-
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
Ooo hocam branş hocalarına bile teklif ediliyor. Çalıştığım bir okulda müdür yardımcısı bana bile teklif etmişti boş derslerinizde kızımla ilgilenebilir misiniz diye.Bu idarecilerin anasinifi ögretmenlerine cocuk bırakma olayı beni bitiriyor. Adam bakici parasi vermemek adina her gün 50 km servise kizini ucretsiz bindiriyor ve anasinifina birakiyor. Kız cok simarik, gürültücü ben serviste cekemiyorum anasinifi öğretmenine Allah sabır versin.
Merhabalarrr Arkadaşlar Fikir Almaya ihtiyac duyduğumda aklıma gelen ilk yerdeyim tabiyki sizlerleyim İyi Akşamlar
Şöyle küçük bir yerde yaşıyorum ..
oğlumu imkanlardan ötürü devlet okuluna yazdırdım ..
Devlet okulunda büyüdüm kesinlikle kötüleme amaçlı söylemiyorum öncelikle ama şuanın şartlarında imkanım olsa asla düşünmez özele verirdim Gel gelelim konuya ..
Okulun ilk haftası öğretmenimiz gelmedi olabilir dedim bu sırada küçük bir okul olduğu için gelip gidiyorum müdür yardımcısıyla sürekli iletişim halindeyim gel gelelim konuya
3 Gün okula gitti toplamda oğlum .
Neyse ben bu hafta oğlum kendini iyi hissedip hastalığı bittiği için salı günü okula başlattım anne sınıfımızda bebek var dedi aaa nasıl bebek derken biz şakalaştık konuştuk ettik çok ciddiye almadım ..
Neyse bugunde anne bebek biliyomusun çok ağlıyor ben kulağımı kapatıyorum dedi bir arkadaşımıda ısırdı biliyomusun dedi nasıl yani dedim oğlum bu şekilde tekrar etti ..
Müdürün çoçuğu oluyormuş bebek müdüründe bırakıcak yeri yokmuş anaokuluna bırakıyormuş sizce bu normalmi ? Banamı garip geldi ..
Çünkü sınıf 5 yaşın altında öğrenci asla kabul etmiyor .
20 kişilik sınıfımız var ve 1 tane öğretmenimiz var sadece ..
Öğretmene bugun musait olduğunuzda konuşabilirmiyiz lütfen diye mesaj attım cevap vermedi sizce böyle şey olabilirmi öğretmen bebekmi bakıcak diğer öğrencilerlemi ilgilenicek
Bana öğretmen içinde çok zor bir durum gibi geldi .
Ben ne yapabilirim aceba ?
Adresi verin de sizin yerinize biz şikayet edelim.Merhabalarrr Arkadaşlar Fikir Almaya ihtiyac duyduğumda aklıma gelen ilk yerdeyim tabiyki sizlerleyim İyi Akşamlar
Devlet okulunda büyüdüm kesinlikle kötüleme amaçlı söylemiyorum öncelikle ama şuanın şartlarında imkanım olsa asla düşünmez özele verirdim Gel gelelim konuya ..
Okulun ilk haftası öğretmenimiz gelmedi olabilir dedim bu sırada küçük bir okul olduğu için gelip gidiyorum müdür yardımcısıyla sürekli iletişim halindeyim gel gelelim konuya
Neyse ben bu hafta oğlum kendini iyi hissedip hastalığı bittiği için salı günü okula başlattım anne sınıfımızda bebek var dedi aaa nasıl bebek derken biz şakalaştık konuştuk ettik çok ciddiye almadım ..
Neyse bugunde anne bebek biliyomusun çok ağlıyor ben kulağımı kapatıyorum dedi bir arkadaşımıda ısırdı biliyomusun dedi nasıl yani dedim oğlum bu şekilde tekrar etti ..
Müdürün çoçuğu oluyormuş bebek müdüründe bırakıcak yeri yokmuş anaokuluna bırakıyormuş sizce bu normalmi ? Banamı garip geldi ..
Öğretmene bugun musait olduğunuzda konuşabilirmiyiz lütfen diye mesaj attım cevap vermedi sizce böyle şey olabilirmi öğretmen bebekmi bakıcak diğer öğrencilerlemi ilgilenicek
Öğretmeni ile konuşup öğrenin nedir ne değildir,süreklilik arz edecek bir durummu öğrenin.
Ben öğretmeninde memnun olduğunu sanmıyorum zira bebek diyorsunuz düser bir yerine birşey olur,sınıftaki çocuklar büyük ondan istemeden zarar da verilebilir haliyle öğretmeninize ekstra yük bu durum.
Konuşun bakalım memnun değilse diğer
Öğretmenle konuştum ..Bence once oh
Ogretmenle.konusun tavrı nedir bir anlayin belki bakmak istemiyorum diyip cozecektir.sonra duruma gore direk ilce milli egitime gidin , oraya sikayet edin sonra eve donun cimerden yazin .cok merak ettim ne diyecek ogretmen .
Benimkiler de devlet ana sınıfına gittiler merkezi bir yerde kaliyoruz ama böyle bi durum yaşansa bütün anneler okulu basardi herhalde. Böyle bir saçmalık hic duymadimMerhabalarrr Arkadaşlar Fikir Almaya ihtiyac duyduğumda aklıma gelen ilk yerdeyim tabiyki sizlerleyim İyi Akşamlar
E diger cocuklarin analari babalari nerde ?Öğretmenle konuştum ..
