Ögretmene Doğum Günü Hediyesi Sorunu

Yerden göğe kadar haklısınız bu öğretmenler günü arifesinde ve doğum günlerinde yaptıkları o saçmalıkdan ölesiye nefret ediyorum. Benim de eşim öğretmen ancak bu tür özel günlerde kesinlikle öğrencilerinden maddi hediye kabul etmiyor şiir yazarlarsa alır . Zaten maaşınızı alıyorsunuz yav utanmazlar küçücük çocuğu ne diye mecbur bırakıyorsunuz ay cildirdim

Sem birde gecen sene den bahsediyirsin . Oyunevli yer bakıyorlar. Oyle yerleri biliyoruz onlar saat başı para aliyorlar. Ekstra bide bunun parası var .olacak iş değil gercekten gösteriş budalası olduk ciktik

Allah aşkına bu ogretmeni bu içten hediye tatmin eder mi ? Ne kutladım ne de başka birsey yaptırdım kızıma. İnat için.
Bende öyle düşündüm ama kızınız için gönlü kalmasın diye söyledim, gerçi tepkisi ne olabilirdi kestiremiyorum iyi yapmışsınız, eğitimi hakkında bir şey diyemem ama böylesine öğretmen demek içimden gelmiyor. Her zaman şunu savunurum evet öğretmen kaliteli eğitim vermelidir ancak yanında araştırılması gereken kişiliğidir.

Çocuklar bu tarz şeylerde çok hevesli oluyorlar. Bana kaç kere sordular öğretmenim doğum tarihiniz ne zaman diye asla söylemedim söylemem de. Bazen öğreniyorlar kutluyorlar onu bile teşekkür edip geçiştiriyorum. Bence doğru olanı yapmışsınız. Benim çocuğuma da yapılsa ben de katılmam asla.

Yani böyle konuşsam simdi olduğumdan fazla gerilecektim. Direk cikmayi tercih ettim napim .ama söyleyeceklerim içim de kaldı

Ablamın oğlunun gittiği okulda sınıf annesi denilen kezban yalaka grub açıp Gucci çanta linki atmıştı alalım diye ay cinnet…. Ablam tartışıp grubdan çıkmıştı

İçimi rahatlattiniz çok teşekkür ederim.

Ablamın oğlunun gittiği okulda sınıf annesi denilen kezban yalaka grub açıp Gucci çanta linki atmıştı alalım diye ay cinnet…. Ablam tartışıp grubdan çıkmıştı
Ay sadece ben değilmişim demek benim gibi olanlar var :) ama ben laf söylemedim kaldı içimde:)

Evinde kullanıyor
Yazıcıyı ,projektoru vs goturemezsınde
Laptop bayada kısısel eşya

hem o kadar para verip hem de pqzar günümü onlara mi ayiracagim? mumkunati yok yapmam. yani beni kesseler yapamam kimse kusura bakmasın. bizim devlette olan öğretmenimz öğretmenler gününü bile yasakladı asla hediye kabul etmiyor, doğum gününü asla söylemiyor kaldı ki çocuklara duyuracak. allahim çocuklarımız nasıl saçmalıkların içinde kalıyor böyle?

Devlet okullarındada var böyle tipler hep öğretmenin dibinde biten ota poka para toplayıp şunu alalım bunu yapalım diyen.

Hatta para verenleri listeleyip ,hediyeyi de kendi çocuğuna verdirip listeyi yanında ekleyen.

Vermeyenleri rencide etmek için yapılan bir liste bence

Siz katılmayınca size uzaylı muamelesi yapıp aralarında grup oluşturmak.

Neyse zamanında bizde gördük maalesef.

Hiçbirine katılmadım . Her seferinde kendi emeğim göz nurum olan şeyler taktim ettim öğretmenimize

Bu bazen bir şal oldu , Bazen bebeğine yelek

Katılmamam bana fikrimin sorulmaması

Kusura bakmasın kimse biri birine yaranacak diye girmeyin böyle şeylere

Çocuğum asla turturmadı konuştuk anlattım durumu

Daha yolun başındasınız çok şeyler göreceksiniz

Çok haklısınız sacma sapan şeyler çıkarıyorlar. Gitmeyin

Sanarsın doğumu Hz. İsa gibi dünyada milat sayılacak kadar önemli.Bu ne be ha doğdum ha doğacam. Bi doğ da kurtulak be kardeşim

Tecrübeli annelerin fikirleri benim için çok önemli. Ben asilik yaptim diye düşündüm bi an ama gordumki çok iyi karar vermişim. Çocuğunuz anlamış o da çok güzel. Benimkide anlamış gözüküyor inşallah değişmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…