- 14 Ağustos 2016
- 1.575
- 3.089
-
- Konu Sahibi MutluBulut_
Hiç bir sıkıntı yaşamadık biz, rehberlik kararı ile sınıf değişikliği uygun görünmüştü. 2. Sınıfa yeni başlamıştık biz de. Bir ara öğretmen gelip çocukları almaya çalıştı, tartışma çıktı ama süreçte bahsi geçen öğretmen hariç kimse sıkıntı yaşamadı
Uzak tutun çocuğunuzu bu öğretmenden amanMerhaba hanimlar.
Kizim 1. Sinifa yeni basladi. 1 haftadir okula servis ile gidiyor. Ogretmen 2. Yada 3. Gundu sanirim gruptan bir kac veli ismi yazdi bu cocuklarin velisi benimle gorussun. Gorustum direk herkesin icinde bu cocuk bir hastalik gecirdi mi dedicok sasirdim hayir dedim neden boyle birsey sordunuz bakicaz ileride doktora gidebilir dedi. Sasirdim cunku bu gune kadar zeki hemen ogrenen hatta cevrede yeni tanistigi insanlar tarafindan bu anlamda ilgi ceken bir cocuktu. Neyse sonrasinda hanim efendi kiziniz surekli tuvalete gidiyor sonra suyla oynuyor dedi. Bende evde de sik tuvalete gittigini gecen yil bu sebeple idrar tahlili yapildigini temiz ciktigini doktorun bu yaslarda olabilecek birsey oldugunu dile getirdim. Yalan soylemedigini bilmesini istedim. Evde kizimi uyardim. Birde kizim icin yavas dedi. Sonraki gunler artik yavas degil yanlis anlamisim dedi. Ama neredeyse nhergunnn grupta ismim yaziliyor gidiyorum ayni kiziniz sik tuvalete gidip oyun oynuyor. Haliyle cok uzuluyorum bunuda nasil vazgeciririm onunda yardimini istiyorum. Derken sali cikisa dogru beni aradi o asiri sert ogretmen gitti o kadar sakin ki nasilsiniz hanim efendi diye girdi konuya sasirdim. Direk bugun eve gelince kiziniz ogretmenim beni dovdu derse inanmayin dedi. Ne alakasi var hocam neden boyle birsey soylesin dedim yok cocuklar yalan soyler ondan dedim dedi sonra guzel guzel baska seyler konustu.Tabi icime dert oldu ben tekrar neden bu sekilde soylediniz dedim ya iste kizdim ama aslaaaa ten temasi olmadi dokunmadim bile dedi. Kizim eve gelene kadar icim icimi yedi eve geldi kizima direk acrim konuyu bugun ne oldu ogretmenin kizdi mi dedim anlatmaya basladi. Tuvalete gitmek istemis hayir demis. Kizimda altina kacirmamak icin tekrar soylemis. Git bi daha gelme gibi birsey soylemis. Kizim sinifa geri gelince ogrendiklerini okutmaya calismis kizim okuyamamis ardinddan kizima tokat atmis kizimin gosterdigi siddetli ayrica. Hemen gruptan bir veliyo aradim cocuguna sordu cocuk bire bir ayni seyi anlatti. Esime soyledim ogretmeni aradi okul disinda gorustuler. Ama esim sacma bir sekilde sakon gorusme yapti once red etmis sonra konu nereli olduguna gelmis hemseri cikinca adam cok uzulmusteee bir anda anlatmis kendime kizdim kadini aramasam anlamayacakti kendimi gaktim diye demis. Madem ayni koyluyuz bundan sonra kizin bende cok iyi yerlere gelecek demis ! Eve geldi esime acayip sekilde kizdim ne demek tokat atan ogretmenle sohbet etmek diye. Gece sabaha kadar uyku girmedi gozume. Sabah oldu saatler geciyo ama icim sikiliyor daraliyorum dayanamiyorum. Gorumcemi aradim boyle boyle diye oda cildirdi gidicez gorusucez kardesim istedigini konussun