Ogretmenin kizima tokat atmasi

Dalga geçmiyorum
Ne alaka?
Çırpındığınızın farkındayım, ama çırpınmak yetmiyor
Doğru adımlar atmanız gerekiyor
Ama baştan beri tavrınız çok yanlış
Eşiniz gidip adamla ahbap olup geliyor, eti senin kemiği benim muhabbetleri tarzı muhabbetler dönüyor
siz görümceniz ile okula gidip adamın çocuğunuza nasıl vurduğunu gösterdiğinizi anlatıyorsunuz
Avukata danıştınızmı mesela?
Torpil ne alaka ayrıca?
Sosyal medyanın gücünü biliyormusunuz?
O adam sizin çocuğunuza göstermekik şöyle vurdum derken video çekmedinizmi mesela?
Yüklesenize twittera, oraya buraya
Ortalığı ayağa kaldırsanıza
Bakın bakalım meb şu bu hala tepkisiz kalıyormu
Adalet verilmez hanfendi, aranır
Vermiyorlarsa zorla alınır
Hepsini geçtim
İki satır dilekçe yazdınız diye sonuç ne bekliyordunuz gerçekten onu hala merak ediyorum
Öğretmen bozuntusu yaka paça görevden alınmasınımı?
Adalet yok diyerek düşünüp böyle bir beklentide olmanızda ayrı tuhaf
Neyse…

Aynı sorunu bizde yaşadık, milli eğitim hicbirsey yapmıyor. İş okul mudurunde bitiyor. Onun dışında çok seçenek yok okulu değiştirin

Polis bizim okul konusunda yapacagimiz hic birsey yok. Burada sikayetci olursaniz ogretmen okuldan da gitmez sinifta degismez sadece mahkemeye cokarsiniz diyor bu bu kadar. Once meb ile gorusmeniz daha iyi diyor
Direkt savcılığa dilekçe verin,polisin dediğine ne bakıyorsunuz. Bir şey çıkmasa bile gözü korkacaktır. Burda işi yokuşa süren okul müdürü,okul müdürü o sınıfı istese değişir,biz de zamanında çok değiştik. Işine gelmiyor,siz çocuğu o sınıftan alsanizda bu sadist diğer çocukların basında olacak ... Veliler niye susuyor onu da anlamıyorum. Bugün bana ,yarın sana. Velilerde eğitimsiz,sınıfta bir çocuğa öğretmen vuruyor,çocukları da bunu ağzıyla tasdikliyor sonra geri vitese takıyorlar .Yazık, kaçıncı devirdeyiz. Diğer çocuklarda şiddete şahit oluyor,ay benimkine vurmamış susayım demek ne kadar doğru Berbat bir okul,veli portföyü de öyle müdür desen tirt. Edebiyat öğretmeni bir ardasimiza vurdu diye adamı 3 ay protesto ettik,surulene kadar kimse bana vurmadı çekilelim köşeye demedi.Biz bunu 15 yaşında yapıyorsak,kaç yaşına gelmiş velilerin susmasını aklım almıyor.

Savciliğa gidin kesinlikle. Okulunu da degistirin

Okul degistirin diyorsunuz. Evet tamam iyi hos isin icinden cikilmiyor. Zaten bu okul bulundugumuz yerin iyi okulu diye adres degistirip gectik. Adreste cikan okul kimsenin evladini gondermeyi istemeyecegi bir okul. Kiralar belli oturdugumuz evden cikmaya ne yapsak olanak bulamiyoruz. Ozel okula gonderemiyoruz. Bir suru arkadas yazdi ogretmen olan mudur olan soyledikleri adimlari uyguluyorum ozelden gorusmeye danismaya devam ediyorum. Video cekmediniz mi demissiniz. Bir bebegim kucagimda 20 dk yolu kosarak gitmisim kizimi almisim diger elimde zaten yipranan kizim olayin nasil gelisecegini bilmeden nasil video cekeyim ne yapayim. Neden gercekten uzaktan bu kadar rahat yaziyorsunuz. Buradan yazan arkadaslarinin cogunlugunun yazdigi sekilde yonlendim yonlenmeye devam ediyorum. Lanet olsun istanbulda cokda hos olmayan bir semtte oturuyorum. Burada bu kadar denilecek bir yerde.

