- 17 Ocak 2020
- 27.444
- 39.635
-
- Konu Sahibi ImaginePerest42
Cift kısılık kahve fincanı da en düşük 400 tl.Çiçek alıp geçmek istiyorum ama suyunu çıkaran veliler yüzünden mecbur ufak bir hediye bakmak zorunda hissediyorum kendimi. Bu da bir çeşit mobing aslında. Zorbalık gibi.
Çift kişilik kahve fincanı, omuz şaşı, tv battaniyesi gibi ufak şeyler düşünüyorum
Onu alacağına hiç almasın demek istedimHediye bu ya, zevkinize hitap etmeyenleri baska birilerine hediye edebilirsiniz. Evinizde saklamaniza gerek yokki
Anaokul öğretmenimiz için 20 li poselen kahvaltı takımı birde çiçek alıyoruz, yardımcı bayan için ikili fincan takımı, ortaokul daki sınıf öğretmeniz içinde parfüm aldikAnasınıfa giden oğlum için bayan öğretmenine hediye bakınıyorum fikir almak istiyorumaslında velilerin Bi kısmı toplu para toplayıp tek hediye almışlar ben katılmadım oğlum hediyeyi kendi vermek istiyor. 16 kişi Bi çanta almış sınıf 25 kişi bazısı toplu hediyeleri reddetmiş. İsme özel kupa ya da kalem çok mu eskide kaldı
Kaçıncı sınıf bilmiyorum ama izme özel aferin damgaları gördüm. Çocukların defterine basmak için. Tek alsam yanında çiçekle öyle bişey alırdım ama toplu hediyeye girdikAnasınıfa giden oğlum için bayan öğretmenine hediye bakınıyorum fikir almak istiyorumaslında velilerin Bi kısmı toplu para toplayıp tek hediye almışlar ben katılmadım oğlum hediyeyi kendi vermek istiyor. 16 kişi Bi çanta almış sınıf 25 kişi bazısı toplu hediyeleri reddetmiş. İsme özel kupa ya da kalem çok mu eskide kaldı
LÖSEV'e öğretmenimiz adına bağışa karar verdik biz...Anasınıfa giden oğlum için bayan öğretmenine hediye bakınıyorum fikir almak istiyorumaslında velilerin Bi kısmı toplu para toplayıp tek hediye almışlar ben katılmadım oğlum hediyeyi kendi vermek istiyor. 16 kişi Bi çanta almış sınıf 25 kişi bazısı toplu hediyeleri reddetmiş. İsme özel kupa ya da kalem çok mu eskide kaldı
Dünyanın en güzel öğretmeni ya da ismimizin yazılı olduğu şeyleri nasıl başkasına hediye edelim?Hediye bu ya, zevkinize hitap etmeyenleri baska birilerine hediye edebilirsiniz. Evinizde saklamaniza gerek yokki
Neyse ki diğer veliler makul davranmış.Geçen yıl emrivaki 750tl toplanmıştı bizim sınıfta 20 òğrenci vardı. Herkes fikir versin dendi . Oy çokluğu ile marka bir çanta aldılar. Benim fikrim 1 kutu çikolata + kalan para ile kaç gram olursa gram altın veya çeyrek altın alalım dedim. Çünkü öğretmenimizin yeni çocuğu olmuştu ihtiyaçlarına kullanır dedim. Ama kimse fikrimi beğenmedi. Bu yıl 5 kuruş para vermem dedim kendi hediyemi kendim alıcam
Ben de bunu anlamıyorum. Okulun hatta öğretmenin direkt yasaklaması lazım. Çocuklar isteyen bana mektup vs yazabilir desin , hediye yasak desin. İnsanları mecbur bıraktıkları şeylere bakın.Çiçek alıp geçmek istiyorum ama suyunu çıkaran veliler yüzünden mecbur ufak bir hediye bakmak zorunda hissediyorum kendimi. Bu da bir çeşit mobing aslında. Zorbalık gibi.
Çift kişilik kahve fincanı, omuz şaşı, tv battaniyesi gibi ufak şeyler düşünüyorum
Evine uyabılıcek mı. Benim şahsen hoşuma gitmez ne bileyim.Ben çok severim amaç şarkı dinlemek değil,hangi şarkı çıkacak bilmiyorsun,bazı radyo programları oluyor ben seviyorum yani kaldı,sevenler de var duyuyorum
Neyse ki diğer veliler makul davranmış.
Altın hediye etmek nedir ya ne kadar çirkin. Emin olun öğretmenin ihtiyaçlarını karşılamak için sizin alacağınız bir gram altına ihtiyacı yoktur.
Keza hediye çeki almayı da aynı oranda çirkin buluyorum. Hediye semboliktir, içten gelen bir şey alınır. Biz parasını verelim siz alın demek o sembolik durumdan uzaklaştırır, işi yine ihtiyaç karşılamaya döndürür. Gerek
Evet hanımefendi çok makul davrandılar tam 10 gün grupta çanta kavgası ettiler . Birbirlerinin ne zevksizlilği kaldı ,ne yaşlılığı ne varoşluğu. Sonuç olarak grupta aynı okulda öğretmen bir veli olduğu için öğretmenimize yansıdı ve veliler arasında toplantı yapmak zorunda kaldı. Ve toplantıda yine kavga çıktı. Yapılanında bence hayri kalmadi çünkü öğretmenimiz gereksiz yere üzüldü . Öğretmenimiz tek başına 1 i yenidoğan 2 çocuk büyüten bir anne elbette ihtiyaçlarını karşılamak bize düşmez . Bence altın alınsaydı bu illa çeyrekte değil bileklikte olabilirdi kalıcı birsey olurdu mezuniyet hediyesi gibi. 4 yıllık öğretmenimiz . Bu benim fikrim sizin fikriniz farklı olabilir ama bence çirkin değil. Neyse iyi gecelerNeyse ki diğer veliler makul davranmış.
Altın hediye etmek nedir ya ne kadar çirkin. Emin olun öğretmenin ihtiyaçlarını karşılamak için sizin alacağınız bir gram altına ihtiyacı yoktur.
Keza hediye çeki almayı da aynı oranda çirkin buluyorum. Hediye semboliktir, içten gelen bir şey alınır. Biz parasını verelim siz alın demek o sembolik durumdan uzaklaştırır, işi yine ihtiyaç karşılamaya döndürür. Gerek yok.