Öğretmenler günü için hediye fikirleri

Ben bu bağış olayına karşıyım.
Zaten hediye alınmamalı ama öğretmen kendi yapsın bağışını...
Ben neden para toplayıp bir kişi adına bağış yapıyorum.

Öğretmen derse ki şu kuruma kendi adınıza istediğiniz miktar bağış yapın ok.
Öğretmen gitsin kendi yapsın.
Hediye de kabul etmesin.

Bu nedir böyle... Geçen sene özel bir okulda veliler öğretmene araba almıştı. Bu hediyeyi kabul eden bence öğretmen değil.

Eskiden kızılay zarfları dağıtılırdı. İçine metal para koyanları bu çok görgüsüz anaların çocukları eziklerdi.
Böyle böyle o anaların çocukları büyüdü bayrağı devraldı....

Ben zaten bir önceki yorumumda da söylediğim gibi bana göre özel hiçbir şey yapilmamali ve alinmamali. Eğer illa bir şey yapılmak isteniyorsa bireysel olarak bağış yapsın, daha makbule geçer diyorum. Toplanip bağış yapsınlar demiyorum.

Hayır sizin yorumunuzu eleştirmiyorum.
Ya da fikrinizi…
Düzeni eleştiriyorum…

Bu düzene fikir üretmek zorunda kalıyoruz…
Bu nasıl bişey anneler birbirini yiyor, öğretmelerin bir kısmı hediye bekliyor, yok efendim hediye alanların ismi okumuyor sınıfta…

Neden tıp bayramında ya da başka bi meslek gününde insanlar hediye için yarışmıyor.

Zaten o anneler o kadar bizlerden ayrılıyor ki.

Kapının önüne sınırdaki Suriyeli, Afgan gibi yığılıyorlar. Cocuk iceri girecek giremiyor. Cocuk anne gitme ben iceri girene kadar diyor, cocugumu göremiyorum.

Bizim çocuğun öğretmenine her yıl öğretmenler gününde çiçek+ küçük paket çikolata göndeririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…