dedi. Sonra ogretmen beni gun icinde bir kez kizinizin sulugu yok su getirin diye aradi. Servis hostesini araadim suluk aracta kalmis diye o sirada ben aglarken anlattim kadinda o bey tamda oyle biri yandiniz isiniz cok zor yalan olmasin siddet duymadim hic ama cocuklari beden dersine bile cikartmaz ders aksamadin diye. Basarili ama gaddar bir ogretmen diye. Neyse aksama dogru yine beni aradi hanim efendi kiziniz bugun tuvaletten hic gelmiyor diye. X bey dun yasananlardan dolayi olmasin o dedim. Ben kendimi yaktim zaten hic bisey olmadi dedi. Evet dedim kendinizi ele verdiniz. İyi dedi bundan sonra ilgilenmiyorum gelmesin sinifa umursamiyorum dedi. Bebegimin aglama sesini bahane etti ben sizi dyamiyorum konusamicam dedi kapatti. Gorumcemi aradim ben okula gidiyorum diye oda geldi gittik. Bahce kapisinda herkes duydu ve ben isim vermesemfe herkes nokta atisi tahminde bulundu. İceri girdik kaynimda geldi pesimizden olay buyudu tabi. Mudur yardimcisi mudur cikti simdi hic konusmayalim cocukta daha cok yipranmasin dedi. Ogretmen hepimizin gozu onunde boyle dokundum diyerek halaa cocugumun suratina kucuk kucuk vuruyor o sirada biz cocugu hemen cektik...
ogretmen hakkinda herkes cok sinirli agresif oldugunu dile getiriyor. Sinifi basarili olurmus. Birde bir veliye ben senin cocugunu adam ederim daha dur ama ilk gunler olmaz okuldan sogumasin ddi bunu soylerken gozlerini korkunc sekilde firlatiyor resmen adam
Simdi biz ne yapacagiz. Gecen yilda cok baska birseyden ogretmen degistirdik. Ogretmenin yeni ogrenci istememesinden dolayi uzun sure problem yasadik. Simdi nelwr olacak bilmiyorum. Kizim bu gune kadar ogretmenini cok cok seviyordu bu arada. Hele arkadaslariyla iletisimi cok guzel. Cok yakin arkadaslari oldu bu kadar kisa surede. Cok uzun yazdim biliyorumBugun gidicez gorusmeye ama biz ne yapmaliyiz. Kizim sinifim degismesin anne arkadaslarimi cok seviyorum diyor. Ama bu saatten sonra nasil olur bilemiyorum. Dunden sonra tekrar siddet gosterebilecegini sanmiyorum. Ama cocugu umursamazsa yada ileride not verecegi donemde kizimi ayrica zorlarsa. Dusun dusun ne yapacagimi bilemiyorum.
Ozellikle bilgisi olan arkadaslarim beni dogru bir sekilde yonlendirir misinizne yapmamiz nasil yapmamiz dogru olan.
Son not ogretmene cumartesi gunu doktora gidecegimizi tum tahlilleri yaptiracagimizi soyledigimiz halde dun tekrar ariyor
guncelleme yapmak istiyorum.
1. De istedigim sonucu alamayinca 2. Kez meb cagri merkezine basvuru yapildi
Okula dilekce verildi
Cimere kayit oluturuldu sinif degisim talebide yazildi.
ilce milli egitime dilekce verildi takibi icin pazartesi tekrar gidicem
il milli egitime gidildi
Bir arkadasimizin onerisi ile pazartesi gunu cocuk pskiloguna randevu alindi. Sinifta mutsuz olduguna dair rapor talep edicez. Bu raporu insallah tekrar ilce mem ve okul rehberligine goturup acil degisim talebinde bulunucam
Şu zamanda hiçbir öğretöen öğrenciye vuramaz kızınjz tuvelete de gidebilir okuyamayada bilir siz bu işin peşini bırakmayın sınıfınıda değiştirinMerhaba hanimlar.