Sizinde ilgilenmeniz çok büyük sorumluluk ben veli olarak çok rahatsız oluyorum dedim ..
Oda x hanım sadece müdürün değil 2 tanede depremzede ailenin 3 yaşlarında çoçukları var 15 gün bakmam için sınıfa gelen dedi ..
Nasıl yani ama bu sınıfa 5 yaş altı öğrencinin girmesi yasak diyince kayıtları yapılmadı dedi ..
Yani yasal değil öylemi dedim göz kırptı ..
Müdürün çoçuğunu bir şekilde sınıfta idare ediyorum yemek saatlerinde müdür gelip alıyor diğer çoçukların düzenini bozmamak için dedi ama diğer çoçuklarla bilemiyorum nasıl olucak dedi inanın duruma dahil olamıyorum dedi siz müdürle konuşurmusunuz dedi durumu ona anlatırmısınız rahatsızlığınızı dedi 1 saat diğer velileri kapıda topladım ve hepsine tek tek durumu anllatım 5 kişiyiz akşam 4de müdürle görüşücez yarında aynı çoçuklar sınıfa gelirse imza toplayıp cimere şikayettte bulunacağım
Bebek derken 3 den fazlamı yaşı küçücük çocuğu da kimse ana okuluna göndermek istemez iki sene üst üstte gönderen oluyor sınıflarda 3 buçuk 4 yaşında onlarda ve kayıtları yapılıyor okula yapılmaz diye bir kural yok diye biliyorumMerhabalarrr Arkadaşlar Fikir Almaya ihtiyac duyduğumda aklıma gelen ilk yerdeyim tabiyki sizlerleyim İyi Akşamlar
Gelişmeleri yazın buraya. Müdürün nasıl bi bahanesi var merak ettimÖğretmenle konuştum ..
Sizinde ilgilenmeniz çok büyük sorumluluk ben veli olarak çok rahatsız oluyorum dedim ..
Oda x hanım sadece müdürün değil 2 tanede depremzede ailenin 3 yaşlarında çoçukları var 15 gün bakmam için sınıfa gelen dedi ..
Nasıl yani ama bu sınıfa 5 yaş altı öğrencinin girmesi yasak diyince kayıtları yapılmadı dedi ..
Yani yasal değil öylemi dedim göz kırptı ..
Müdürün çoçuğunu bir şekilde sınıfta idare ediyorum yemek saatlerinde müdür gelip alıyor diğer çoçukların düzenini bozmamak için dedi ama diğer çoçuklarla bilemiyorum nasıl olucak dedi inanın duruma dahil olamıyorum dedi siz müdürle konuşurmusunuz dedi durumu ona anlatırmısınız rahatsızlığınızı dedi 1 saat diğer velileri kapıda topladım ve hepsine tek tek durumu anllatım 5 kişiyiz akşam 4de müdürle görüşücez yarında aynı çoçuklar sınıfa gelirse imza toplayıp cimere şikayettte bulunacağım
Bir veli bu durumu ilk fark eden veli bu durumu müdüre dile getirmiş ..Ooo hocam branş hocalarına bile teklif ediliyor. Çalıştığım bir okulda müdür yardımcısı bana bile teklif etmişti boş derslerinizde kızımla ilgilenebilir misiniz diye.Bakamayacağınız çocukları yapmayın denince sana ne demeyi biliyorlar burada bile işte.
Ana sınıfı öğretmeninin de istediğini sanmıyorum. Ben olsam kabul etmezdim şahsen, bebek bu, oyuncağı ağzına alır boğulur, bir yerden düşer vs. Büyük risk valla.
Müdürün çoçuğu 2.5 yaşında depremzede ailenin çoçuğu 3 yaşındaymış birtane daha depremzede ailenin 15 günlük sürecte beni idare edin diye bıraktığı çoçuk 3 yaşındaymış yani 3 tane bebek ..Bebek derken 3 den fazlamı yaşı küçücük çocuğu da kimse ana okuluna göndermek istemez iki sene üst üstte gönderen oluyor sınıflarda 3 buçuk 4 yaşında onlarda ve kayıtları yapılıyor okula yapılmaz diye bir kural yok diye biliyorum
Durumu ilk fark eden veliye başka carem yok imkanım yok demiş ve anladığım kadarıyla o veliyle biraz uğraşmış .Gelişmeleri yazın buraya. Müdürün nasıl bi bahanesi var merak ettim
Bakıcı bulsun, izin kullansın? Aaa ama pardon öyle para gidiyor.Durumu ilk fark eden veliye başka carem yok imkanım yok demiş ve anladığım kadarıyla o veliyle biraz uğraşmış .
Tepki verenler olmadımı bırakmaya devammı etti ?Geçen sene yeni atanan okul öncesi öğretmenimize idarecinin çocuğu yaşı tutmadığı halde emanet ediliyordu. Ana baba öğretmendi yine bizim okulda.
Hoca da zavallım ters düşmemek için ses çıkarmıyordu.
Yazık ya insanlara, resmen zorla çocuk baktırılıyor.Geçen sene yeni atanan okul öncesi öğretmenimize idarecinin çocuğu yaşı tutmadığı halde emanet ediliyordu. Ana baba öğretmendi yine bizim okulda.
Hoca da zavallım ters düşmemek için ses çıkarmıyordu.