Ogretmenin kizima tokat atmasi

Ne öğretmenler var atama bekleyen, üç kuruşa ezilen, bir de şu pisliklerin yaptığına bak. Umarım ceza alır da aklı başına gelir. Siz peşini bırakmayın işin, sınıfı da değiştirin olmadı müdürü de şikayet edin

Aklima gelen basina gelmis. Zaten herkes bilmiyorum gormedim duymadim yaptiginsurece bu terbiyesizlerin sonu gelmez.. ne zaman kendi baslarina gelir o zaman seni anlarlar. Insan bi dusunur bugun sana yarin bana.. bence cocugunuzun kaydini baska yere alabiliyorsaniz alin.. bi kere okulun zihniyeti rezil

Ne pislik bir adammış, keşke gidecek olsanız bile şikayet etseydiniz belki bir soruşturma falan geçirirdi.

Ne yazik ki. Lanet olsun bulundugum yerin en iyi okuluydu guya hem egitim hem.veli acisindan

Milli eğitime, cimere her yere şikayet edeceksin…
Eğer yapamıyorsa gerekli sabrı yoksa bıraksın yapmasın bu mesleği.

Eşinizi dinlemeyeceksiniz okulu değiştireceksiniz ay benim içim şişti burda kimse benim çocuğuma vuramaz doğduğuna pişman ederim onu ben kiyamazken ağlamayın harekete geçin okulu acilen değiştirin

Nasıl ya eşiniz öğretmenin yanında mı yani o kısmı anlamadım ben köylüsü diye iyi mi davranacakmış yani çocuğa.
Resmen eşinizi kandırmış bu öğretmen normal değil kesinlikle..
Bir kere sürekli tuvalete gidiyor diye başka şeylerde olabilir yani tekrar dövebilir ve bu çocuğunuzda ilerde geri dönüşü olmayan şeylere yol açabilir.
Hemen şikayet edin ve bir şekilde alın başka okula verin.

Bakın her şeyi bi kenara bırakın sizin daha küçücük bi evladınız daha var, siz çocuğunuzun yanındasınız bu kadar paralamayın kendinizi lütfen. sakinleşin her şeyi o şekilde takip edin, iki çocuğunuz da sizin bu halinizden etkileniyor belli ki.

lütfen bi sakinleyin emzirdiğiniz bebekte size muhtaç ve küçücük daha. kızınız da emin olun travma yaşamadan atlatacak annesi/ailesi yanında şükür ki.

Müdür bir arkadaşıma anlattım konuyu cimere yazıldıysa kesin soruşturma açılır ayrıca cimere yapılan şikayet sonrası sınıf değişikliği yapmak zorunludur diye bilgi verdi. Arkadaşa özelden yazdım ancak hepimizin bilgisi olsun yarın bir gün başımıza gelir Allah korusun prosedür nedir bilgimiz olsun. Okula gidip tekrar sınıf değişikliği isteyin lütfen. Herkes okulu babasının çiftliği gibi sahipleniyor kendine göre kurallar koyuyor esneme yapıyor filan yok öyle bir şey yani adam olsunlar. Aşırı sinirliyim hala konuya

Kizlar inanamazsiniz meb den cevap geldi ilce milli egitim degerlendirmis ve sadece sadece ogretmen uyarilmis bir daha ayni duru tekrarlanmayacakmis bu.. bu kadar ya.. tekrar kayit acildi. Normalde sinif degisim talebini yazamiyoruz dedi ama sizin icin yazicam dedim guzel bir metin yazdi kizimin suanki durumu ile ilgili il milli egitim tarafindan degerlendirilmek uzere gonderildi. İnanabiliyormusunuz sadece bir daha yapmamasi icin uyarilmis..

neden polise gidip şikayetçi olup darp raporu almıyorsunuz? Neden savcılığa verip dava açmıyorsunuz?

Ne yazik ki. Lanet olsun bulundugum yerin en iyi okuluydu guya hem egitim hem.veli acisindan
Insanlar korkak, onlari anlayabiliyorum ama ayni ogretmen kendi cocuklarina ders vermeye devam edecek siz gitseniz bile o okuldan. Nasilsa bisey yapilmaz bizim cocugada bilenmesin dusuncesi bence

Insanlar korkak, onlari anlayabiliyorum ama ayni ogretmen kendi cocuklarina ders vermeye devam edecek siz gitseniz bile o okuldan. Nasilsa bisey yapilmaz bizim cocugada bilenmesin dusuncesi bence
Evet o ve cok ilginc nasil icleri rahat edecek. Buyuk sinif olup saygisizdi o yuzden oldu diyecekleri bir durumda yok. Okul yeni acilmis ve minicik

ne olmasını bekliyordunuz?
Şikayetde bulunmadınız
Polise, savcılığa gitmediniz
Mill eğitim neyapmasını bekliyordunuz gerçekten?
Ortada birşey yokki, sade sizin beyannameniz
Gidip biryere şikayetde bulunmadınız sürece uyarıp geçmeleri dışında ne olacaktı

Dalga mi geciyorsunuz yoksa sadece konunun basinini okudunuz. Ne guzel degil mi buradan yazmak birsey yapmadiniz ki demek cirpinan bir anneye.. dune kadar o kadinda sonuna kadar savas diyordu dun ne diyor. Sadece soyleniyor.. burada cirpinan bir anne var yanliz basina cirpinan hic bir toepili tanidigi olmayan belki biri elini uzatir diye umut edip dua eden . Suan yazarken bile agliyorum inanilmaz sinirimi bozdunuz gercekten. Yok iste yok yazilanlar gibi olmadijgini anliyorum... Yok dayimiz yoksa paramiz yoksa yok yok yok yok yok cildiricam ama yok varsa bir desteginiz buyrun yardim edin yok.. hepsi birbriinin arkasini kolluyor kimsenin umrunda degil bir cocuk. Her sey her ceza lafta.. diger konularda da boyle degil mi nerede var adalet en basiti hangi kadin korunuyor. Lafta hersey var ama olmuyor iste olmuyor olmuyor cok sinirim bozuk

Polis bizim okul konusunda yapacagimiz hic birsey yok. Burada sikayetci olursaniz ogretmen okuldan da gitmez sinifta degismez sadece mahkemeye cokarsiniz diyor bu bu kadar. Once meb ile gorusmeniz daha iyi diyor

Manyak mıdır nedir adam her gün takıntılı gibi çocuk tuvalete gidiyor diye çağırılır mı?
Bir de suçunu söylemek istemeyen çocuklar gibi salaklık yapıp kendisi anlatmış çocuğa da suçu atmaya çalışmış.
Bazı kararlar çocuklara bırakılmayacak kadar önemlidir.
Sizin yerinizde olsam anında müdür milli eğitim cimer her birine ayrı ayrı başvuruda bulunur başka okula alırdım.
Çocuğun başarılı olmasından daha önemlisi kişilik gelişimini düzgün tamamlamasıdır.

Allah aşkına başka okul yok mu? Alın yavrunuzu ordan. Başka adres gösterin direkt nakil yapın e-devlet üzerinden. Ben bu kadar sinirlendim sizi düşünemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…