Kizim 1. Sinifa yeni basladi. 1 haftadir okula servis ile gidiyor. Ogretmen 2. Yada 3. Gundu sanirim gruptan bir kac veli ismi yazdi bu cocuklarin velisi benimle gorussun. Gorustum direk herkesin icinde bu cocuk bir hastalik gecirdi mi dedicok sasirdim hayir dedim neden boyle birsey sordunuz bakicaz ileride doktora gidebilir dedi. Sasirdim cunku bu gune kadar zeki hemen ogrenen hatta cevrede yeni tanistigi insanlar tarafindan bu anlamda ilgi ceken bir cocuktu. Neyse sonrasinda hanim efendi kiziniz surekli tuvalete gidiyor sonra suyla oynuyor dedi. Bende evde de sik tuvalete gittigini gecen yil bu sebeple idrar tahlili yapildigini temiz ciktigini doktorun bu yaslarda olabilecek birsey oldugunu dile getirdim. Yalan soylemedigini bilmesini istedim. Evde kizimi uyardim. Birde kizim icin yavas dedi. Sonraki gunler artik yavas degil yanlis anlamisim dedi. Ama neredeyse nhergunnn grupta ismim yaziliyor gidiyorum ayni kiziniz sik tuvalete gidip oyun oynuyor. Haliyle cok uzuluyorum bunuda nasil vazgeciririm onunda yardimini istiyorum. Derken sali cikisa dogru beni aradi o asiri sert ogretmen gitti o kadar sakin ki nasilsiniz hanim efendi diye girdi konuya sasirdim. Direk bugun eve gelince kiziniz ogretmenim beni dovdu derse inanmayin dedi. Ne alakasi var hocam neden boyle birsey soylesin dedim yok cocuklar yalan soyler ondan dedim dedi sonra guzel guzel baska seyler konustu.Tabi icime dert oldu ben tekrar neden bu sekilde soylediniz dedim ya iste kizdim ama aslaaaa ten temasi olmadi dokunmadim bile dedi. Kizim eve gelene kadar icim icimi yedi eve geldi kizima direk acrim konuyu bugun ne oldu ogretmenin kizdi mi dedim anlatmaya basladi. Tuvalete gitmek istemis hayir demis. Kizimda altina kacirmamak icin tekrar soylemis. Git bi daha gelme gibi birsey soylemis. Kizim sinifa geri gelince ogrendiklerini okutmaya calismis kizim okuyamamis ardinddan kizima tokat atmis kizimin gosterdigi siddetli ayrica. Hemen gruptan bir veliyo aradim cocuguna sordu cocuk bire bir ayni seyi anlatti. Esime soyledim ogretmeni aradi okul disinda gorustuler. Ama esim sacma bir sekilde sakon gorusme yapti once red etmis sonra konu nereli olduguna gelmis hemseri cikinca adam cok uzulmusteee bir anda anlatmis kendime kizdim kadini aramasam anlamayacakti kendimi gaktim diye demis. Madem ayni koyluyuz bundan sonra kizin bende cok iyi yerlere gelecek demis ! Eve geldi esime acayip sekilde kizdim ne demek tokat atan ogretmenle sohbet etmek diye. Gece sabaha kadar uyku girmedi gozume. Sabah oldu saatler geciyo ama icim sikiliyor daraliyorum dayanamiyorum. Gorumcemi aradim boyle boyle diye oda cildirdi gidicez gorusucez kardesim istedigini konussun dedi. Sonra ogretmen beni gun icinde bir kez kizinizin sulugu yok su getirin diye aradi. Servis hostesini araadim suluk aracta kalmis diye o sirada ben aglarken anlattim kadinda o bey tamda oyle biri yandiniz isiniz cok zor yalan olmasin siddet duymadim hic ama cocuklari beden dersine bile cikartmaz ders aksamadin diye. Basarili ama gaddar bir ogretmen diye. Neyse aksama dogru yine beni aradi hanim efendi kiziniz bugun tuvaletten hic gelmiyor diye. X bey dun yasananlardan dolayi olmasin o dedim. Ben kendimi yaktim zaten hic bisey olmadi dedi. Evet dedim kendinizi ele verdiniz. İyi dedi bundan sonra ilgilenmiyorum gelmesin sinifa umursamiyorum dedi. Bebegimin aglama sesini bahane etti ben sizi dyamiyorum konusamicam dedi kapatti. Gorumcemi aradim ben okula gidiyorum diye oda geldi gittik. Bahce kapisinda herkes duydu ve ben isim vermesemfe herkes nokta atisi tahminde bulundu. İceri girdik kaynimda geldi pesimizden olay buyudu tabi. Mudur yardimcisi mudur cikti simdi hic konusmayalim cocukta daha cok yipranmasin dedi. Ogretmen hepimizin gozu onunde boyle dokundum diyerek halaa cocugumun suratina kucuk kucuk vuruyor o sirada biz cocugu hemen cektik...
