Ogretmenin kizima tokat atmasi

Peki ogrenciler sana geldiginde nasil oluyor. Diger velilerin bakis acisi falan. İyi merhametli bir ogretmenle eminim hersey guzel olur gerci
İnsallah bu raporlada sonuca tez zamanda ulasirim. Cimer ilce milli egitime yonlendirmis. Acaba pazartesi baslar mi birseyler dun aksam biraz daha ferahlamis eve donmustum uyandigimdan beri yine icim sıkılıyor. Okul bu rapor ve il ve ilce memin sinif degisikligi demesi sonucu hala hayir deme hakkina sahip olabilir mi

Oda ayri garip zaten dimi. Burada siddet gosteren orada gostermeyecek sanki. Onca kisi evde atama beklerken bu adam neymis basariliymis. Zaten okullarda bu tarz ogretmenleri daha cok koruyor sanirim

Umarım o öğretmende müdürde gereken cezayı alır. Peşini bırakmayın ben inanıyorum sonuç alacağınıza. Milli eğitime direkt gitseniz gerekirse kaymakama bırakmayın peşini.

Haklisiniz gercekten.
Ve ne guzel sonuc almissiniz.
İnsallah bizde tez zamanda sonuc aliriz. İlk hedefim once bir kurtulmak. Pazar gunu toplantisi var gitmesem sorumsuz zaten olacak. Gidecegim mumkunse en ona oturup kendimi gosterecegim. İnsallah dogrusu budur siz olsaniz gidermisiniz ? Nasila yok diyip rahat rahat su surecte velilerle konusmasinida istemiyorum

Çok değil bir kaç ay evvel bir öğrenciyi öğretmeni evire çevire dövmüştüde gören öğretmenler sadece izlemişti, video haberlere çıkınca öğretmen görevden alındı, bir kaç ay sonra başka bir okula müdür olarak tayin edilmişti….
Ben olsam önce çocuğumun kaydını başka okula aldırıp sonra o öğretmeni tenhada öperdim !

sınıf değişikliği müdüdrün elinde hala yapmadıysa çok ayıp . onuda şikayet edin hala öğretmeni koruyor. sınıf değişikliği için müdüre başvurdunuzmu .
İlk gittigimizde direk ogretmenden sikayetci olduk. Onun uzerine anlatiyorda anlatiyor kendisi yok iyi olur duzelir vs vs. Simdi pazartesi insallah raporu alorimda gidicem direk tekrar. Evet degil mi direk olmasi gereken bir durum olmali cocuk dusunulse

[/QUOTE]
Peki ogrenciler sana geldiginde nasil oluyor. Diger velilerin bakis acisi falan. İyi merhametli bir ogretmenle eminim hersey guzel olur gerci
Hiç bir sıkıntı yaşamadık biz, rehberlik kararı ile sınıf değişikliği uygun görünmüştü. 2. Sınıfa yeni başlamıştık biz de. Bir ara öğretmen gelip çocukları almaya çalıştı, tartışma çıktı ama süreçte bahsi geçen öğretmen hariç kimse sıkıntı yaşamadı

Hiç bir sıkıntı yaşamadık biz, rehberlik kararı ile sınıf değişikliği uygun görünmüştü. 2. Sınıfa yeni başlamıştık biz de. Bir ara öğretmen gelip çocukları almaya çalıştı, tartışma çıktı ama süreçte bahsi geçen öğretmen hariç kimse sıkıntı yaşamadı
[/QUOTE]

Oda ne kadar tuhaf. Ne diye geri almaya calisiyor Allah bizide en acil sekilde kurtarsin insallah

cok tepki alacagimi biliyorum ama benim cocuguma vursa biri oyle bir doverimki agzindan burnundan kulaklarindan kan getiririm suratini taninmaz hale getiririm ne demek kendine egitimci diyen okuzun biri benim yavruma tokat atacak o elin parmaklarini teker teker kirarim. Lanet olsun dayakci ogretmenlere ya

Sınıfını değiştirmek okul idaresi için çok kolay birşey. Biz çocuğun yararına olacaksa hemen yapıyoruz. Müdür işi kapatmak istiyor belli ama mutlaka değişiklik isteyin. Öğretmene ceza gelir ama hemen gelmez önce cimerden okula yazı gelir savunma istenir. Süreç uzar er yada geç öğretmen yaptırım alır. Ama önemli olan sınıf değişikliği olması. Gerekirse ilçe milli eğitim müdürüne gidin bizzat görüşün. Sizi dinleyecektir. Hatta öğretmene soruşturmayı kendi bile açabilir.

Pazartesi günü sınıf değişiklik dilekçesi verin mutlaka. Kusura bakmayın mesajı geç görmüşüm. İş yoğunluğundan. Beklemeyin fazla cimer ilçe mili eğitim heryere başvurunuzu yapın lütfen

Ay canım benim ya yazık . Kucuck kıza boyleyse büyük yastaki cocuklara özellikle erkek çocukları nasıl dovuyordur. Umarım sonucu alırsınız cok uzuldum benmde kızım var üzüldğm gercekten

Benim için çocuğun benim olması gerekmiyor, gücü yetmeyen bir canlı olması yeter.
Çinliler işkence tekniklerinde aşırı iyi, hayali bile güzel…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…