Öğretmenler günü için hediye fikirleri

Çiçek alıp geçmek istiyorum ama suyunu çıkaran veliler yüzünden mecbur ufak bir hediye bakmak zorunda hissediyorum kendimi. Bu da bir çeşit mobing aslında. Zorbalık gibi.

Çift kişilik kahve fincanı, omuz şaşı, tv battaniyesi gibi ufak şeyler düşünüyorum
Cift kısılık kahve fincanı da en düşük 400 tl.
O da Lcw de
Yani yine pahalı

Kesinlikle kupa almayın evim kupa doldu😊bence çiçek sepetinden şöyle güzel bı çikolata yaptirabilirsiniz.meyveli cupcake tarzı şeyler var ondan yaparsanız hoşuna gider.ben kızımın öğretmenine fincan takımı alacagim mesela oda olabilir.

Anasınıfa giden oğlum için bayan öğretmenine hediye bakınıyorum fikir almak istiyorum :-) aslında velilerin Bi kısmı toplu para toplayıp tek hediye almışlar ben katılmadım oğlum hediyeyi kendi vermek istiyor. 16 kişi Bi çanta almış sınıf 25 kişi 🙄 bazısı toplu hediyeleri reddetmiş. İsme özel kupa ya da kalem çok mu eskide kaldı 🤔
Anaokul öğretmenimiz için 20 li poselen kahvaltı takımı birde çiçek alıyoruz, yardımcı bayan için ikili fincan takımı, ortaokul daki sınıf öğretmeniz içinde parfüm aldik

Birleşip ufak bir hediye almaları çok güzel. Bazı veliler çok şişirip insanları da zora sokuyorlar altın falan alıp. Herkesin maddi durumu aynı değil maalesef.cocugunuz vermek istiyorsa ufak bir hediye alırdım bende ikili bir fincan takımı yada şık bir kupa.

Anasınıfa giden oğlum için bayan öğretmenine hediye bakınıyorum fikir almak istiyorum :-) aslında velilerin Bi kısmı toplu para toplayıp tek hediye almışlar ben katılmadım oğlum hediyeyi kendi vermek istiyor. 16 kişi Bi çanta almış sınıf 25 kişi 🙄 bazısı toplu hediyeleri reddetmiş. İsme özel kupa ya da kalem çok mu eskide kaldı 🤔
Kaçıncı sınıf bilmiyorum ama izme özel aferin damgaları gördüm. Çocukların defterine basmak için. Tek alsam yanında çiçekle öyle bişey alırdım ama toplu hediyeye girdik 🤷🏼‍♀️

Canlı orkide severim ben , çok da hediye geldi. Ama artık çok pahalandı, gereksiz. Çikolata her zaman revaçtadır. Dubai çikolatası da olur :KK70: :KK70:

Güzel bir not yanına da çikolata kahve ama en güzeli kıymet bilinmek vallahi kaç defa eve gelip geceleri ağladım o insanlara hakkım haram zıkkım olsun sonra hediye bilmem ne adam gibi davransalar en güzel hediye

Geçen yıl emrivaki 750tl toplanmıştı bizim sınıfta 20 òğrenci vardı. Herkes fikir versin dendi . Oy çokluğu ile marka bir çanta aldılar. Benim fikrim 1 kutu çikolata + kalan para ile kaç gram olursa gram altın veya çeyrek altın alalım dedim. Çünkü öğretmenimizin yeni çocuğu olmuştu ihtiyaçlarına kullanır dedim. Ama kimse fikrimi beğenmedi :63:. Bu yıl 5 kuruş para vermem dedim kendi hediyemi kendim alıcam

Kupa almayın lütfen. Evde 50 tane kupa var ertafa dağıtıp duruyorum. Güzel bir çıkolata olur bencede. Oğullarımın ilk kreş öğretmenlerine bende çıkolata alıcam.

LÖSEV'e öğretmenimiz adına bağışa karar verdik biz...

