- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Ay evet meg cim yaa bir tane oğlum var öperim onu şapur şupur ama büyüdümü olmazki tabilki gene öperim ama şapur şupur olamaz bekarken aradığım gibi aramam evlidir o artık hayatları vardır bir birey olmuş yuva kurmuşlardırr.oğlumu severken hep şu şekil dua ederim oğlumu sevecek aşkı tatdıracak cinselliği yaşatacak bir hatun çıkart karşısına diye..oğlum koca bir erkek olduğunda artık bana ait değildir artık o karısına ait dir giyimi ,,yemesi,,yatması,ondan sorulurr..Kendi doğurduğu gibi sevemez elbette ancak diğerinin de gönlünü yapmaya çalışır..
Tabii umursuyorsa kalp kırmamayı ve oğlunun mutluluğunu.
Al iste bak nasıl fitne sokmaya çalışıyor. Söylediği lâfda laf olsa bari. He meme en fazla 2 sene ama ya digeri ömür boyu demek lazım da denmiyor be kuzum.
Öyle çektirdi ki sagolsun. Her aksam esimin yolunu gozlerdim yemek masası hazır.ararmış cagirirmis annem yemek ye diye. Benim öküz de yermiş. Gelirdi ben tokum annemde yedim. Cinnet sebebi yeminle.
Ben kv kiskanmiyorum hayatıma olan ağır mudehaleyi kabul ETMİYORUM.
Arasın oğlunu öpsün Şapur supur evladı tabiki yapicak. Ama bende anne baba kuzusuyum yerden bitme mantar değilim ya. Tamam beni öyle sevmesin. Amma ben doğurdum benim istediğim olucak bu gece ayrı yaticaksiniz,oğlum yemeğe tek gelicek. Ne gerek var bunlara. Oyyy gençliğimi yedi kadın.
nişanlandıktan sonra ben kaynanamı annemden ayırmadım.kendi anneme nasıl davrandımsa kaynanama da öyle davrandım.bir kaç sene önce kaynanamı kaybettik çok çok üzüldüm.ama annemin kaybını düşünemiyorum bile.çok daha fazla üzülüp kahrolacağımı biliyorum.Sizce gelini öz evlat gibi sevmek mümkün mü? Sizce konu sahibesinin annesi, damadını öz kızı gibi seviyor mudur? Damadı hastalandığında başında saatlerce bekliyor mudur? Üzüldüğünde göğsüne yatırıp başını okşuyor mudur? Ya da hiç damadının altını temizlemiş midir? Karnında 9 ay taşımış mıdır? Uğrunda doğum sancısı çekmiş midir? Geceleri uykusuz kalmış mıdır damadı için?
Konu sahibesinin annesi de eminim ki kızını damadından çok seviyordur.
Dünyada evladıyla damadını/gelinini eşit miktarda seven çoook az insan vardır. Normali de bu zaten.
Helal olsun canim sana. Bende boyle dusunuyorum. Allahim sadece nasip etsin ileride bu sekildede davranacagim. Normal olani bu cunku.Ay evet meg cim yaa bir tane oğlum var öperim onu şapur şupur ama büyüdümü olmazki tabilki gene öperim ama şapur şupur olamaz bekarken aradığım gibi aramam evlidir o artık hayatları vardır bir birey olmuş yuva kurmuşlardırr.oğlumu severken hep şu şekil dua ederim oğlumu sevecek aşkı tatdıracak cinselliği yaşatacak bir hatun çıkart karşısına diye..oğlum koca bir erkek olduğunda artık bana ait değildir artık o karısına ait dir giyimi ,,yemesi,,yatması,ondan sorulurr..
Ben senin kaynanani cok merak ettim Egem :)nişanlandıktan sonra ben kaynanamı annemden ayırmadım.kendi anneme nasıl davrandımsa kaynanama da öyle davrandım.bir kaç sene önce kaynanamı kaybettik çok çok üzüldüm.ama annemin kaybını düşünemiyorum bile.çok daha fazla üzülüp kahrolacağımı biliyorum.
Kim belirliyor bu normali?Helal olsun canim sana. Bende boyle dusunuyorum. Allahim sadece nasip etsin ileride bu sekildede davranacagim. Normal olani bu cunku.
Ben belirliyorumKim belirliyor bu normali?
Sizin sevgi anlayışınız daha mesafeli diye ,başkalarıda sizin gibi mi göstermeli sevgisini?
Normali budurr.Helal olsun canim sana. Bende boyle dusunuyorum. Allahim sadece nasip etsin ileride bu sekildede davranacagim. Normal olani bu cunku.
