Öğretmenler günü için hediye fikirleri

Genelde çikolata denmiş,aynı ücret nostaljik radyo ile farklı olsun diye düşünmüştüm

Eskiden de ekonomik gücü gösterme veya çocuğumla daha çok ilgilenilsin gibi sebeplerden(bence) benzer şeyler yaşanıyordu

Şimdi ise geriden sipariş verecekler neredeyse
O olsunmus bu olmasinmis
Her öğrenci aynı standartlara sahipmiş gibi

Oysa velilere bu konuda net tavır koyacak otoriteye sahipsiniz?

Ben çok severim amaç şarkı dinlemek değil,hangi şarkı çıkacak bilmiyorsun,bazı radyo programları oluyor ben seviyorum yani kaldı,sevenler de var duyuyorum
Radyoyu arabada dinliyorum genelde o da işe gidip gelirken. Bişiler ayarlamaya üşendiğim için. Uzun yol gideceksem mutlaka listelerimden açıyorum.

Ki ben radyo dinleyen kaldı mı derken radyo kanallarını kastetmedim. Manuel olarak radyo dinleyen kaldı mı diye sordum aslında. Bi kere ses çok kötü o aletlerde. Müzik dinleme zevki vermiyor. Bit kadar dandik bir hoparlörü var. Yani artık hemen hemen herkesin evinde ses sistemi, ses bombası vs var. Kulağımız iyi sese alışkın. Arabalarda bile dikkat ediyor insanlar hoparlör kalitesine falan. Kulaklık alırken ona göre alıyoruz vs. Yani manuel ve üstelik ucuz bir radyo herkesin keyifle kullanacağı bir şey değil. Üzgünüm ama dizaynları da çok kötü. Evine süs olarak bile istemeyebilir insanlar.

Bir öğretmen olarak bu hediye olayını tasvip etmiyorum. Basit küçük bir hediye almanız kafi çok istiyorsanız o da yani yoksa bu hediye olayının önü alınmıyor. Yoksa gerekli değil. Bir resim yapsın versin öğretmenine yeter
Veli veya öğretmenlerde ne yazık ki bunu piyasa olarak kullanan abartan gösteri haline getirenler var. Bence bu işi canı gönülden yapan öğretmenler hediye vs istemez. Küçük bir not veya resim hatırlandığını bilmek bir tebessüm yeterli.

Kanaviçe siparişi verdim içimden gelen birkaç cümleyi yazdırıp çiçekler kalpler güzel soft renkler isterse asar isterse saklar. Hem ikizlere 2 yıllık kreş öğretmenine hem 1. Sınıf kızımın öğretmenine

Anlamlı küçük bir hediye almak en güzeli. Hediye çeki veya altın almak çok saçma. Oldu olacak zarf içinde para verilsin. Bu tarz yüksek meblağlı hediyeleri öğretmenlerin de kabul etmemesi gerekiyor bağlı oldukları 657 sayılı kanuna göre. Ama küçük içten gelerek veliden çok öğrencinin seçtiği veya yaptığı hediyeler çok daha güzel oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…