Ben size direk çözüm önerisi vereyim hemen devlet kurumuna bağlı psikolog'dan randevu alıp çocuğunuzun bu durumdan etkilendiğini dahir rapor alın. Doktora anlatın tokat olayından sonra içine kapandığını etkilendiğini belirtin raporu aldıktan sonra direkman milli eğitim şikayet, raporla beraber tekrar cimere şikayet ve direk okulun rehberlik servisine raporu verip okul müdürü, öğretmen hakkında şikayetci olduğunuzu sınıfın değişmesini talep edin. Ben sizin yerinizde olsam direk okul değiştirir, öğretmeni ve okul müdürünü mahkemeye verip dava açarım, en azından sizden sonra başka çocuklara bunları yapamazlar. Raporla eliniz çok güçlü oluyor bu yüzden direk sınıfınızı değiştirirler.

Savciliğa gidin kesinlikle. Okulunu da degistirin

Cok agolun hemen simdi randevu almak icin arayacagim insallah vardir sira

Cagri merkezi biz sadece ilacli olan icin randevu veriyoruz hastaneleri arayin dedi. Cocuk paikologu icin insallah hemen halledebiliriz. Tekrar cok sagolun

Çocuğu için uğraşan çabalayan ne güzel bir annesiniz kızınız çok şanslı,benime eşim olsa direk dovmustu herhalde bırak konuşmayı bende yüzüne patlatabilirdim çocuk olunca akan sular durur biz böyle insanlar psikolojisini bozsun diye mi el üstünde tutuyoruz.kizinizi çok çok sarının hep yanındayız seni kimse uzemez suclu sen değilsin diye bol bol sevgi gösterin bende öpüyorum balyanagi, inşallah mucadeleniz çabucak mutlu sonla biter

Ay ne anlatıyorsunuz allah askina yok hemseri cikmista yok gorumcemle gittim konusmaya yok eltimle yok kaynimla. Hala daha dünyayı dar etmediniz mi ona hala daha konusturuyo musunuz o adami?

Son düzenleme:
Konunuzdaki tüm mesajlarınızı takip edemedim, eksik veya yanlış anlamalarım olursa affola.
Öncelikle geçmiş olsun, umarım evladınız bir daha şiddet görmez ve yaşadığınız bu sıkıntı bir an önce sizin lehinize çözülür.

Öğretmen çocuğunuza tokat attığında önce öğretmenle görüşmüşsünüz ki bu doğru bir adım, sonra okul yönetimini ziyaret etmişsiniz bu da olması gereken, öğretmenin tavrı nahoşsa ve okul yönetiminiz çözümsüz kalıyorsa siz direkt ilçe milli eğitime başvuracaktınız, bizzat gidip şikayet dilekçenizi ilçe milli eğitime elden verip şikayet kaydı açtıracaktınız, galiba sizin şikayet okul yönetimine yapılmış onlar olayı ilçe milli eğitime kanaatlerini belirterek aktarmış olabilirler.

Kendiniz ilçe milli eğitime şikayete gider ve ısrarla şikayet kaydı açtırırsanız ilçe milli eğitim bunu üstlerine iletmek zorunda, o zamanda okula müfettiş gelip öğretmen hakkında inceleme başlatıyor, yani en azından benim kızımın döneminde öyleydi.

