hediye olarak flash bellek getirmiş

kızlar selam

sekiz saat bekleyerek anca açabildim sayfayı, 2 gündür siteye giremiyorum çıldırıcam :bicak:

bugün beni yaşadığım ilin alan koduyla sabit hattan bir numara aradı, genelde öyle numaralar hep dolandırıcı çıkıyor, kim arar ki sabit hattan diye açmadım. arkadan bir daha aradı yine açmadım. sonra numarayı arattım google'dan kebapçı çıktı :KK45: öyle olunca bizim pintiden süphelendim zaten arkadan mesaj geldi bundan, ''belki açarsın dedim'' mesaj okuyana kadar bir mesaj daha ''10 küsür sene önce açmıştın'' konu içinde daha önce yazdım mı bilmiyorum. eskiden biz kavga ettiğimizde ben telefona çıkmayınca atlayıp gelirdi, terminalden sabit hattan arardı, ben de kim ki bu diye açardım 2 kez yapmıştı bunu, o zaman arabası da yoktu otobüsle gelirdi benle konuşup geri dönerdi. yani o zamanki duygusal ve fiziki koşullar düşünülünce çok romantik gelirdi, hoşuma gittiğini bildiği için oradan vurayım demiş yine, çiçeğe böceğe ne para verecek benzini sirket doldurmuştur nasılsa :KK53:

neyse arayan bendim yazmış, sonra ben de bu kadarına kayıtsız kalmadım en azından cevap vereyim buraya kadar gelmiş dedim ama hala emin değilim gelmemiş de olabilir, çünkü gelse evin oradan bi foto falan atardı bunu çarşaf çarsaf ilan etmeden bırakmazdı diye düşünüyorum. dedim o o zamandı. neden açmıyorsun neden bir cevap vermiyorsun dedi. cevap versem de anlamıyorsun çünkü yoruluyorum dedim. ben seni bir daha göremeyecek miyim artık dedi, biz zaten yıllardır görüşmüyoruz dramatize etme durumu, evli olsan zaten göremiyordun neticede, senin tek derdin yalnız kalmamak dedim. lütfen konusmam lazım, seni görmem lazım bir seyler dedi, dedim sen niye geldin ki şimdi? tamam dedi şimdi dönüyorum ama lütfen akşam arayacagına söz ver dedi. tamam dedim köpeğimi çıkarınca ararım.

köpeğimi de hep aynı saatlerde çıkarıyorum biliyor, acaba dedim bir jest bir sürpriz mi yapacak buraya kadar gelmiş sonuçta. 6 gibi yazıştık bunları, ben de 8-8.30 gibi köpeğimi çıkarıyorum. acaba dedim o saate kadar beni bekleyecek de ben çıkınca çiçeklerle yanıma mı gelecek dedim, ay olabilir mi öyle şey acaba :KK53: dedim. kafamda bitirmiştim kesinlikle ama yine de içimde ufaktan bir kıpırdama oldu çıkıp geldiğini düşününce.

8.30 gibi normalde ev haliyle çıkacakken nolur nolmaz diye özenip adam gibi bi seyler giyip çıktım saygımdan. tam çıktım mesaj attı, bi duşa giriyorum ararsan duyamam 10 dk'ya çıkıcam:bicak: hala diyorum acaba beni mi kandırıyor. çıktım ben aradım bunu parkta, araba kullanıyor. aa dedim bence buralarda, hani duştaydın sen dedim, çıktım işte duştan sonra dışarı çıktım dedi, arabayı park etmeye çalışıyor bir taraftan, ben de mal gibi etrafıma bakıyorum bir yerden çıkacak diye. kimse çıkmayınca ben bu salaklıkla bu yaşa gerçekten iyi gelmişim onu anladım:KK51:

bilmem kaç bininci hayal kırıklığıyla tırıs tırıs sitenin yolunu tuttum konuşa konuşa, saçma sapan kendini savundu, evet dedi çok büyük hatalıyım ama inan bana heyecandan oldu, ben ne yapacağımı bilemedim ilk kez görücem uzun zaman sonra, fazla düşünmekten afalladım dedi. hediyenin maddiyatıyla ilgilenmediğini biliyorum zaten bir çiçek bari alsaydım mutlu olurdun biliyorum dedi. işte arkadaşlarına anlatmış da demişler sen harbi salak mısın. arkadaşa sonradan anlatılmaz deger veren önceden fikir sorar dedim. onu da yapmış ama tabii ki yalan anlıyorum artık yalan söylediğinde. telafi edecekmiş ne gerekirse yapacakmış çok büyük planları varmış, hala telefon alalım dedim sana diyor bi bağırdım ne telefonu ya hala ne diyorsun dedim.

neyse çok uzattım özetle baya dil döktü, eski konuları açtım. yüzüne vurdum ciddi ağır konuştum gıkı çıkmadı ama en son eger böyle düşünüyorsan sana deger vermediğim konusunda seni gerçekten bir daha rahatsız etmem dedi. etme dedim. defol hayatımdan beni bir daha rahatsız etme dedim bozulup yüzüme kapattı.

