Ogretmenin kizima tokat atmasi

Çok sinirlendim, okudukça kusura bakmayın ama size de sinirlendim.
Ne demek çocuğum aslında öğretmenini seviyordu, arkadaşlarını seviyordu vs vs. Bu tarz durumlarda çocuğun aynı öğretmende devam etmesi imkansız. Eğer çocuğu almayacaksanız neden ortalığı birbirine katıyorsunuz? Karşınızda psikopat bir öğretmen var, sırf geçen sene de öğretmenş değişti vs diyerek devam mı ettireceksiniz çocuğu?

Anliyorum her sayfayi her gelismeyi okumaniz imkansiz. Buraya yazdigindan beri zaten surekli bir yerlere basvuru yapiyorum konuyu guncelledim. Ama son sayfaya baksaydiniz yazmistin cikacagimi

Basvurumu yaptim geldim. Pazartesi ustunde durmak icin tekrar gidicem.
Gercekten keske herkes duyarli olsa.. Bakalim neler olacak.

İnsallah pazartesi sabah randevuyu aldik gidecegiz

konunuzun takibindeyim bende öğretmenim bu arada. ceza verilmişti oda mahkemelik olmuştu . para cezasına çarptırılmıştı .

sizin olay cimerlik olmuş . müdür falan kapatır konuyu . öğretmene bi daha yapma der kapanır. ilçe milli eğitime falan gitmelisisnşz cimerlik olay . hafifi bişey değil

konunuzun takibindeyim bende öğretmenim bu arada. ceza verilmişti oda mahkemelik olmuştu . para cezasına çarptırılmıştı .
Tamda dediginiz gibi oldu. Cimer olunca insallah kapanamaz. Bahsettiginiz ogretmende mi tokat atmisti

Mudur hakkinda hic olumlu seyler duyulmuyor zaten.. ogrermenden cokta farkli biri degilmis
Umarım o öğretmende müdürde gereken cezayı alır. Peşini bırakmayın ben inanıyorum sonuç alacağınıza. Milli eğitime direkt gitseniz gerekirse kaymakama bırakmayın peşini.

Bakın dişli tabiri caizse cazgır olmazsanız kimse umursamaz bu düzen böyle. Sırtınızı sıvazlar gönderirler.
Bir kaç yıl önce benim çocuğumu başka bir çocuğun annesi okul bahçesinde tehdit etmiş zaten sorunlu bir kadındı. Çıldırdım önce kadına öğretmenin yanında dedim seni savcılığa vericem çocuğuma bir metre dahi yaklaştığını görmüycem. Sonra müdür yardımcısına müdüre gittim, benim çocuğumu okul sınırları içinde nasıl bir veli tehdit eder siz neredesiniz güvenlik nerede başına bir şey gelse hesabını nasıl vereceksiniz. O kadının çocuğunu başka sınıfa aldılar sürekli çocuğumu rahatsız ediyordu yetmedi annesi etmeye başlamıştı. Sakin kalsam devam edecekti bu iş daha nereye varacaktı kim bilir.
Sesiniz gür çıksın ağlamayın karşılarında, peşini bırakmam haberlere düşünce anlarsınız sizi her yere reklam ederim deyin. Ben burada sinir oldum şu tavırlara.

Çok geçmiş olsun Nego, bazen öyle şeyler yaşıyoruz ki insanı zorla cazgır edepsiz yapıyorlar.

Evet o ve cok ilginc nasil icleri rahat edecek. Buyuk sinif olup saygisizdi o yuzden oldu diyecekleri bir durumda yok. Okul yeni acilmis ve minicik
Bir cocuk saygisizda olabilir ergen donemler cok fena. Ben 10 yasinda olana bile bazen sasiriyorum ogretmene kanka diyormus sinifta..ki ben bunu toplantida ogrenmistim asla
Kabul edebilecegim birsey degil..cocuguma daha saygili olmasi gerektigini ogretiyorum, saygisiz bir cocuk degil asla…
Ama hormonlar devreye girmis durumda..tam ergenlikte degil ama iste sinifta onaylanma hissi filan var bence bu yaslarda..yani ben cocuguma gerekeni soyledim.. ogretmeni ise versin cezasini yani bir saygisizlik yapiyorsa ceZasini ceksin. Dobra insan hakkini savunan insan severim
Ama saygisizliga tahammulum
Yok cocugum bile olsa..gereken cezayi verir.. ogretmen dedigini dinletecek
Ama doverek degil..

Siz bu konuyu medyaya taşıyın. Tüm haber kanallarının Whatsap hatlarına gönderin .

Hanımefendi pardonda kızınız niye mekan degisecek okulu ayaga kaldıramadınız mı ? Gitmesi gereken var ise oda o ogretmen bozuntusu butun haber ajanslarini gerekirse para yigip toplarim rezil rusva ederim o ogretmenide buna goz yuman yonetimide ne sacma seyler ya esinizede pes diyorum memleketlisi diye her gun tokatlasn cocugu isterse ne sacma ya

Bu konuyu okuyup okuyup yazamıyorum, okulu ayağa kaldırmak, bağırıp çağırmak bana göre şeyler değil asla. Ama olayın peşini kesinlikle bırakmaz, başka çocukların da canının yanmasına izin vermezdim. Ancak maalesef ki görevden atılma çok çok zor. Bizim okulda vardı böyle dayakçı olduğu söylenen bir öğretmen, kendim görmedim ancak veliler ve çocukların anlattıklarını biliyorum. 3 öğrenci aldım onun sınıfından, en sonunda yoğun şikayetler sonucu sadece sürüldü...Başka çocukların canını yakmak adına.

İnsallah bir an once alabiliriz randevuyu lanet olsun. Zaten bu donemde kizimla gidip konusmak istiyorum ben ne kadar konussamda onlarin konusmasi daha farkli olacak
Aynen hem çocuk için öok
İnsallah pazartesi sabah randevuyu aldik gidecegiz
Hayırlısı olsun, gelişmeleri burada yazarsanız sevinirim, en azından bu durumda olup ne yapıcaz diye düşünen insanlara fikir olsun. Birde unutmadan söyleyeyim 1,2 gün rapor talep edin çocuk aynı sınıfa gitmek istemiyor diye, en azından sınıf değişince direk yeni sınıfında başlasın evladınız, hemde o süreçte çocuk yıpranmamış olur, rapor bitiminde yüzde doksan okul rehberlik servisinin yönlendirmesiyle yeni sınıfında derslere başlar. Sizi şimdiden tebrik ediyorum, kızınız yalnız olmadığını, aile kavramını bu olayda tam oturdu artık ne olursa olsun problemlerini tek başına çözmek yerine sizinle paylaşarak beraber herşeyin üstesinden gelecek bir ailesi olduğunu biliyor, onun için çabaladığınızı biliyor bu çok önemli. Hayatı boyunca çok güzel bir iz bıraktınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…