- 3 Mayıs 2015
- 13.268
- 48.659
- Konu Sahibi ImaginePerest42
Ben çikolata çiçekten devamCift kısılık kahve fincanı da en düşük 400 tl.
O da Lcw de
Yani yine pahalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çikolata çiçekten devamCift kısılık kahve fincanı da en düşük 400 tl.
O da Lcw de
Yani yine pahalı
Kupa almayın lütfen. Evde 50 tane kupa var ertafa dağıtıp duruyorum. Güzel bir çıkolata olur bencede. Oğullarımın ilk kreş öğretmenlerine bende çıkolata alıcam.
Altınlar çantalar havada uçuşuyor bu öğretmen benim çocuğuma denk gelsin herkesi örgütler cimerden şikayet ettiririm. O da yetmez x’de akım başlatırım topyekün yasaklanır. Altın çanta nedir. Rüşvet bu.
Öğretmen misiniz?Amma meraklısınız şu cimeri ot kök kıldan sebeple mesgul etmeye.
Öğretmen misiniz?
Her konuda cimer şikayetini ben de doğru bulmuyorum. Ama öğretmenlerin belli meblağların üzerindeki hediyeleri kabul etmeleri yanlış. Devlet memuru oldukları için. Konudaki en az 10 bin liralık çantayı marka çantayı kabul eden öğretmen doğru bir davranışta mı bulunmuş sizce? Küçük hediyeler tabii ki olabilir. Ama hediye kabul etmenin de bir sınırı var.Amma meraklısınız şu cimeri ot kök kıldan sebeple mesgul etmeye.
Her konuda cimer şikayetini ben de doğru bulmuyorum. Ama öğretmenlerin belli meblağların üzerindeki hediyeleri kabul etmeleri yanlış. Devlet memuru oldukları için. Konudaki en az 10 bin liralık çantayı marka çantayı kabul eden öğretmen doğru bir davranışta mı bulunmuş sizce? Küçük hediyeler tabii ki olabilir. Ama hediye kabul etmenin de bir sınırı var.
Çok kırıcı bi düşünce bence.Umarım almazlar size :)Onu alacağına hiç almasın demek istedim
Bi de minicoper alin be ayagini yerden kessin öğretmeniniz:))Valla toplu hediyeye girdim kişi başı 250 verdik 16 kişi sınıf bir çiçek bir çikolata bir de çek verecez.
Ee sizin için hazilanmiş bu kadar özel olan bi hediyeyi de almasinlar demek garip.Dünyanın en güzel öğretmeni ya da ismimizin yazılı olduğu şeyleri nasıl başkasına hediye edelim?
Aynısından her sene 25-30 tane gelince bir özelliği kalmıyor. Koyacak yer de kalmıyor. Almasınlar… Kupa, fincan, kalem değil sadece, hiçbir şey almasınlar. Çoğu meslektaşımın zaten hediye beklentisi yok. Hediye beklentisi olanlar da bu tip şeyler istemiyor zaten.Ee sizin için hazilanmiş bu kadar özel olan bi hediyeyi de almasinlar demek garip.
16 kişi toplam 4 bin ediyor. Bir çiçek bir çikolata yaptırılacak kalan para da bir mağazadan alışveriş çeki olarak kendisine sunulacak. Bana kalırsa çiçek yeterli öğretmenimize de yeter ama illa ki biri ortaya çıkıyor. 15 kişi katılınca katıldım bende. Şuan 250₺ ye eli yüzü düzgün bir hediye ya da buket yaptiramazdim.Bi de minicoper alin be ayagini yerden kessin öğretmeniniz:))
Tamam o zaman bunu velilerinize belirtirsiniz, fikrinize saygi duyalacaklardir.Aynısından her sene 25-30 tane gelince bir özelliği kalmıyor. Koyacak yer de kalmıyor. Almasınlar… Kupa, fincan, kalem değil sadece, hiçbir şey almasınlar. Çoğu meslektaşımın zaten hediye beklentisi yok. Hediye beklentisi olanlar da bu tip şeyler istemiyor zaten.
Anasınıfa giden oğlum için bayan öğretmenine hediye bakınıyorum fikir almak istiyorum aslında velilerin Bi kısmı toplu para toplayıp tek hediye almışlar ben katılmadım oğlum hediyeyi kendi vermek istiyor. 16 kişi Bi çanta almış sınıf 25 kişi bazısı toplu hediyeleri reddetmiş. İsme özel kupa ya da kalem çok mu eskide kaldı