ogretmen hakkinda herkes cok sinirli agresif oldugunu dile getiriyor. Sinifi basarili olurmus. Birde bir veliye ben senin cocugunu adam ederim daha dur ama ilk gunler olmaz okuldan sogumasin ddi bunu soylerken gozlerini korkunc sekilde firlatiyor resmen adam
Simdi biz ne yapacagiz. Gecen yilda cok baska birseyden ogretmen degistirdik. Ogretmenin yeni ogrenci istememesinden dolayi uzun sure problem yasadik. Simdi nelwr olacak bilmiyorum. Kizim bu gune kadar ogretmenini cok cok seviyordu bu arada. Hele arkadaslariyla iletisimi cok guzel. Cok yakin arkadaslari oldu bu kadar kisa surede. Cok uzun yazdim biliyorumBugun gidicez gorusmeye ama biz ne yapmaliyiz. Kizim sinifim degismesin anne arkadaslarimi cok seviyorum diyor. Ama bu saatten sonra nasil olur bilemiyorum. Dunden sonra tekrar siddet gosterebilecegini sanmiyorum. Ama cocugu umursamazsa yada ileride not verecegi donemde kizimi ayrica zorlarsa. Dusun dusun ne yapacagimi bilemiyorum.
Ozellikle bilgisi olan arkadaslarim beni dogru bir sekilde yonlendirir misinizne yapmamiz nasil yapmamiz dogru olan.
Son not ogretmene cumartesi gunu doktora gidecegimizi tum tahlilleri yaptiracagimizi soyledigimiz halde dun tekrar ariyor
guncelleme yapmak istiyorum.
1. De istedigim sonucu alamayinca 2. Kez meb cagri merkezine basvuru yapildi
Okula dilekce verildi
Cimere kayit oluturuldu sinif degisim talebide yazildi.
ilce milli egitime dilekce verildi takibi icin pazartesi tekrar gidicem
il milli egitime gidildi
Bir arkadasimizin onerisi ile pazartesi gunu cocuk pskiloguna randevu alindi. Sinifta mutsuz olduguna dair rapor talep edicez. Bu raporu insallah tekrar ilce mem ve okul rehberligine goturup acil degisim talebinde bulunucam
Cocugum gecen seneden beri degil her zaman bu sekilde. Doktora gittik doktorun gerekli gordugu tahlil yapildi yaparkende demisti bu yaslarda cocuklarda cok normal bir durum oldugunu. Tuvalete gittiginda yapmiyor falan olsa neyse diyecegim fakat kizim gercekten gitme ihtiyaci oldugu icin gidiyor. Ayrica neden cocuklarin hakkina girmis olsun ne munasebetSinirim bozuldu! Kimse kimsenin çocuğuna dokunamaZ. Hele de erkek öğretmenler özellikle dikkatli çocuklara sevgi amaçlı bile dokunmamaya ama bu sözde öğretmen abartmış!
Hemen değişim sınıfını çocuğun.
Ama siz de çocuğun bunhale gelmesinde suçlusunuz. Çocuk tuvalete geçen seneden beri bu kadar sık gidiyor sağlık sorunu yok o zaman psikolojik destek aldırmalıydınız. Diğer çocukların da dikkatleri dağılır onlarında hakkına girmiş oluyorsunuz ama çocuk değil siz.
Neyse ki birşeyler yapmışsınız. Ne olursa olsun o öğretmene vermeyin. Gerekirse adres değiştirin başka okula nakil yaptırın
Sınıfını değiştirmek okul idaresi için çok kolay birşey. Biz çocuğun yararına olacaksa hemen yapıyoruz. Müdür işi kapatmak istiyor belli ama mutlaka değişiklik isteyin. Öğretmene ceza gelir ama hemen gelmez önce cimerden okula yazı gelir savunma istenir. Süreç uzar er yada geç öğretmen yaptırım alır. Ama önemli olan sınıf değişikliği olması. Gerekirse ilçe milli eğitim müdürüne gidin bizzat görüşün. Sizi dinleyecektir. Hatta öğretmene soruşturmayı kendi bile açabilir.
