- 14 Ağustos 2018
- 19.269
- 72.211
-
- Konu Sahibi MutluBulut_
Oluyor, hatta çoğu kadın bunu bilmediğinden ama izim yok diye şikayetçi olmuyor. Önce karakola gidecek şikayetçi olacak, sonra polis eşliğinde doktor muayenesine gireceklerAma bi iz olmayınca oluyor mu
Anliyorum her sayfayi her gelismeyi okumaniz imkansiz. Buraya yazdigindan beri zaten surekli bir yerlere basvuru yapiyorum konuyu guncelledim. Ama son sayfaya baksaydiniz yazmistin cikacagimiÇok sinirlendim, okudukça kusura bakmayın ama size de sinirlendim.
Ne demek çocuğum aslında öğretmenini seviyordu, arkadaşlarını seviyordu vs vs. Bu tarz durumlarda çocuğun aynı öğretmende devam etmesi imkansız. Eğer çocuğu almayacaksanız neden ortalığı birbirine katıyorsunuz? Karşınızda psikopat bir öğretmen var, sırf geçen sene de öğretmenş değişti vs diyerek devam mı ettireceksiniz çocuğu?
Basvurumu yaptim geldim. Pazartesi ustunde durmak icin tekrar gidicem.Çocukların hakkını savunan ebeveynleri tenzih ederim ama maalesef şikayet edersem öğretmen çocuğuma daha çok takar diye susan veliler var, bizim olayda koca okul mevcudu resmen şiddete maruz kalıyordu, kimi direkt fiziksel şiddet gördü diğerleri de dayak yiyen arkadaşlarını gördüğü ve beni şikayet ederseniz hepinizi yakarım diyen öğretmenin tehdidiyle psikolojik şiddet gördü, kızım dayak yemedi ama dayak yiyen arkadaşlarını görünce korktu.
Şikayet etmek için de illa ki kendi çocuğumuzun dayak yemesi şart değil bence, çocukların korkuyla yanıma gelmesi bile bana yetti, okula müfettişin geldiği gün çocuklardaki rahatlamayı herkesin görmesini isterdim, amacım bu değildi ama çocukların kahraman annesi oldum okula gittiğimde teşekkür etmek için hepsi yanıma koştu.
Dayakla eğitim olmaz, bunu en iyi öğretmenlerin bilmesi gerekir, davanızda haklısınız o yüzden şikayetinizde ısrarcı olun, şiddet gören başka çocuklar varsa müfettiş geldiğinde konuşurlarsa uzaklaştırma bile alabilir bence ama herkes susarsa ihtar alır sanırım, ihtar dahi kafidir bir daha kimsenin çocuğuna vuramayacağını anlar.
İnsallah pazartesi sabah randevuyu aldik gidecegizNe demek önemli olan çocuklarımız. Devlet kurumuna bağlı psikolog olsun yeter, durumu anlattığınız da zaten yardımcı olacaklardır. Bu rapor herşeyin devlet kontrolüne geçmesi demek, rehberlik servisi rapor alır almaz hemen sınıf değişikliği yapmak zorunda, şikayetlere rapor eklenince otomatikman işlem hızlanacak.Siz şuan hem kendi evladınızı koruyorsunuz hemde bu işlemle diğer çocukları.
sizin olay cimerlik olmuş . müdür falan kapatır konuyu . öğretmene bi daha yapma der kapanır. ilçe milli eğitime falan gitmelisisnşz cimerlik olay . hafifi bişey değil
Tamda dediginiz gibi oldu. Cimer olunca insallah kapanamaz. Bahsettiginiz ogretmende mi tokat atmistikonunuzun takibindeyim bende öğretmenim bu arada. ceza verilmişti oda mahkemelik olmuştu . para cezasına çarptırılmıştı .
Umarım o öğretmende müdürde gereken cezayı alır. Peşini bırakmayın ben inanıyorum sonuç alacağınıza. Milli eğitime direkt gitseniz gerekirse kaymakama bırakmayın peşini.Mudur hakkinda hic olumlu seyler duyulmuyor zaten.. ogrermenden cokta farkli biri degilmis
Bakın dişli tabiri caizse cazgır olmazsanız kimse umursamaz bu düzen böyle. Sırtınızı sıvazlar gönderirler.Dalga mi geciyorsunuzyoksa sadece konunun basinini okudunuz. Ne guzel degil mi buradan yazmak birsey yapmadiniz ki demek cirpinan bir anneye.. dune kadar o kadinda sonuna kadar savas diyordu dun ne diyor. Sadece soyleniyor.. burada cirpinan bir anne var yanliz basina cirpinan hic bir toepili tanidigi olmayan belki biri elini uzatir diye umut edip dua eden . Suan yazarken bile agliyorum inanilmaz sinirimi bozdunuz gercekten. Yok iste yok yazilanlar gibi olmadijgini anliyorum... Yok dayimiz yoksa paramiz yoksa yok yok yok yok yok cildiricam ama yok varsa bir desteginiz buyrun yardim edin yok.. hepsi birbriinin arkasini kolluyor kimsenin umrunda degil bir cocuk. Her sey her ceza lafta.. diger konularda da boyle degil mi nerede var adalet en basiti hangi kadin korunuyor. Lafta hersey var ama olmuyor iste olmuyor olmuyor cok sinirim bozuk
Çok geçmiş olsun Nego, bazen öyle şeyler yaşıyoruz ki insanı zorla cazgır edepsiz yapıyorlar.Bakın dişli tabiri caizse cazgır olmazsanız kimse umursamaz bu düzen böyle. Sırtınızı sıvazlar gönderirler.
