Öğretmen bebek mi bakacak öğrencileriyle mi ilgilenecek?

Müdürün çoçuğu 2.5 yaşında depremzede ailenin çoçuğu 3 yaşındaymış birtane daha depremzede ailenin 15 günlük sürecte beni idare edin diye bıraktığı çoçuk 3 yaşındaymış yani 3 tane bebek ..
Şöyle oturduğumuz yer köy diye geçiyor ve tek odalı küçük bir sınıf var .. öğrendiğim kadarıyla 3 çoçuğunda kaydı yok okulda
3 yaş grubu
4yaş grubu
5 yaş grubu diye ayırabilicek sınıf kapasitesi yok .
Öğretmende yok 1 tane öğretmen var sadece .
O yüzden 5 yaş grubu var sadece 5 yaş altı çoçuk alımı yasak .
Evet yiğenim de 2020 1 ay doğumlu ama okul kaydı yapıldı küçük bir yerde yaşıyoruz bizde onun için yaş aralığı daha geniş öğrenci alımı yapıldı sandım ama durum farklıymış

Hiç konuşmayın o zaman yazın cimere ayrı ayrı veliler olarak, müfettiş gelince bulur bebeğine bakacak birini.
Genede konuşmacağım bugun az öncede milli eğitim bakanlığını aradım yasal olmadığını istersem şikayetci olabiliceğimi söyledi 7.24 hizmetimiz bulunuyor zaten dedi ..
Akşam olumsuz geçerse şikayette bulunacağım ..

Bir veli bu durumu ilk fark eden veli bu durumu müdüre dile getirmiş ..
Müdüre karşı olabilirmi böyle birşey diye müdürde benim başka imkanım gücüm yok demiş ..
Şimdi veliyle telefon görüşmesi yaptım ..
Uyum sürecinde veliye çoçuğu sınıfa girmiyor diye anne diye ağladı diye sizinde çoçuğunuzu istemiyoruz uyumsuz ağlamış gibi laflar söyleyerek rehberliğe yönlendirmiş veliyi ..
Veliden çoçuğunu ya okuldan almasını yada çoçuğunun psikolojik destek almasını istemişler veli o gün eşiyle ağlaya ağlaya çoçuğu psikolağa götürüyor ..
Ve çoçukların alışma sürecinde böyle şeyler yaşıyabiliceğini söylüyor psikolog
sanırım biraz başımız ağrıyacak ..
Psikolog yönlendirmesi için çok büyük bir şey yoksa bı kaç hafta beklenmesi gerekiyor ki, ilk haftadan ne psikologu

Genede konuşmacağım bugun az öncede milli eğitim bakanlığını aradım yasal olmadığını istersem şikayetci olabiliceğimi söyledi 7.24 hizmetimiz bulunuyor zaten dedi ..
Akşam olumsuz geçerse şikayette bulunacağım ..
Aftesi bizede ver bizde sikayet edelim .devletin atanmis ogretmenide ne suklum puklum olup kabul ediyor anlamiyorum .devlet veriyorl parani mudur degil .bu pisirik insanlardan nefret ediyorum kendinen guvenen birj olsa asla kabul etmezdi .ancak hala sunu anlamadim hadi mudurden cekiniyor oteki 2 cocuk kimin cocugu ?

Merhabalarrr Arkadaşlar Fikir Almaya ihtiyac duyduğumda aklıma gelen ilk yerdeyim tabiyki sizlerleyim İyi Akşamlar
Şöyle küçük bir yerde yaşıyorum ..
oğlumu imkanlardan ötürü devlet okuluna yazdırdım ..
Devlet okulunda büyüdüm kesinlikle kötüleme amaçlı söylemiyorum öncelikle ama şuanın şartlarında imkanım olsa asla düşünmez özele verirdim Gel gelelim konuya ..
Okulun ilk haftası öğretmenimiz gelmedi olabilir dedim bu sırada küçük bir okul olduğu için gelip gidiyorum müdür yardımcısıyla sürekli iletişim halindeyim gel gelelim konuya
3 Gün okula gitti toplamda oğlum .
Neyse ben bu hafta oğlum kendini iyi hissedip hastalığı bittiği için salı günü okula başlattım anne sınıfımızda bebek var dedi aaa nasıl bebek derken biz şakalaştık konuştuk ettik çok ciddiye almadım ..
Neyse bugunde anne bebek biliyomusun çok ağlıyor ben kulağımı kapatıyorum dedi bir arkadaşımıda ısırdı biliyomusun dedi nasıl yani dedim oğlum bu şekilde tekrar etti ..
Müdürün çoçuğu oluyormuş bebek müdüründe bırakıcak yeri yokmuş anaokuluna bırakıyormuş sizce bu normalmi ? Banamı garip geldi ..
Çünkü sınıf 5 yaşın altında öğrenci asla kabul etmiyor .
20 kişilik sınıfımız var ve 1 tane öğretmenimiz var sadece ..
Öğretmene bugun musait olduğunuzda konuşabilirmiyiz lütfen diye mesaj attım cevap vermedi sizce böyle şey olabilirmi öğretmen bebekmi bakıcak diğer öğrencilerlemi ilgilenicek
Bana öğretmen içinde çok zor bir durum gibi geldi .
Ben ne yapabilirim aceba ?
Tımarhanede sıradan bir gün, şaşırmam artık dedikçe.......

