Öğretmenler günü için hediye fikirleri

Kupa almayın lütfen. Evde 50 tane kupa var ertafa dağıtıp duruyorum. Güzel bir çıkolata olur bencede. Oğullarımın ilk kreş öğretmenlerine bende çıkolata alıcam.

Bizim bu yıl öğretmenimiz erkek hediye almak çok zor. Güzel bir çikolata kutusu sipariş ettim içine çikolata koydurup paket yapicaz. birde 10 tane fidan bağışı yapicaz . Öğretmenimiz bu konuda çok hassas sürekli çocukları bilinçlendiriyor sevinir diye düşündük. Onun adına sertifikasinida güzel bir zarf ile veririz dedik. Sanırım yeter

Ben öğretmenimiz adına sma lı bir yavrumuza bağışta bulundum.

bireysel bir de ufak hediye almak istiyor çocuğum

ogretmenler gününde anneler neden hediye seciyor ki? veliler neden para topluyor.
ne sacma. cocugunuza sorun ne yapmak istersin ogretmenine diye, yardimci olun şöyle tatlis bir pop up kart yapin. siz cizin cocugunuz kessin, icine notu kendi dusunup yazsin falan.
bir ömür saklar öğretmeni dosyasinda, yillar sonra bakar mutlu olur.
ya da soyle bir sey yapin, cocugunuzla beraber. instaya atma, ese dosta gonderme garantili sirin bir sey:)
ustelik sifir tl
altin almak, hediye ceki vermek falan ne bileyim sanki fakir doyurur hediyesi gibi geliyor. ogretmenin aylik elli bin geliri var, velilerin iki bin liralik zara çekinize mi kaldi? kaldi ki magazada begenecek üstünü kendi odeyecek. ya da begendigi sey daha dusuk olacak, ihtiyacı olmayan yeni bir sey almaktansa hic kullanmayacak kalani, cop olacak.
cok ozel hediye vermek de sanki "benim cocugumu kayir" der gibi geliyor.
o yuzden hediyeleri sevmiyorum. cocuk emek versin, cocuk yapsin
paylastigim kart gibi olur, kendi misinaya boncuk dizip hocasina kendi eliyle taki yapma olur, siir ezberleme olur, en iyi öğretmen gazetesi vs gibi bir sey hazirlamak olur, resim çizmek olur... ha yanina isterseniz bir cicek alırsınız parasıyla.
daha fazlasina hic gerek yok

Altınlar çantalar havada uçuşuyor bu öğretmen benim çocuğuma denk gelsin herkesi örgütler cimerden şikayet ettiririm. O da yetmez x’de akım başlatırım topyekün yasaklanır. Altın çanta nedir. Rüşvet bu.

Önemli olan düsünülmek illa ki pahali bir sey almak zorunda değilsiniz şık bir ajanda olabilir mesela.Ben pahali hediyeler alinmasina tabiri caizse şey yarıştırılmasina karsiyim her cocuk ayni maddi imkanlara sahip olmuyir arkadaslar arasinda yarisa dönüyor bu çogu ögretmen de pahali hediyelerden rahatsiz oluyor zaten.
Hic unutmam ilkokul 3 te falanim belki de daha ufak öğretmenler günü gelmisti ama köydeydik hediye alacak bir yer yok aksam oldu ben agliyorum ne götürecegim diye.
Evimizin karsisinda ufak bir market vardı babam ve annem elimden tutup markete götürdü beni öğretmene alacak bir sey bulamadik babam da kraker al kızım o da hediye önemli olan düsünülmek dediler.
Her ne kadar istemesem de tamam dedim annem gazeteye sardı sabah gittim okula yanına bir de kasımpatı çiçeği topladim.
Herkes hediye veriyor kravatlar parfümler gömlekler havada ucusuyor sıra bana geldi verdim hediyemi ama nasıl utaniyorum yerin dibindeyim adeta, ögretmenim sanki öğretmenlik hayatinin en güzel hediyesini almıs gibi bir sevincle gülümsedi tesekkür ederim kızım dedi acti paketi yemeye başladı hepimize ikram etti.O gün anladim ki hediyenin maddi degerinden cok düsünülmekmis önemli olan eğer o hediyeme burun kıvırsaydı cocuk aklımda cok incinir üzülürdüm her ögretmenler gününde bu aklıma gelir anarım.Mesleginde cok güzel yerlere gelmiş bir ara il milli egitim müdürü oldugunu duymustum simdilerde belki emekli olmustur.Hakkını verebilene öğretmenlik mesleği çok güzel bir meslek.Hakkini verebilen egitimcilerimizin simdiden ögretmenler gününü kutluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…