Pazartesi günü sınıf değişiklik dilekçesi verin mutlaka. Kusura bakmayın mesajı geç görmüşüm. İş yoğunluğundan. Beklemeyin fazla cimer ilçe mili eğitim heryere başvurunuzu yapın lütfen
O zaman siz doktorunuzu değiştirin. Ben 2. Çocuğumu büyütüyorum 2 tane kardeşimin de büyüdüğüne şahit oldum sürekli tuvalete gitmeler görmedim.Cocugum gecen seneden beri degil her zaman bu sekilde. Doktora gittik doktorun gerekli gordugu tahlil yapildi yaparkende demisti bu yaslarda cocuklarda cok normal bir durum oldugunu. Tuvalete gittiginda yapmiyor falan olsa neyse diyecegim fakat kizim gercekten gitme ihtiyaci oldugu icin gidiyor. Ayrica neden cocuklarin hakkina girmis olsun ne munasebet
İlk gunlerdir bir veli ve kizi eski ogrencisiymis bahcede konusurken onun ogrencilerinin cok basarili oldugunu fakat zor bir ogretmen oldugunu soylemisti. Herseyde veliyi okula cagirir demisti. Bende benide cagirdi yine diyince bisey yoktur ya o oyle dedi. Birde odev yapilmadiginda eksik yada yanlis yapildiginda cocugu azarlamakla kalmayip veliyi herkes arasinda azarliyor demistiama iste insan tedirgin olsada zaten odevlerini yaptirmadan gondermem ki diyip birsey diyemiyorsun
Sinirim bozuldu! Kimse kimsenin çocuğuna dokunamaZ. Hele de erkek öğretmenler özellikle dikkatli çocuklara sevgi amaçlı bile dokunmamaya ama bu sözde öğretmen abartmış!
Hemen değişim sınıfını çocuğun.
Ama siz de çocuğun bunhale gelmesinde suçlusunuz. Çocuk tuvalete geçen seneden beri bu kadar sık gidiyor sağlık sorunu yok o zaman psikolojik destek aldırmalıydınız. Diğer çocukların da dikkatleri dağılır onlarında hakkına girmiş oluyorsunuz ama çocuk değil siz.
Neyse ki birşeyler yapmışsınız. Ne olursa olsun o öğretmene vermeyin. Gerekirse adres değiştirin başka okula nakil yaptırın
Okul mudurune bu işin peşini birakmayacaginizi , ilçe milli eğitime gidip sürekli şikayette bulunacaginizi ,işlerin daha da fazla can sıkıcı olmadan çözülmesini istediğinizi bunun için de sınıfının değişmesini istediğinizi söyleyin .Evet kesinlikle oyle istiyor. Biz gittigimizde cok guler yuzlu davrandi fakat samimi sekilde degil tabi. Olayi kapatma pesinde ve bunu yapacagindan gayet emin gibi
Cuma gunu ilce milli egitim muduru izne cikmis ne zaman gelecegini soylemediler
Sizin yetismesine sahitlik ettiginiz 4 cocuk bu sekilde diye hepsi boylr mi olmali. Sik deyince 10 dakikada bir mi dusunuyorsunuz anlamadim ki. Yetiskinler bir mi tum yetiskinler ayni surede mi gidiyor mesela. Bir hakka girmek varsa oda yasadigimiz berbat olayda sessiz kalanlar tarafindan oluyor.O zaman siz doktorunuzu değiştirin. Ben 2. Çocuğumu büyütüyorum 2 tane kardeşimin de büyüdüğüne şahit oldum sürekli tuvalete gitmeler görmedim.
