Ogretmenin kizima tokat atmasi

Bu konuyu okuyup okuyup yazamıyorum, okulu ayağa kaldırmak, bağırıp çağırmak bana göre şeyler değil asla. Ama olayın peşini kesinlikle bırakmaz, başka çocukların da canının yanmasına izin vermezdim. Ancak maalesef ki görevden atılma çok çok zor. Bizim okulda vardı böyle dayakçı olduğu söylenen bir öğretmen, kendim görmedim ancak veliler ve çocukların anlattıklarını biliyorum. 3 öğrenci aldım onun sınıfından, en sonunda yoğun şikayetler sonucu sadece sürüldü...Başka çocukların canını yakmak adına.
Peki ogrenciler sana geldiginde nasil oluyor. Diger velilerin bakis acisi falan. İyi merhametli bir ogretmenle eminim hersey guzel olur gerci
Aynen hem çocuk için öok
Hayırlısı olsun, gelişmeleri burada yazarsanız sevinirim, en azından bu durumda olup ne yapıcaz diye düşünen insanlara fikir olsun. Birde unutmadan söyleyeyim 1,2 gün rapor talep edin çocuk aynı sınıfa gitmek istemiyor diye, en azından sınıf değişince direk yeni sınıfında başlasın evladınız, hemde o süreçte çocuk yıpranmamış olur, rapor bitiminde yüzde doksan okul rehberlik servisinin yönlendirmesiyle yeni sınıfında derslere başlar. Sizi şimdiden tebrik ediyorum, kızınız yalnız olmadığını, aile kavramını bu olayda tam oturdu artık ne olursa olsun problemlerini tek başına çözmek yerine sizinle paylaşarak beraber herşeyin üstesinden gelecek bir ailesi olduğunu biliyor, onun için çabaladığınızı biliyor bu çok önemli. Hayatı boyunca çok güzel bir iz bıraktınız.
İnsallah bu raporlada sonuca tez zamanda ulasirim. Cimer ilce milli egitime yonlendirmis. Acaba pazartesi baslar mi birseyler 😔 dun aksam biraz daha ferahlamis eve donmustum uyandigimdan beri yine icim sıkılıyor. Okul bu rapor ve il ve ilce memin sinif degisikligi demesi sonucu hala hayir deme hakkina sahip olabilir mi

Bu konuyu okuyup okuyup yazamıyorum, okulu ayağa kaldırmak, bağırıp çağırmak bana göre şeyler değil asla. Ama olayın peşini kesinlikle bırakmaz, başka çocukların da canının yanmasına izin vermezdim. Ancak maalesef ki görevden atılma çok çok zor. Bizim okulda vardı böyle dayakçı olduğu söylenen bir öğretmen, kendim görmedim ancak veliler ve çocukların anlattıklarını biliyorum. 3 öğrenci aldım onun sınıfından, en sonunda yoğun şikayetler sonucu sadece sürüldü...Başka çocukların canını yakmak adına.
Oda ayri garip zaten dimi. Burada siddet gosteren orada gostermeyecek sanki. Onca kisi evde atama beklerken bu adam neymis basariliymis. Zaten okullarda bu tarz ogretmenleri daha cok koruyor sanirim 😔

Umarım o öğretmende müdürde gereken cezayı alır. Peşini bırakmayın ben inanıyorum sonuç alacağınıza. Milli eğitime direkt gitseniz gerekirse kaymakama bırakmayın peşini.

