vs diye...3 ayaklıdır öğrenci öğretmen ve aile den oluşur Bunlardan birinde aksama olursa çocukta öğrenme yavaş olabilir diye temel şeyler söylediler.Ama kimse olumsuz demedi ve sizin gibi ilgili bir ailesi olursa öğretmeni ile güzel bir diyalog kurup başarılı bir çoocuk olabilir şeklinde yorum yapıyrlar.Biz çococugumzuzu illede şu olsun bu olsun demıyoruz mutlu olacagı dala yoneltıcez.İlkokul çok önemli bunun farkındayız...
Tayinci olunca bu tedirginlikler hep oluyor işte...
Sizlerin tavsiyesi nedir vaktiniz olunca yazarsanız ayrıntılı ve dikkat etmemiz gerekenleri çok sevinrim.
Formu çok sık takip edemiyorum özelden yada cevapla kısmına girerek yazarsanız çok sevinirm.Çok teşekkür ediyorum