Ben belirliyorum
Evet baskalarida benim gibi gostermeli
Aslında yapılan yorumlar sizin iyiliğiniz için. Türkiyede biten birçok evliliğin ardında aileler var, gelin kayınvalide savaşları var. Biz sizin iyiliğiniz için diyoruz. Kayınvalideyle takışmak ona değil, size sizin evliliğinize zarar verir. Kaybeden taraf genelde gelinler oluyor bu durumlarda. İnsan annesinden vazgeçemez, ama karısından vazgeçmek bir mahkemeye bakar. Aileyle iyi geçinmek çok önemli. Burada konunuzda size destek çıksak sizi daha da doldurmuş olacağız. İçten içe kayınvalidenize bileneceksiniz. Huzurunuz bozulacak. O yüzden burada kayınvalideyi kötülememiz yangına körükle gitmek olur. :))olabilir bakis aciniza saygi duyuyorum
dusman olarak gormuyorum, benimle derdi yok zaten kayinvalideyin, beni seviyor veya sevmiyor diye birsey yok ben umrunda degilim, ben olmassam ayse fatma hayriye baskasi olacak, onun icin sadece oglu onemli ama bende insanim bu sekil tavir hosuma gitmiyor
ne yapayim simdi bende onu insan yerine koymayayim, tatsizlik mi ciksin? susup kosemde oturuyorum iste, rahatsizligimi burada paylastimda ondada bir laf soyle bin azar isit yapti bazi arkadaslar
neyse herkese tesekkur ederim yorumlari icin
verecek cevabım yok diyorsunuz yani
Benden size tavsiye,kayınvalidenizi kıskanmayın,eşiniz adına sevinin ki huzurlu bir evliliğiniz olsun
Hic bu sekilde dusunmemistim haklisin, tesekkur ederim gercekten.. dediklerinin hepside dogru tavsiyelerine uyacagimAslında yapılan yorumlar sizin iyiliğiniz için. Türkiyede biten birçok evliliğin ardında aileler var, gelin kayınvalide savaşları var. Biz sizin iyiliğiniz için diyoruz. Kayınvalideyle takışmak ona değil, size sizin evliliğinize zarar verir. Kaybeden taraf genelde gelinler oluyor bu durumlarda. İnsan annesinden vazgeçemez, ama karısından vazgeçmek bir mahkemeye bakar. Aileyle iyi geçinmek çok önemli. Burada konunuzda size destek çıksak sizi daha da doldurmuş olacağız. İçten içe kayınvalidenize bileneceksiniz. Huzurunuz bozulacak. O yüzden burada kayınvalideyi kötülememiz yangına körükle gitmek olur. :))
Benim size tavsiyem, o yapmıyorsa siz ona yaklaşın. Çok cadaloz bir tip değilse ilginize karşılık verir zaten. Cadalozsa da yüzgöz olmayın yeter.
Art niyet kayın validenin herkeze genelleme yapmicam elbet ama kıskanmasıdırrr.nerde anlaşamıyoruz ki bilmiyorumm konu sahibinin kaynanası neden ve niçin şapur şupur öper oğlunu,bir anne oğluyla gurur duyar evleniyor baba olmaya aday. gurur duyarak gururlanarak öptüğü öpücük başkadır ama şapur şupur sırnaşıkça öptüğü başkadırr.bunun neresini anlamadınızz.Art niyet dediğiniz nedir peki? Yani kayınvalide oğlunu öptüğünde ne oluyor? Yani bunun geline ne gibi bir zararı var?
Bir de niye tüm kayınvalideleri genelliyoruz ki? O sizin verdiğiniz örnekleri başka kayınvalideler yapmış. Konu sahibesinin kayınvalidesi yapmamış ki öyle şirretlikler. Ona bakarsanız kayınvalidesi döven gelinler de var. Bu mantığa göre kayınvalide de o gelinine kötü davransın dövülen kayınvalideleri düşünüp.
Art niyet kayın validenin herkeze genelleme yapmicam elbet ama kıskanmasıdırrr.nerde anlaşamıyoruz ki bilmiyorumm konu sahibinin kaynanası neden ve niçin şapur şupur öper oğlunu,bir anne oğluyla gurur duyar evleniyor baba olmaya aday. gurur duyarak gururlanarak öptüğü öpücük başkadır ama şapur şupur sırnaşıkça öptüğü başkadırr.bunun neresini anlamadınızz.
