Merhabalarrr Arkadaşlar Fikir Almaya ihtiyac duyduğumda aklıma gelen ilk yerdeyim tabiyki sizlerleyim İyi Akşamlar
Şöyle küçük bir yerde yaşıyorum ..
oğlumu imkanlardan ötürü devlet okuluna yazdırdım ..
Devlet okulunda büyüdüm kesinlikle kötüleme amaçlı söylemiyorum öncelikle ama şuanın şartlarında imkanım olsa asla düşünmez özele verirdim Gel gelelim konuya ..
Okulun ilk haftası öğretmenimiz gelmedi olabilir dedim bu sırada küçük bir okul olduğu için gelip gidiyorum müdür yardımcısıyla sürekli iletişim halindeyim gel gelelim konuya
3 Gün okula gitti toplamda oğlum .
Neyse ben bu hafta oğlum kendini iyi hissedip hastalığı bittiği için salı günü okula başlattım anne sınıfımızda bebek var dedi aaa nasıl bebek derken biz şakalaştık konuştuk ettik çok ciddiye almadım ..
Neyse bugunde anne bebek biliyomusun çok ağlıyor ben kulağımı kapatıyorum dedi bir arkadaşımıda ısırdı biliyomusun dedi nasıl yani dedim oğlum bu şekilde tekrar etti ..
Müdürün çoçuğu oluyormuş bebek müdüründe bırakıcak yeri yokmuş anaokuluna bırakıyormuş sizce bu normalmi ? Banamı garip geldi ..
Çünkü sınıf 5 yaşın altında öğrenci asla kabul etmiyor .
20 kişilik sınıfımız var ve 1 tane öğretmenimiz var sadece ..
Öğretmene bugun musait olduğunuzda konuşabilirmiyiz lütfen diye mesaj attım cevap vermedi sizce böyle şey olabilirmi öğretmen bebekmi bakıcak diğer öğrencilerlemi ilgilenicek
Bana öğretmen içinde çok zor bir durum gibi geldi .
Ben ne yapabilirim aceba ?
Müdür ve müdür yardımcısıyla konuştum görüştüm ..
Uslup iğrençti ben sakinliğimi koruyup sadece izledim art niyetliymişim küçüçük 3 yaşındaki çoçuk gözüme batmış isterse bir tıkla hemen sınıfa kaydını gerçekleştirirmiş ..
Beğenmiyorsam çoçuğumu alır özel okula verirmişim ..
Onunla kötü düşmek istemezmişim .
Anladım hanfendi dedim ben müdürüm sen anlamıyormusun dedi bende yeni öğreniyorum mevkinizin benim için önemi yok isterse milli eğitim bakanının çoçuğu olsun çoçuğunuz dedim .
Kurallara uymak zorundasınız dedim .
Terbiyesizmişim haddimi bilmiyormuşum ..
İstersem defolup gidip milli eğitime kaykamaka şikayet edebilirmişim ona hiç birşey olmazmış .
Bırakacak yeri yokmuş açıkta kalmış çoçuğu napabilirmiş maddi imkanı yokmuş anlamıyormuymuşum ..
VE bebzeri birçok söylemle bir müdür olarak hiç hoş bir üslubunuz yok ben size iyi günler diliyorum dedim çıkıyorum odadan bağırıyor arkamdan derdi olan bana gelsin beğenmeyen alsın çoçuğunu özele versin diyee .
Üzüldüğüm asıl konu beni öğretmen doldurup doldurrup yollamış müdüre böyle birşey olabilirmi yani dedim öğretmenede soracakmış ..
Elim ayağım titriyor halaaaa