Bakın dişli tabiri caizse cazgır olmazsanız kimse umursamaz bu düzen böyle. Sırtınızı sıvazlar gönderirler.
Bir kaç yıl önce benim çocuğumu başka bir çocuğun annesi okul bahçesinde tehdit etmiş zaten sorunlu bir kadındı. Çıldırdım önce kadına öğretmenin yanında dedim seni savcılığa vericem çocuğuma bir metre dahi yaklaştığını görmüycem. Sonra müdür yardımcısına müdüre gittim, benim çocuğumu okul sınırları içinde nasıl bir veli tehdit eder siz neredesiniz güvenlik nerede başına bir şey gelse hesabını nasıl vereceksiniz. O kadının çocuğunu başka sınıfa aldılar sürekli çocuğumu rahatsız ediyordu yetmedi annesi etmeye başlamıştı. Sakin kalsam devam edecekti bu iş daha nereye varacaktı kim bilir.
Sesiniz gür çıksın ağlamayın karşılarında, peşini bırakmam haberlere düşünce anlarsınız sizi her yere reklam ederim deyin. Ben burada sinir oldum şu tavırlara.
Haklisiniz gercekten.
Ve ne guzel sonuc almissiniz.
İnsallah bizde tez zamanda sonuc aliriz. İlk hedefim once bir kurtulmak. Pazar gunu toplantisi var gitmesem sorumsuz zaten olacak. Gidecegim mumkunse en ona oturup kendimi gosterecegim. İnsallah dogrusu budur 🤷‍♀️ siz olsaniz gidermisiniz ? Nasila yok diyip rahat rahat su surecte velilerle konusmasinida istemiyorum

Peki ogrenciler sana geldiginde nasil oluyor. Diger velilerin bakis acisi falan. İyi merhametli bir ogretmenle eminim hersey guzel olur gerci
İnsallah bu raporlada sonuca tez zamanda ulasirim. Cimer ilce milli egitime yonlendirmis. Acaba pazartesi baslar mi birseyler 😔 dun aksam biraz daha ferahlamis eve donmustum uyandigimdan beri yine icim sıkılıyor. Okul bu rapor ve il ve ilce memin sinif degisikligi demesi sonucu hala hayir deme hakkina sahip olabilir mi
[/QUOTE
Elinizde rapor devlet

Elinizdeki rapor o kadar önemli ki sizin için raporu alınca anlıyacaksınız.Rapor alındıktan sonra okulun hiçbirşey yapma hakları yok direk zaten sınıf değişikliği olacak. Çünkü devlet hastanesinden alınmış ve kanıtlanmış bir rapor, bu raporu ilce milli eğitime, cimere de ekleyin siz gene hala baktınız okul direniyor o zaman direk mahkeme ama bunu cesaret edemezler. Raporu alın zaten müdürün tavrındaki değişikliği göreceksiniz. Siz direk gittiğinizde bir eğitimci olarak yardımcı olması gerekiyordu, eliniz çok güçlü şuan bunu unutmayın.

Çok abartmayın bence siz çok abartmış siniz
Bizede okulda çok dayak attılar sıra dayağı gibi dayak çok abartmış siniz
Neredeyse 1 ay siteye girmedim. 2 gün önce geldim hala aynı tas aynı hamam devamsınız maşallah…

976A5B69-AE24-4B22-B99A-7ECF8EBC2AB4.jpeg

Hanımefendi pardonda kızınız niye mekan degisecek okulu ayaga kaldıramadınız mı ? Gitmesi gereken var ise oda o ogretmen bozuntusu butun haber ajanslarini gerekirse para yigip toplarim rezil rusva ederim o ogretmenide buna goz yuman yonetimide ne sacma seyler ya esinizede pes diyorum memleketlisi diye her gun tokatlasn cocugu isterse ne sacma ya
Çok değil bir kaç ay evvel bir öğrenciyi öğretmeni evire çevire dövmüştüde gören öğretmenler sadece izlemişti, video haberlere çıkınca öğretmen görevden alındı, bir kaç ay sonra başka bir okula müdür olarak tayin edilmişti….
Ben olsam önce çocuğumun kaydını başka okula aldırıp sonra o öğretmeni tenhada öperdim !

sınıf değişikliği müdüdrün elinde hala yapmadıysa çok ayıp . onuda şikayet edin hala öğretmeni koruyor. sınıf değişikliği için müdüre başvurdunuzmu .
İlk gittigimizde direk ogretmenden sikayetci olduk. Onun uzerine anlatiyorda anlatiyor kendisi yok iyi olur duzelir vs vs. Simdi pazartesi insallah raporu alorimda gidicem direk tekrar. Evet degil mi direk olmasi gereken bir durum olmali cocuk dusunulse

[/QUOTE]
Hiç bir sıkıntı yaşamadık biz, rehberlik kararı ile sınıf değişikliği uygun görünmüştü. 2. Sınıfa yeni başlamıştık biz de. Bir ara öğretmen gelip çocukları almaya çalıştı, tartışma çıktı ama süreçte bahsi geçen öğretmen hariç kimse sıkıntı yaşamadı