30 saniye geçmedi geri aradı. açmadım bir daha aradı, lütfen dedi böyle bitmesin madem, nasıl bitsin dedim, bari görüşürüz falan diyelim dedi, görüşmiycez ki dedim:KK53: helallik falan istiyorsan onu artık allah bilir dedim. sonra pişkin pişkin pikniğe gidelim bari dedi :olamaz:(geçen hafta piknik planımız vardı)ya sen nasıl bir insansın kapat sinirimi bozma benim akşam akşam dedim yüzüne kapattım. sinirle engelledim. sonra hırsımı alamadım sms attım. ömrümde senin kadar kazma birini görmedim diye.

çok canım yanıyor şu an demiş, gülerek pikniğe gidelim bari derken hiç öyle durmuyordu dedim. sonra tutturdu oraya gelicem ben şimdi tekrar diye, 10 dakika balkona çıksan yeter diyor. buradan bunun gündüz gelmediğini blof yaptığını düşünüyorum. hazır telefonu açmayınca gelmiş gibi yaptı herhalde, belki birine arattı yapmıştır o bi oyun. demin arka arkaya iki tane sarkı yollamış en sevmediğim iki şarkıcı. yani sorsalar en sevmediğiniz iki şarkıcı kim diye bu ikisini söylerim. dedim yolladığın şarkılardan bile belli bizim hiç anlaşamadığımız. şarkıcılara değil sözlere baksan keşke diyor.

buraya gelme konusunda da buraya yazarken zarf attım az önce, gelmemişsin neden yalan söylüyorsun diye. foto attı gelmiş. gelmiş ve 2 saat sonra dışarı çıkacağımı bile bile geri dönmüş ve az evvel 10 dakika balkondan görmek için tekrar gelmek için dil döküyordu. wtf? demek istiyorum çok afedersiniz :olamaz:

Ya ne kadar tatlı anlatıyorsunuz inş karşınıza sizi gerçekten mutlu eden biri çıkar iyi niyetiniz samimiyetiniz yazdıklarınızdam o kadar belliki çok mutlu olun inş

Bu hal daha kötü ya. Kararsızlık ve beklenti içinde olmak yani.
Adam öküz ama vazgeçmiyor.
monicatak monicatak tam vazgeçtiği anda onun bam telini titretiyor. Çünkü ya yalnızlıktan bıktı ya da hala içinde bitmeyen şeyler var bu adama karşı.

Bu hal daha kötü ya. Kararsızlık ve beklenti içinde olmak yani.
Adam öküz ama vazgeçmiyor.
monicatak monicatak tam vazgeçtiği anda onun bam telini titretiyor. Çünkü ya yalnızlıktan bıktı ya da hala içinde bitmeyen şeyler var bu adama karşı.
Bunlar hep boşluktan. Şöyle doğru düzgün bir adam çıksa karşısına, bu kütüğün adını unutur.

En son teknik sorunu vardi bu uyenin modlarla yazisti etti ama siteyle baglantisi tamamen kopmustu😔
Gelememesi ondandir duzeldimi bilmiyorum
Bende de o sorun vardı, Kazene mesaj attım düzeldi. Sadece mesaj attım. 😀 Şak diye düzeldi.

Bende de o sorun vardı, Kazene mesaj attım düzeldi. Sadece mesaj attım. 😀 Şak diye düzeldi.
Senin var bi basina gelecek otedeki konudada kocani ove ove sopa yiycektin :KK70:
Bir sayfa geride mune bilgi vermis artik hic giremiyor diye onunkini saaak diye cozememisler demekki Ben napam :olamaz:

Senin var bi basina gelecek otedeki konudada kocani ove ove sopa yiycektin :KK70:
Bir sayfa geride mune bilgi vermis artik hic giremiyor diye onunkini saaak diye cozememisler demekki Ben napam :olamaz:
Yok ya, bu haftalar önce olmuştu. Lucy ın sorunu da aynı zamanlardı. Hala giremiyor demek. ☹️

X