Bir kaç yıl önce benim çocuğumu başka bir çocuğun annesi okul bahçesinde tehdit etmiş zaten sorunlu bir kadındı. Çıldırdım önce kadına öğretmenin yanında dedim seni savcılığa vericem çocuğuma bir metre dahi yaklaştığını görmüycem. Sonra müdür yardımcısına müdüre gittim, benim çocuğumu okul sınırları içinde nasıl bir veli tehdit eder siz neredesiniz güvenlik nerede başına bir şey gelse hesabını nasıl vereceksiniz. O kadının çocuğunu başka sınıfa aldılar sürekli çocuğumu rahatsız ediyordu yetmedi annesi etmeye başlamıştı. Sakin kalsam devam edecekti bu iş daha nereye varacaktı kim bilir.
Sesiniz gür çıksın ağlamayın karşılarında, peşini bırakmam haberlere düşünce anlarsınız sizi her yere reklam ederim deyin. Ben burada sinir oldum şu tavırlara.
Ok yapsin ama her yerde var boyleleri.. bir yaptirimi olmaliAllah aşkına başka okul yok mu? Alın yavrunuzu ordan. Başka adres gösterin direkt nakil yapın e-devlet üzerinden. Ben bu kadar sinirlendim sizi düşünemiyorum.
Bir cocuk saygisizda olabilir ergen donemler cok fena. Ben 10 yasinda olana bile bazen sasiriyorumEvet o ve cok ilginc nasil icleri rahat edecek. Buyuk sinif olup saygisizdi o yuzden oldu diyecekleri bir durumda yok. Okul yeni acilmis ve minicik
Siz bu konuyu medyaya taşıyın. Tüm haber kanallarının Whatsap hatlarına gönderin .Kizlar inanamazsiniz meb den cevap geldi ilce milli egitim degerlendirmis ve sadece sadece ogretmen uyarilmis bir daha ayni duru tekrarlanmayacakmis bu.. bu kadar ya.. tekrar kayit acildi. Normalde sinif degisim talebini yazamiyoruz dedi ama sizin icin yazicam dedim guzel bir metin yazdi kizimin suanki durumu ile ilgili il milli egitim tarafindan degerlendirilmek uzere gonderildi. İnanabiliyormusunuz sadece bir daha yapmamasi icin uyarilmis..
Maalesef öyle teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun Nego, bazen öyle şeyler yaşıyoruz ki insanı zorla cazgır edepsiz yapıyorlar.
evet şiddet varmış , ceza veriliyor sonra paraya çevriliyor. 3000 lira ama baya olduTamda dediginiz gibi oldu. Cimer olunca insallah kapanamaz. Bahsettiginiz ogretmende mi tokat atmisti
Evet, kesinlikle! Ben zaten böyle bir durumla muhatap olsam sürüm sürüm süründürürüm. Fakat konu sahibinde o ışığı göremedim ve o yüzden öyle bir öneri sundum.Ok yapsin ama her yerde var boyleleri.. bir yaptirimi olmali
Aynen hem çocuk için öokİnsallah bir an once alabiliriz randevuyu lanet olsun. Zaten bu donemde kizimla gidip konusmak istiyorum ben ne kadar konussamda onlarin konusmasi daha farkli olacak
Hayırlısı olsun, gelişmeleri burada yazarsanız sevinirim, en azından bu durumda olup ne yapıcaz diye düşünen insanlara fikir olsun. Birde unutmadan söyleyeyim 1,2 gün rapor talep edin çocuk aynı sınıfa gitmek istemiyor diye, en azından sınıf değişince direk yeni sınıfında başlasın evladınız, hemde o süreçte çocuk yıpranmamış olur, rapor bitiminde yüzde doksan okul rehberlik servisinin yönlendirmesiyle yeni sınıfında derslere başlar. Sizi şimdiden tebrik ediyorum, kızınız yalnız olmadığını, aile kavramını bu olayda tam oturdu artık ne olursa olsun problemlerini tek başına çözmek yerine sizinle paylaşarak beraber herşeyin üstesinden gelecek bir ailesi olduğunu biliyor, onun için çabaladığınızı biliyor bu çok önemli. Hayatı boyunca çok güzel bir iz bıraktınız.İnsallah pazartesi sabah randevuyu aldik gidecegiz