Güzel Türkiyem işte liyakatsiz 3 kuruşluk tipler müdür olunca normal şaşırmadım pek. Sırf milli eğitim değil tüm kurumlar böyle kokuşmuş mobbing gırla gidiyor torpilin yoksa. Sizi çok takdir ettim çoğu insan başım ağrımasın diye korkuyor ses çıkarmaya. Bu tiplerde köpeksin köyde değneksiz geziyorlar işte.

Bebek müdrün yanlış mı anladım??? Kesinlikle şikayetleyinn, sizin yerinizde olsam çocuğumu almaya gidince görüntü de çekerdim. Müdürü yüzlerdim güzelce, adam gibi kurallara uymazsa görüntüleri de sosyal medyaya koyardım. Öğretmene yazık, işi olmayan bir saçmalıkla uğraşıyor çocuklara da yazık ... bu kadar rezil olunmaz.

Merhabalarrr Arkadaşlar Fikir Almaya ihtiyac duyduğumda aklıma gelen ilk yerdeyim tabiyki sizlerleyim İyi Akşamlar
Şöyle küçük bir yerde yaşıyorum ..
oğlumu imkanlardan ötürü devlet okuluna yazdırdım ..
Devlet okulunda büyüdüm kesinlikle kötüleme amaçlı söylemiyorum öncelikle ama şuanın şartlarında imkanım olsa asla düşünmez özele verirdim Gel gelelim konuya ..
Okulun ilk haftası öğretmenimiz gelmedi olabilir dedim bu sırada küçük bir okul olduğu için gelip gidiyorum müdür yardımcısıyla sürekli iletişim halindeyim gel gelelim konuya
3 Gün okula gitti toplamda oğlum .
Neyse ben bu hafta oğlum kendini iyi hissedip hastalığı bittiği için salı günü okula başlattım anne sınıfımızda bebek var dedi aaa nasıl bebek derken biz şakalaştık konuştuk ettik çok ciddiye almadım ..
Neyse bugunde anne bebek biliyomusun çok ağlıyor ben kulağımı kapatıyorum dedi bir arkadaşımıda ısırdı biliyomusun dedi nasıl yani dedim oğlum bu şekilde tekrar etti ..
Müdürün çoçuğu oluyormuş bebek müdüründe bırakıcak yeri yokmuş anaokuluna bırakıyormuş sizce bu normalmi ? Banamı garip geldi ..
Çünkü sınıf 5 yaşın altında öğrenci asla kabul etmiyor .
20 kişilik sınıfımız var ve 1 tane öğretmenimiz var sadece ..
Öğretmene bugun musait olduğunuzda konuşabilirmiyiz lütfen diye mesaj attım cevap vermedi sizce böyle şey olabilirmi öğretmen bebekmi bakıcak diğer öğrencilerlemi ilgilenicek
Bana öğretmen içinde çok zor bir durum gibi geldi .
Ben ne yapabilirim aceba ?
Müdür ve müdür yardımcısıyla konuştum görüştüm ..
Uslup iğrençti ben sakinliğimi koruyup sadece izledim art niyetliymişim küçüçük 3 yaşındaki çoçuk gözüme batmış isterse bir tıkla hemen sınıfa kaydını gerçekleştirirmiş ..
Beğenmiyorsam çoçuğumu alır özel okula verirmişim ..
Onunla kötü düşmek istemezmişim .
Anladım hanfendi dedim ben müdürüm sen anlamıyormusun dedi bende yeni öğreniyorum mevkinizin benim için önemi yok isterse milli eğitim bakanının çoçuğu olsun çoçuğunuz dedim .
Kurallara uymak zorundasınız dedim .
Terbiyesizmişim haddimi bilmiyormuşum ..
İstersem defolup gidip milli eğitime kaykamaka şikayet edebilirmişim ona hiç birşey olmazmış .
Bırakacak yeri yokmuş açıkta kalmış çoçuğu napabilirmiş maddi imkanı yokmuş anlamıyormuymuşum ..
VE bebzeri birçok söylemle bir müdür olarak hiç hoş bir üslubunuz yok ben size iyi günler diliyorum dedim çıkıyorum odadan bağırıyor arkamdan derdi olan bana gelsin beğenmeyen alsın çoçuğunu özele versin diyee .
Üzüldüğüm asıl konu beni öğretmen doldurup doldurrup yollamış müdüre böyle birşey olabilirmi yani dedim öğretmenede soracakmış ..
Elim ayağım titriyor halaaaa

