- 6 Temmuz 2024
- 217
- 316
- 32
-
- Konu Sahibi ImaginePerest42
Telefondan yazdigim için hatali yazmışım düzelttim.Flor niye? Dişlerimiz çürümesin diye mi?
Nostaljik radyo nasıl sizceBenim öğrencilerim 1 paket türk kahvesi yanına kahve alıyor, hoşuma gidiyor valla.
Lütfen kupa almayın
Ne güzel bi öğretmenmiş helal olsun.Bence hediye vermek zorunda değilsiniz. Okullarda topluca alalım diyorlar bizim öğretmenimiz asla kabul etmiyor çocuklar arasında sen şunu aldın ben bunu yarış oluyo resmen. İçinizden gelebilir ama parasız Şeyler de yapabilirsiniz resim vesaire gibi
Hediye bu ya, zevkinize hitap etmeyenleri baska birilerine hediye edebilirsiniz. Evinizde saklamaniza gerek yokkiBende öğretmenim. kupa veya kahve fincanı almayın demek için geldim hem sürekli alınan hediyeler evde her yer fincan oluyor hem de öğretmenin zevkine hitap etmeyebilir
Bence gerek yok. Emeği için teşekkür ettiğiniz bir mesaj yazarsanız bile normal bir öğretmen mutlu olur.Nostaljik radyo nasıl sizce
Genelde çikolata denmiş,aynı ücret nostaljik radyo ile farklı olsun diye düşünmüştümBence gerek yok. Emeği için teşekkür ettiğiniz bir mesaj yazarsanız bile normal bir öğretmen mutlu olur.
Alabilen var, alamayan var. Hediyeyi kabul ederken o arkadaki masum üzgün bakışları görseniz siz almak istemezsiniz
Farkli olsunda soyle dusunun ,bu ogretmene bir suru hediye geliyor. Evine ,zevkine uyuyor mu?Genelde çikolata denmiş,aynı ücret nostaljik radyo ile farklı olsun diye düşünmüştüm
Çöp. Radyodan müzik dinleyen mi kaldı. Bize gelmişti hediye depoya attık orda duruyor.Nostaljik radyo nasıl sizce
Çöp. Radyodan müzik dinleyen mi kaldı. Bize gelmişti hediye depoya attık orda duruyor.
Radyoyu arabada dinliyorum genelde o da işe gidip gelirken. Bişiler ayarlamaya üşendiğim için. Uzun yol gideceksem mutlaka listelerimden açıyorum.Ben çok severim amaç şarkı dinlemek değil,hangi şarkı çıkacak bilmiyorsun,bazı radyo programları oluyor ben seviyorum yani kaldı,sevenler de var duyuyorum
Bir öğretmen olarak bu hediye olayını tasvip etmiyorum. Basit küçük bir hediye almanız kafi çok istiyorsanız o da yani yoksa bu hediye olayının önü alınmıyor. Yoksa gerekli değil. Bir resim yapsın versin öğretmenine yeterAnasınıfa giden oğlum için bayan öğretmenine hediye bakınıyorum fikir almak istiyorumaslında velilerin Bi kısmı toplu para toplayıp tek hediye almışlar ben katılmadım oğlum hediyeyi kendi vermek istiyor. 16 kişi Bi çanta almış sınıf 25 kişi bazısı toplu hediyeleri reddetmiş. İsme özel kupa ya da kalem çok mu eskide kaldı
Ayy bunu okuyunca ilkokulu bitirinceye kadar her öğretmenler gününde babam hediye olarak diş fırçası ve macunu alır, güzel bir hediye paketi yaptırır biz de götürürdük.Flor niye? Dişlerimiz çürümesin diye mi?