Hiç bir sıkıntı yaşamadık biz, rehberlik kararı ile sınıf değişikliği uygun görünmüştü. 2. Sınıfa yeni başlamıştık biz de. Bir ara öğretmen gelip çocukları almaya çalıştı, tartışma çıktı ama süreçte bahsi geçen öğretmen hariç kimse sıkıntı yaşamadı
[/QUOTE]

Oda ne kadar tuhaf. Ne diye geri almaya calisiyor 🤦‍♀️ Allah bizide en acil sekilde kurtarsin insallah 😔

cok tepki alacagimi biliyorum ama benim cocuguma vursa biri oyle bir doverimki agzindan burnundan kulaklarindan kan getiririm suratini taninmaz hale getiririm ne demek kendine egitimci diyen okuzun biri benim yavruma tokat atacak o elin parmaklarini teker teker kirarim. Lanet olsun dayakci ogretmenlere ya

Merhaba. Okula gittik sinif degismez diyip duruyor mudur. Dilrkceyi benim israrimla yazdik. Nunarayi istiyorum dedim verdiler. Fakat sinif degisikligi olarak degilde ogretmeni sikayet olarak olayini anlatan. Meb sikayet hattinada ayni sekilde. Ve son olarak cimere yazdigimda en sona kızımın suanki gozlemledigim durumunu yazdim 😔 ogretmenn hakkinda gerekenin yapilmasini talep ettigimi eger uzaklastirma vb ceza almayacaksa kizimin zaman kaybetmeden sinifinin degistirilmesini istedigimi yazdim. Dogru mu yazdim sizce 😐 bunlarin uzerine pazartesiye kadar bekleyim mi sinif degisim dilekcemi okula iletmek icin yada sali ? Cagri merkezi 3 is gunu icerisinde sonuclanacagni dile getirdi. Sizce bu surecte ogretmene ne olur nasil yol izlenir
Sınıfını değiştirmek okul idaresi için çok kolay birşey. Biz çocuğun yararına olacaksa hemen yapıyoruz. Müdür işi kapatmak istiyor belli ama mutlaka değişiklik isteyin. Öğretmene ceza gelir ama hemen gelmez önce cimerden okula yazı gelir savunma istenir. Süreç uzar er yada geç öğretmen yaptırım alır. Ama önemli olan sınıf değişikliği olması. Gerekirse ilçe milli eğitim müdürüne gidin bizzat görüşün. Sizi dinleyecektir. Hatta öğretmene soruşturmayı kendi bile açabilir.

Sınıfını değiştirmek okul idaresi için çok kolay birşey. Biz çocuğun yararına olacaksa hemen yapıyoruz. Müdür işi kapatmak istiyor belli ama mutlaka değişiklik isteyin. Öğretmene ceza gelir ama hemen gelmez önce cimerden okula yazı gelir savunma istenir. Süreç uzar er yada geç öğretmen yaptırım alır. Ama önemli olan sınıf değişikliği olması. Gerekirse ilçe milli eğitim müdürüne gidin bizzat görüşün. Sizi dinleyecektir. Hatta öğretmene soruşturmayı kendi bile açabilir.
Pazartesi günü sınıf değişiklik dilekçesi verin mutlaka. Kusura bakmayın mesajı geç görmüşüm. İş yoğunluğundan. Beklemeyin fazla cimer ilçe mili eğitim heryere başvurunuzu yapın lütfen

Ay canım benim ya yazık . Kucuck kıza boyleyse büyük yastaki cocuklara özellikle erkek çocukları nasıl dovuyordur. Umarım sonucu alırsınız cok uzuldum benmde kızım var üzüldğm gercekten

cok tepki alacagimi biliyorum ama benim cocuguma vursa biri oyle bir doverimki agzindan burnundan kulaklarindan kan getiririm suratini taninmaz hale getiririm ne demek kendine egitimci diyen okuzun biri benim yavruma tokat atacak o elin parmaklarini teker teker kirarim. Lanet olsun dayakci ogretmenlere ya
Benim için çocuğun benim olması gerekmiyor, gücü yetmeyen bir canlı olması yeter.
Çinliler işkence tekniklerinde aşırı iyi, hayali bile güzel…

X