Size bizim hikayemizi anlatayım belki faydası olur, kızım ilk ve ortaokulun aynı binada okunduğu dönemde ilköğretim öğrencisiydi, üstünden epey vakit geçti yalan olmasın olay yaşandığında 5. sınıf veya 6.sınıftaydı sanırım, okula her sınıfa giren sözleşmeli bir resim öğretmeni geldi, tüm sınıflarda derse başladı ve birkaç ders sonra çocuklarda resim dersi olduğu günler okula gitmek istememe baş gösterdi, kimi ateşi olduğunu, kimi karnı ağrıdığını söyleyip gitmek istemiyordu, ki okulun olduğu yer doğup büyüdüğümüz yer olduğundan genelde okuldaki tüm çocukları ve aileleri tanıyordum, öğrencilerin durumlarından haberdar oluyordum.

Kızım bir gün resim öğretmeninin sınıfa girdikten sonra 2 erkek arkadaşını dövdüğünü, bir kız arkadaşının gözlüğünü kırdığını, kendisinin resmini de bu ne biçim resim deyip çöpe attığını söyledi, sana vurdu mu dedim vurmadı dedi, hemen ertesi günü okula gittim öğretmenle konuşmak istedim derse gelmemiş, müdüre gittim öğretmenin çocuklara vurduğunu bir öğrencinin gözlüğünü kırdığını, kızımın resmini de çöpe attığını söyledim, biz kendisini uyaracağız dedi, uyarmış olacak ki öğretmen şiddetin dozunu arttırmış, beni kim şikayet etti diye tüm sınıflara girip çocukları tehdit etmiş, kimisini darp etmiş, çocukların korkusu arttı, beni gören öğrenci yanıma gelip Mune teyze bizi kurtar demeye başladı, tekrar öğretmenle görüşmeye gittim yine yok, bu arada başka sınıflardan 2 erkek velide kızlarını darp etti diye görüşmeye geldi, biz 1 veliyken 3 veliye çıkınca adam toz olmaya başladı, tekrar müdüre gittim, müdür öğretmenin çocuğunun hasta olduğunu, o yüzden zor zamanlar geçirdiğini söyledi, şifa diliyorum inşaallah çocuğu sağlığına kavuşur ama çocuğu için üzülen bir adam diğer çocuklara şiddet uygulamaz, ben gerekli kurumlara resmî şikayette bulunacağım haberiniz olsun dedim ve çıktım, ilçe milli eğitime gidip dilekçe verdim, şahsen benim çocuğum direkt şiddet görmediğinden şikayeti işleme koymak istemediler ama ha benim çocuğum ha başka çocuk ne fark eder dilekçeyi işleme koyacaksınız diye ısrarcı olunca aldılar, dilekçe verdiğimi duyan diğer 2 erkek Veli de benimle iletişime geçip ilçe milli eğitime giderken onlara da haber vermemi istediler, neyse çok uzattım sonuç olarak okula müfettiş gitti, neyse ki çocuklar müfettişle görüşmelerde olayları olduğu gibi anlatmış, tüm okul bu öğretmen tarafından dövülürken sessiz kalan ailelerinden daha cesur davranmışlar, öğretmen okuldan uzaklaştırıldı çocuklarda rahat soluk aldı.

Davanızda haklı olsanız dahi kimse size şahitlik yapıp yanınızda yer almak istemez, siz direkt kendiniz dilekçe hazırlayıp ilçe milli eğitime ellerinizle teslim etmez işleme koymalarını sağlamazsanız da sonuç alamazsınız, kendi işinizi kendiniz göreceksiniz, ilçe milli eğitime gidin şikayet dilekçesi yazıp verin, il milli eğitime dilekçe yazın, cimere yazın, haber kanallarının whatsapp hattına yazın, kızımın zamanında whatsapp ihbar hatları olsaydı oraya bile aktarırdım konuyu, ki bu olayla alakalı karakol kaydı bile açtırdım çocuklara şiddet var diye.