Geçen yıl emrivaki 750tl toplanmıştı bizim sınıfta 20 òğrenci vardı. Herkes fikir versin dendi . Oy çokluğu ile marka bir çanta aldılar. Benim fikrim 1 kutu çikolata + kalan para ile kaç gram olursa gram altın veya çeyrek altın alalım dedim. Çünkü öğretmenimizin yeni çocuğu olmuştu ihtiyaçlarına kullanır dedim. Ama kimse fikrimi beğenmedi :63:. Bu yıl 5 kuruş para vermem dedim kendi hediyemi kendim alıcam
Neyse ki diğer veliler makul davranmış.
Altın hediye etmek nedir ya ne kadar çirkin. Emin olun öğretmenin ihtiyaçlarını karşılamak için sizin alacağınız bir gram altına ihtiyacı yoktur.
Keza hediye çeki almayı da aynı oranda çirkin buluyorum. Hediye semboliktir, içten gelen bir şey alınır. Biz parasını verelim siz alın demek o sembolik durumdan uzaklaştırır, işi yine ihtiyaç karşılamaya döndürür. Gerek yok.

Çiçek alıp geçmek istiyorum ama suyunu çıkaran veliler yüzünden mecbur ufak bir hediye bakmak zorunda hissediyorum kendimi. Bu da bir çeşit mobing aslında. Zorbalık gibi.

Çift kişilik kahve fincanı, omuz şaşı, tv battaniyesi gibi ufak şeyler düşünüyorum
Ben de bunu anlamıyorum. Okulun hatta öğretmenin direkt yasaklaması lazım. Çocuklar isteyen bana mektup vs yazabilir desin , hediye yasak desin. İnsanları mecbur bıraktıkları şeylere bakın.

😄😄 Ben çok severim amaç şarkı dinlemek değil,hangi şarkı çıkacak bilmiyorsun,bazı radyo programları oluyor ben seviyorum yani kaldı,sevenler de var duyuyorum
Evine uyabılıcek mı. Benim şahsen hoşuma gitmez ne bileyim.

Fiyat aralığınız nedir?
Bu sıra evim için ahşap kanvas tablolara sardım.Küçük ikili üçlü tablolar var. harika. Favorılerımde hatta.Çok istıyorum almayı mesela. İkilisi 500 küsür . Trendde var çokça.

Oğlumun öğretmeni hediye istemiyorum, kabul etmem almayın dedi. Ćikolata alacağım bir kutu,belki güzel bir kahve alırım yanına yada güzel bir çiçek oğlum kutlayıp verir öğretmenine. (İlkokul)
Toplu hediye konusundan çok hoşlanmıyorum,küçük yaşlarda özellikle ilkokulda farkında bile olmuyor çocuklar, kendini yetkili gören bir kaç veli gidip toplu alınan muhtemelen pahalı hediyeyi veriyor. Hos gelmiyor bana ama ortaokulda kendim teker teker uğraşamayacağim için,
kızımın öğretmenleri için toplu hediye alınırsa ona katılırım,geçen yıl öyle yapmıştık. Sınıf öğretmenine ve branş öğretmenlerine alınmısti hediye,aklıma yattı. Şimdi ben gidip alsam ne alabilirim bilemedim. 5.sınıftayken kızım,toplu hediyeye katılmayıp ,hepsine kitap+ćikolata almıştım, baya maliyetli olur bu sene kalkışsam sanırım öyle birşeye. Birde vaktim yok,pek iyi tanımıyorum öğretmenlerini,kime ne tarz alayım bilemem,cesaret edemem sanırım.
Fikir olması açısından,kızım ilkokuldayken sınıf öģretmenine kutu hazırlamıştım,kahve,kitap,kaliteli şık bir şişe kolonya,minik bir lavanta buketi,iyi kalite bir çikolata vb şeyleri şık bir kutuya yerleştirerek vermiştik kızımla,çok beğenmişti öğretmeni. Hediye kutusu diye arama yaparsanız arama motorunda ,bunu hazırlayıp satan yerler var,örnek olarak bakabilir,kendiniz hazırlayabilirsiniz. Ben sevdiğim arkadaşlarıma da bu tarz kutular hazırlayıp veririm genelde sevdikleri şeyleri göz önüne alarak,genelde de çok beğenilir ve merak uyandırır.

X