Uslup iğrençti ben sakinliğimi koruyup sadece izledim art niyetliymişim küçüçük 3 yaşındaki çoçuk gözüme batmış isterse bir tıkla hemen sınıfa kaydını gerçekleştirirmiş ..
Anladım hanfendi dedim ben müdürüm sen anlamıyormusun dedi bende yeni öğreniyorum mevkinizin benim için önemi yok isterse milli eğitim bakanının çoçuğu olsun çoçuğunuz dedim .
İstersem defolup gidip milli eğitime kaykamaka şikayet edebilirmişim ona hiç birşey olmazmış .
Bırakacak yeri yokmuş açıkta kalmış çoçuğu napabilirmiş maddi imkanı yokmuş anlamıyormuymuşum ..
VE bebzeri birçok söylemle bir müdür olarak hiç hoş bir üslubunuz yok ben size iyi günler diliyorum dedim çıkıyorum odadan bağırıyor arkamdan derdi olan bana gelsin beğenmeyen alsın çoçuğunu özele versin diyee .
Üzüldüğüm asıl konu beni öğretmen doldurup doldurrup yollamış müdüre böyle birşey olabilirmi yani dedim öğretmenede soracakmış ..
Bana ozelden qtin okulun adresini ve adini bende sikayet edeyim .onun okul müdürlüğü kimseye sokmez. Alt tarafi devlet memuru . okadar maas aliyor versin cocugunu krese .
Direk cimere yazin milli egitimede gidjn .bana yazarsaniz bende sikayet ederim .onun sumuklu vocugu bakilacak diye diger vocuklar.ihmal edilemez nokta.

Gelecek hafta tekrar gidin müdüre, güzelce görüntü çekin ... böylelerini aleme rezil ediceksin anca öyle utanırlar

Terbiyesizin tekiymiş iyi yaptınız kendini ne zannediyor da öğretmenden hesap soracak? Bana bir şey olmaz diye bi dünya yok kusura bakmasın. İnsan olsa zaten size hakaret etmez çok sinirlendim yaa burda

Terbiyesizin tekiymiş iyi yaptınız kendini ne zannediyor da öğretmenden hesap soracak? Bana bir şey olmaz diye bi dünya yok kusura bakmasın. İnsan olsa zaten size hakaret etmez çok sinirlendim yaa burda
Elim ayağım hala titriyor inanın şok içerisindeyim ben kuklaymışım beni doldurup öğretmenler yollamış böyle birşey olabilirmi

Bana da özelden okulun adresini adını atabilir misiniz bende şikayet edeyim

Müdürle konuşursanız ve sonrasında şikayetçi olursanız, ispatlama şansınız azalır. Çocuğunuzu devlet okuluna vermişsiniz, resmi bir kurum nasıl muhatap alınır önce buna yoğunlaşın, söz uçar yazı kalır. Veliler toplaşın ve dilekçelerinizi yazın. Sonrasında bunu okul müdürüne verin ve odadan hemen ayrılmayın. "Dilekçe takip no'mu istiyorum" deyin. İşleme aldığından emin olun. Böylece elinizde yazılı delil olur ve okul yönetimi dilekçenize cevap yazmak zorunda kalır. Bu yazışmalar sonrası da durum düzelmezse, kanıtlarla başvurursunuz il-ilçe milli eğitime.

Gelecek hafta tekrar gidin müdüre, güzelce görüntü çekin ... böylelerini aleme rezil ediceksin anca öyle utanırlar
Hiç gidebiliceğimi düşünmüyorum artık iğrenö bir usluptu asla böyle şeyler beklemiyordum ben kimmişim gözüme batan kayıtmıymış tek tıkla yaparmış ben kimmişimki

Öf rezil kepaze ya pek şaşırmadım ben açıkçası. Dilekçe verin diğer velilerle cimere de şikayet edin. Müdürün torpili sağlam heralde böyle konuştuğuna göre biraz hizaya gelir. Ücretsiz izin alsın baksın çocuğuna yer yoksa.

X