Allah razi olsun sabah baya konustuk. Artik bu sinifta kalmak istemedigini soyledi onun yaninda hep olacagimi defalarca dile getirdim. Ondan rica ettim bu surecte dersini guzelce dinle ben herseyi yapacagim diye. İnsallah guzel olsun hersey insallah karsimiza Rabbim pamuk gibi bir ogretmen cikarsin

Cagri merkezi biz sadece ilacli olan icin randevu veriyoruz hastaneleri arayin dedi. Cocuk paikologu icin insallah hemen halledebiliriz. Tekrar cok sagolun
Ne demek önemli olan çocuklarımız. Devlet kurumuna bağlı psikolog olsun yeter, durumu anlattığınız da zaten yardımcı olacaklardır. Bu rapor herşeyin devlet kontrolüne geçmesi demek, rehberlik servisi rapor alır almaz hemen sınıf değişikliği yapmak zorunda, şikayetlere rapor eklenince otomatikman işlem hızlanacak.Siz şuan hem kendi evladınızı koruyorsunuz hemde bu işlemle diğer çocukları.

Öğretmenleri bile ezen okul yönetimi gördüm duydum. Aralarında ayrım yapanları var. Kendi dünya görüşüne uymuyor diye olmayacak saatlere ders koyanları var. Tanıdık çocuklara baskıyla fazla not verilmesini isteyenler var. Öğretmenler de bağımsız değil ki okullarda

Birazdan direk ilce milli egitime gidip dilekcemi verecegim. Esim il milli egitime gitti fakat dilekceyi ilce olusturmali fakat beb ustunde duracagim hafta ici cozumlenir demis. Bilemiyorum. Farkli sehirde mebge calisan biri ogretmeni sikayet etmek ceza almasini saglamak yerine direk olayi ve cocugun ne kadar etkilendigini yazin sinif degistirilmesini talep edin. O halledilsin zaten kesinlikle mufettiste yollanir. Dokunsa bile suc zaten demis. Bakalim oyle yazacagim dilekceyi
Keske keske sizin gibi bir veli olsaydi bana bende varim diyecek. Hepsi cok fazla umursamaz. Ogretmen desen suan gruba inanilmaz nazik yaziyor yok gununuz guzel gecsin falan

İnsallah bir an once alabiliriz randevuyu lanet olsun. Zaten bu donemde kizimla gidip konusmak istiyorum ben ne kadar konussamda onlarin konusmasi daha farkli olacak

Çocukların hakkını savunan ebeveynleri tenzih ederim ama maalesef şikayet edersem öğretmen çocuğuma daha çok takar diye susan veliler var, bizim olayda koca okul mevcudu resmen şiddete maruz kalıyordu, kimi direkt fiziksel şiddet gördü diğerleri de dayak yiyen arkadaşlarını gördüğü ve beni şikayet ederseniz hepinizi yakarım diyen öğretmenin tehdidiyle psikolojik şiddet gördü, kızım dayak yemedi ama dayak yiyen arkadaşlarını görünce korktu.

Şikayet etmek için de illa ki kendi çocuğumuzun dayak yemesi şart değil bence, çocukların korkuyla yanıma gelmesi bile bana yetti, okula müfettişin geldiği gün çocuklardaki rahatlamayı herkesin görmesini isterdim, amacım bu değildi ama çocukların kahraman annesi oldum okula gittiğimde teşekkür etmek için hepsi yanıma koştu.

Dayakla eğitim olmaz, bunu en iyi öğretmenlerin bilmesi gerekir, davanızda haklısınız o yüzden şikayetinizde ısrarcı olun, şiddet gören başka çocuklar varsa müfettiş geldiğinde konuşurlarsa uzaklaştırma bile alabilir bence ama herkes susarsa ihtar alır sanırım, ihtar dahi kafidir bir daha kimsenin çocuğuna vuramayacağını anlar.

İlkokul öğretmenım böyleydi. 50 yaşıma geldim kendisinden hala nefret ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…