Şöyle ki hakkına giriliyor çocukların. Sürekli birim girip çıkıyor. Öğretmenle iletişim kuruyor. Küçük çocukla hemen dikkatleri dağılıyor onlara da yazık. Mesela oğlum 3. Sınıf 1. Sınıfta bir kız çocuğu vardı sürekli dersten çıkıyordu öğretmen çok çabaladı ama olmadı okulu 1 yıl ertelediler onlar. Kardeşim öğretmen 1 çocuğu takip etmekten diğerleri geri kalıyor diyor.
Nasil basarmisti acaba.. biz kucukken ne kadar normal bir durumdu ne yazik kiBurda sanırım ilk defa bir öğretmen konusuna linçleme gelmedi. Çünkü aşırı aşırı haklısınız ve çok sakin yetersiz davranmışsınız.
Eşiniz saçmalamış ya öğretmenle görüşmek sohbet etmek ne demek. Ben olsam önce eşime sonra gidip öğretmene patlatırdım. İğrenç adam.
Umarımşikayetlerinizden sonuç alırsınız.
30 yıl önce belki ben okulda yaşadım böyle bir şeyi. Babam okulu yıkmıştı. Öğretmen de şutlanmıştı bir yerlere.
Yani degil miKızım geçen sene ikinci sınıfti beden öğretmeni dediki derste çok tuvalete gidiyortenefüste gitmemiştir ondandır dedim. Yeni idrar tahlili verdik. Bir sıkıntı yok.
Mesela bizim sınıf öğretmeni takılmaz tuvalete gidene, izin alıp giderler. Kızım dedi ki derste sıkılınca gidiyoruz, arkadaşlarla buluşuyoruzen fazla iki kişi gidebiliyor tabiki. Sonra yavaş yavaş dönüyoruz dedi. İlk dönemdi. Zaten birini sınıfı korona sebebiyle evden okudular.tuvalet onlar için eğlence mekanıydi. Neden birbirlerinin hakkına girmiş olsunlar, hepsi çocuk hepsi sıkılıyor.
Okul mudurune bu işin peşini birakmayacaginizi , ilçe milli eğitime gidip sürekli şikayette bulunacaginizi ,işlerin daha da fazla can sıkıcı olmadan çözülmesini istediğinizi bunun için de sınıfının değişmesini istediğinizi söyleyin .
Bakalim nasil olacak cimerdeki surecTokattan sonra saçma tavırlar yok başkasına ben senin cocugu adam ederim demeler bu nasıl bir öğretmen karakteri yanlış kişiler öğretmen mesleğini tercıh ediyor vasfıda uygun değil hiç MEB le uğraşmayın mebinde kendi içinde sorunları adamları o meseleler karışık oluyor en temizi CiMer aynen anlatın bu uslubu tavırı.Tam tokat manyağı yapılacak adammış kadın mış ben aynı okulda olsaydım aynen tokatı basar empatiye davet ederdim kendisini ilkokul cocuklarına ne mübasebet
Nasil basarmisti acaba.. biz kucukken ne kadar normal bir durumdu ne yazik ki
Sizin yetismesine sahitlik ettiginiz 4 cocuk bu sekilde diye hepsi boylr mi olmali. Sik deyince 10 dakikada bir mi dusunuyorsunuz anlamadim ki. Yetiskinler bir mi tum yetiskinler ayni surede mi gidiyor mesela. Bir hakka girmek varsa oda yasadigimiz berbat olayda sessiz kalanlar tarafindan oluyor.
Yani degil miVallahi tepkiyi anlamadim Sinav mi bu niye dikkat dagilsin.
Bakalim nasil olacak cimerdeki surec
Sizin sansiniz okul mudurunun adam gibi adam olmasiymis.. Muhtemelen kizimda soylemeyecekti. Normalde kime kizsa ne olsa gelir gelmez anlatir. Once bekledik gunun nasil gecti dedim yok anlatmiyorum ben sorunca ogretmennne yapti diye anlatmaya basladiEvet maalesef biz küçükken çok normaldi. O öğretmen okulda herkese şiddet uygulardı. Başına bir şey gelmemişti bana vurana kadar.
