- 15 Mayıs 2021
- 167
- 47
- 28
-
- Konu Sahibi ImaginePerest42
Eveet ben bana çikolata gelince sınıfta açıp çocuklara ikram ediyorum. Çocuklar da seviniyor. Gerçi artık lisede çalışıyorum hediye istemiyorum zaten de, kutlu olsun bile demiyorlar.Kupa çok beylik bence kullanılmıyor. Bütçenize göre çikolata kutusu baksanız? Nerdeyse her pastane ve çikolatacı dükkanında her bütçeye uygun çok güzel paketlenmiş kutular oluyor
ya da boyleleri:
Hediyenza Öğretmenler Günü Çikolata 40 Adet Kutuda Fiyatı - Trendyol
Hediyenza Öğretmenler Günü Renkli Çocuklar Hediye Metal Kutuda Çikolata - 40 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben kreş öğretmenine almak istiyorum. Orada kutlama yok ama benim içimden geldi. Kızımla çok çok iyi ilgileniyor. Ama normal hediye de almak istemiyorum . Çiçek çikolata alıcam güzelceAnasınıfa giden oğlum için bayan öğretmenine hediye bakınıyorum fikir almak istiyorumaslında velilerin Bi kısmı toplu para toplayıp tek hediye almışlar ben katılmadım oğlum hediyeyi kendi vermek istiyor. 16 kişi Bi çanta almış sınıf 25 kişi bazısı toplu hediyeleri reddetmiş. İsme özel kupa ya da kalem çok mu eskide kaldı
Normal hediye bana biraz kişisel geliyor. Samimiyetimiz yokken öyle birşey almak karsı taraf için garip gelebilir gibi hissediyorum. Ben alorken de kendimi garip hissederim muhtemelen. Sonuçta çok saygı duyup sevsem de bir arkadasım değilBen kreş öğretmenine almak istiyorum. Orada kutlama yok ama benim içimden geldi. Kızımla çok çok iyi ilgileniyor. Ama normal hediye de almak istemiyorum . Çiçek çikolata alıcam güzelce
Valla toplu hediyeye girdim kişi başı 250 verdik 16 kişi sınıf bir çiçek bir çikolata bir de çek verecez.Anasınıfa giden oğlum için bayan öğretmenine hediye bakınıyorum fikir almak istiyorumaslında velilerin Bi kısmı toplu para toplayıp tek hediye almışlar ben katılmadım oğlum hediyeyi kendi vermek istiyor. 16 kişi Bi çanta almış sınıf 25 kişi bazısı toplu hediyeleri reddetmiş. İsme özel kupa ya da kalem çok mu eskide kaldı
Öğretmenler günü konuları startı verilmiştir.Anasınıfa giden oğlum için bayan öğretmenine hediye bakınıyorum fikir almak istiyorumaslında velilerin Bi kısmı toplu para toplayıp tek hediye almışlar ben katılmadım oğlum hediyeyi kendi vermek istiyor. 16 kişi Bi çanta almış sınıf 25 kişi bazısı toplu hediyeleri reddetmiş. İsme özel kupa ya da kalem çok mu eskide kaldı
Bende öğretmenim. kupa veya kahve fincanı almayın demek için geldim hem sürekli alınan hediyeler evde her yer fincan oluyor hem de öğretmenin zevkine hitap etmeyebilirAnasınıfa giden oğlum için bayan öğretmenine hediye bakınıyorum fikir almak istiyorumaslında velilerin Bi kısmı toplu para toplayıp tek hediye almışlar ben katılmadım oğlum hediyeyi kendi vermek istiyor. 16 kişi Bi çanta almış sınıf 25 kişi bazısı toplu hediyeleri reddetmiş. İsme özel kupa ya da kalem çok mu eskide kaldı
Yoo çok güzel dusunmussunuz, aşiri pahali bi hediye almak sacma bir kupa, kalem, defter, fular tarzi seyler çok iyi olur.önemli olan düşünmek, bazilari suyunu çıkariyor bu işin altin almak, tv, leptop almaya kalkiyolar abarti bu kadariAnasınıfa giden oğlum için bayan öğretmenine hediye bakınıyorum fikir almak istiyorumaslında velilerin Bi kısmı toplu para toplayıp tek hediye almışlar ben katılmadım oğlum hediyeyi kendi vermek istiyor. 16 kişi Bi çanta almış sınıf 25 kişi bazısı toplu hediyeleri reddetmiş. İsme özel kupa ya da kalem çok mu eskide kaldı
Flor niye? Dişlerimiz çürümesin diye mi?Yoo çok güzel dusunmussunuz, aşiri pahali bi hediye almak sacma bir kupa, kalem, defter, flor tarzi seyler çok iyi olur.önemli olan düşünmek, bazilari suyunu çıkariyor bu işin altin almak, tv, leptop almaya kalkiyolar abarti bu kadari
Kalem olur özel, kişiye göre özel kahve fincanı olurAnasınıfa giden oğlum için bayan öğretmenine hediye bakınıyorum fikir almak istiyorumaslında velilerin Bi kısmı toplu para toplayıp tek hediye almışlar ben katılmadım oğlum hediyeyi kendi vermek istiyor. 16 kişi Bi çanta almış sınıf 25 kişi bazısı toplu hediyeleri reddetmiş. İsme özel kupa ya da kalem çok mu eskide kaldı