Ögretmene Doğum Günü Hediyesi Sorunu

Pedagojik formasyon dersini ucundan geçti herade sizin öğretmen. Cocugunuz da Aglarsa aglasin asla katilmam bu nedir rezalet surda 15 gun sonra okul kapanacak zaten cocuktur bu o gun bizim baska bir planimiz var derim o parayi da cocugumla yerim guzel bir gun gecirtirim. O ogretmene de degil bin, 100 lira dahi vermem yaptigi bu igrenclik yuzunden.

Çocuğum 10 aylık o yüzden ileride yaşayınca ne olur ne biter bilmiyorum. Şuanki duruma göre yorumlarsam öğretmenlere aşırı kıymet veriyorum. Evladımın geleceğinde aşırı derece de önemli insanlar olacak o yüzden mutlu etmek beni rahatsız etmez. Toplanmayı da severim çünkü çocuğumun arkadaşlarını, ailelerini görmüş olurum.

Fakat sizin durumda bir emrivaki durumu söz konusu. Ben böyle şeyleri yapmak isteyene de istemeyene de saygı duruyorum ama böyle fakir ilan edip, öğretmenin devamlı bunları hatırlatması çok can sıkıcı. İnşallah o günden fotoğrafları alıpta sınıfa çerçeveletmez bu minvaldeki bir öğretmen

Özetle her ne kadar sıcak baksamda böyle şeylere gidişattan ve insanların davranışlarından ötürü bende gitmezdim. Çocuğumla da muhteşem bir gün geçirir o sebeple üzülmesine izin vermezdim.

Anlayacak zamanla çocuk ne de olsa.

Öğretmenimizin kızına ördüğüm yeleği yıllar sonra ikinci çocuğuna giydirip benimle resim paylaşması benim için verdiğim kararın doğruluğunu bir kere anlamıştım.

Tabii burada veliden çok sizin öğretmenin karekteri ve yaptığı şey çok çirkin.

Dedim ya daha yolun başındasındasınız çok şeyler görekceksiniz her seferinde beni hatırlayın

sağlıkla kalın

Öğretmenin doğumgünü için para toplandığını ilk kez duyuyorum,ıyice saçmalamışlar..ben katılmayacağım,zaten pazar günü önceden planlanmış başka bir programımız var diyip geçseydiniz..orası özel kreş ise ayrılacaksanız sonrasında kurumun yorum bölümünde de yazın bence..ders olsun onlara

Bizde dediğiniz gibi yapmayı düşünüyoruz. Çok teşekkür im ederim cevabınız için.

Cok teşekkür ederim aklımda olacak dedikleriniz :)

Ben de öğretmenim ama inanılmaz saçma buldum. Çocuklar zorlayınca anca öğrenir doğum günümü asla da beklentiye girmem. Bu artık gerçekten sonu olmayan şımarıklık zinciri gibi geliyor bana. 8 bin tllik hediyeyi kocası sevgilisi almaz velilerden neden böyle bir şey bekleniliyor hiç anlamış değilim. İyi yapmışsınız çıkmakla. Tamamen haklısınız.

Vallahi Öğretmen olarak ben şok! Bunlar nerenin velileri

İnanırım, yeni gelen bir arkadaşımız var her sene, sene başı velilere Doğum günü tarihinin reklamını yapar Ekim kasım civarı doğduğu için.

3 senedir veliler ona ne yapacağını şaşırır. Bir de yapılanları bize pişkin pişkin anlatır. Sanki bol bol reklamını o yapmamış gibi..

Ben 8 yıllık öğretmenim. Öğrencilerime hiçbir zaman doğum günümden vs bahsetmedim , bahsetmem . Açıkcası bu tür muhabbetlerin al gülüm ver gülüm zihniyetiyle yapıldığını düşünüyorum . Bu öğretmen meb de mi çalışıyor , özel eğitim kurumunda mi? Ona göre cimere veya kurumuna şikayet edin .

Sonuç odaklılık

Bu ne böyle ya. doğum günü insanın sevdikleriyle kutladığı bir gün değil mi?
Parti de olsa, sade de olsa ne işi var canım velilerle öğretmenin doğum günü partisinde?

sonuna kadar haklısınız, kocası alacak mıymış acaba 8 bin liralık hediye?

Kolej burası. Gercekten bende yeni yeni böyle şeylerle muhatap oluyorum. Acemiyim de biraz bu tarz konularda

Kolej mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…