Ama ben çok sessiz içine kapanık ürkek bir kız çocuğu idim. Okulda hiç konuşmazdım daha 1. Sınıftım. Bir anda gelip hiç sebepsiz Tokat atmıştı. Eve gittiğimde yanağım hala Kırmızıydı. Ben anneme söyleyememiştim ama okuldan diğer veliler arayıp anneme söylemişti. Bana yapılması herkesi sinirlendirmişti sanırım. Ben çok içine kapanık olduğum için de ailem biraz fazla kolluyordu. Babam okul müdürüne şikayet etti. Sonra birlikte ilçe milli eğitime gittiler. İlçe milli eğitim müdürü il milli eğitimi aradı falan adam yok oldu. Öğretmenliğe devam etmiştir muhtemelen ama bizim okuldan uzaklaştırıldı. Babam fazla öfkelenmişti çünkü.
Ben örnekleme yaptım 4 çocuk diye yoksa onlarca çocuğa şahit oldum. Bence eleştirmeye eşinizden başlayın siz. Şiddet eğilimim hiç yoktur. Ama böyle bir olayı yapan öğretmen için yasal olarak elimden geleni yapıp o tokatı da geçirirdim suratına. Ama tuvalet konusunu çözmek sizin göreviniz. Ben zaten ilk yorumumda da dedim çocuk o öğretmenle bir daha bir araya gelmemeli.Sizin yetismesine sahitlik ettiginiz 4 cocuk bu sekilde diye hepsi boylr mi olmali. Sik deyince 10 dakikada bir mi dusunuyorsunuz anlamadim ki. Yetiskinler bir mi tum yetiskinler ayni surede mi gidiyor mesela. Bir hakka girmek varsa oda yasadigimiz berbat olayda sessiz kalanlar tarafindan oluyor.
Yani degil miVallahi tepkiyi anlamadim Sinav mi bu niye dikkat dagilsin.
Bakalim nasil olacak cimerdeki surec
Ben örnekleme yaptım 4 çocuk diye yoksa onlarca çocuğa şahit oldum. Bence eleştirmeye eşinizden başlayın siz. Şiddet eğilimim hiç yoktur. Ama böyle bir olayı yapan öğretmen için yasal olarak elimden geleni yapıp o tokatı da geçirirdim suratına. Ama tuvalet konusunu çözmek sizin göreviniz. Ben zaten ilk yorumumda da dedim çocuk o öğretmenle bir daha bir araya gelmemeli.
Cok buyuk konusuyorsunuz sanki. Su konuda cocugum tuvaletine gitmesine bu kadar takilan sadece siz varsiniz sanirim. Baya emir verir gibi konusuyorsunuz. Testleri zaten yapiliyor insallah temiz cikar ama yorumlariniz fazlasiyla kati.Ben örnekleme yaptım 4 çocuk diye yoksa onlarca çocuğa şahit oldum. Bence eleştirmeye eşinizden başlayın siz. Şiddet eğilimim hiç yoktur. Ama böyle bir olayı yapan öğretmen için yasal olarak elimden geleni yapıp o tokatı da geçirirdim suratına. Ama tuvalet konusunu çözmek sizin göreviniz. Ben zaten ilk yorumumda da dedim çocuk o öğretmenle bir daha bir araya gelmemeli.
Büyük konuşmakla ne alakası var? Herkesin özel durumu olabilir. Benim çocuklarımın da oldu okulun rehber öğretmeniyle görüştüm sınıf öğretmeniyle görüştüm hatta pedagog ihtiyacımız da oldu. Her şey biz insanlar için. Ayrıca siz cımbızlıyorsunuz yazdıklarımın içinden. Asıl 2 konu var birisi eşinizin o öğretmenle oturup konuşması durumu kabullenmeniz! İkincisi de çocuğun sürekli tuvalet ihtiyacı dedim siz sadece istediğinizin üzerinde duruyorsunuz. Bu arada benim de hep karnım ağrır kalkmak isterdim derste uzun bir süre yaşadım bunu ama psikolojikmiş aklım yettikçe anladım mesela.neyse umarım çocuk daha fazla zarar görmeden halledersinizCok buyuk konusuyorsunuz sanki. Su konuda cocugum tuvaletine gitmesine bu kadar takilan sadece siz varsiniz sanirim. Baya emir verir gibi konusuyorsunuz. Testleri zaten yapiliyor insallah temiz cikar ama yorumlariniz fazlasiyla kati.