Canim hic kendini yorma bazi arkadaslar anlamak istedigi gibi anliyor ne de desen. Keske herkes senin gibi objektif, akli basinda olabilse :)
Evet arkadaslar kabul ediyorum ben kiskancim, fesatim, kayinvalidemi kiskaniyorum, aa ben ne bicim insanim annenin oglunu sevmesini kiskaniyorum. Buyrun benden izin istediginiz kadar karalayin, kotuleyin beni, yeter ki gonlunuz olsun :))))
Tabi orası öyle, ama kayınvalidenin konu sahibesine karşı ''sevgisiz'' bir hareketi olmamış ki. Yani nötr durumda daha çok. Bence kayınvalideyi suçlamak yerine, ilk adımı atabilir mesela. Bir ufak jest güzel olurdu. :)Tabı kı mümkün değil evlat bambaşka
Ama evladın sevdıgını sevmek zor olmasa gerek
Ben çocuklarım sevıyor dıye nelerı sevıyorum eşlerini mi sevmeyecegım dıye düşünüyorum
Şimdi küçükler belkıde o yuzden böyle düşünüyorum
Valla hala daha anlamıyorum. neden şapır şupur öpmesin ki? Hatta neden sırnaşmasın ki?Art niyet kayın validenin herkeze genelleme yapmicam elbet ama kıskanmasıdırrr.nerde anlaşamıyoruz ki bilmiyorumm konu sahibinin kaynanası neden ve niçin şapur şupur öper oğlunu,bir anne oğluyla gurur duyar evleniyor baba olmaya aday. gurur duyarak gururlanarak öptüğü öpücük başkadır ama şapur şupur sırnaşıkça öptüğü başkadırr.bunun neresini anlamadınızz.
NEEEE kocalığını da mı bilirmiş? valla sapık billa sapık. tövbe yarebbim ya. manyak kadın nerden bilecen? ben de eskiden kavga ettiğimizde yardım için sarınırdım, eşim şöyle böyle diyor, nolur bir çare bulun derdim salak gibi, yok mümkün değil benim oğlum demez, sen yalan diyorsun derlerdi. bi daha da aramıyorum zaten. inanmıyorlardı resmen. aynı hesap.İnan bende hiç şaşırmadımderler anam derlerr. Benim kv de de iddia eder oğlumu benden iyi kimse taniyamaz diye. Bende derim ki sen evlâtlığını bilirsin, ben kocaligini. Yokkk diyor kocaligini da ben bilirim :) onlar herseyin en iyisini bilir...
Allah seni netmeye güldürdün beni ben seni çok iyi anlıyorum canım ve neler hissettiğinide ve bana göre hoş davranışlar değil bunlar bir gün sözlün ve kaynanan size geldiğinde annene söyle aynısını onların gözü önünde yapsın bak bakalım neler oluyor bir dene..ve sözlünün yanında yapsın denemek bedava bak sözlün ne dicek ..ama şu da birgerçekki aradaki dengeyi sen kuracaksın gibi ve inşallah başarılı olursun sevgilerimlee..gunde bir kere sapur supur opse vallaha raziyim hic rahatsiz olmam, ama bizimki neredeyse kucaginda gezdirecek durumda (bu arada benim yanimdayken diyorum)
ben yokken istersen saatlerce sapur supur opsun rekorlar kitabina girsinler
benim yanimda yapmasin yeter ki
Canim beni ve kayinvalidemi okadar iyi anlamissin ki. Bizdeki durum tam tamina boyle, tipa tip aynisi :)Canım sen hiç kafana takma yazılanları.
Yaşamayan bilmez ne olduğunu.
Bir şey daha anlatayım sana yaşadıklarımdan.
Eşimin kalabalık bir sülalesi var, yeni evliyim ve ilk günden beri neredeyse onların akrabalarını ağırlıyorum kendi rızamla.
Şöyle ki; yine evimde eşimin akrabalarını ağırladım otuz küsür kişiydik, oturacak yer yok hiçbir odada.
Ben, eşim ve birkaç genç olarak olarak ayaktayız.(kayınvalidem evinde kimseyi kalabalık ağırlamaz, 3 5 kişi çağırır fakat ona kalabalık gelmek isteyenleri ' e gelinime buyrun, onun evini de görürsünüz diye bana havalae eder)
Tahmin edersin, neler neler yaptım 20 küsür çeşit yiyecek yaptım.
Günlerce yemek hazırladım, verdiğim kıymeti anlatmak için.
Bir tek ama bir tek(!) kayınvalidem demedi, ellerine sağlık ne kadar çok yapmışssın, veyahut bu da güzel olmuş diye.
Ama diğer gelen tüm misafirler büyük erkekler dahil bayıldılar, tarif isteyen oldu ve teşekür ettiler.
İnsan biliçsiz dahi olsa, istemeden teşekkür eder, yediği bir şey için ellerine sağlık der.
Ama sendeki ve bendeki kayınvalide çeşitleri bunu yapmamak için öyle dikkat ediyor ki, sadece gülüyorsun duruma.
Sinirlenemiyorsun bile, bu nasıl bir kendini kasmaktır diye.
Dolayısıyla bu ve daha nice bunun gibi şeyleri yaşamayan insanların senin hakındaki fikirleri 'kıskançlık' olabilir.
Yapacağın tek şey, bu durumlarda gülümsemek, sevmesen de güleryüzünü eksik etmemek, yeri geldiğinde lafını söylemek ve kendinden emin olmak.
Bu çocukça davranışlar altında sevdiğimiz adam için bizlere yakışan bu oluyor.