Oğluna resmen aşık olan kayınvalide

Teee..işte şu andaki evliliklere ve kaynana gelin ilişkileine güzel bir örnek (bazıları müstesna)

sagol canim benim
annemi oldursen yapmaz, hayatta yapmaz boyle bilerek bu ne terbiyesizlik nasil boyle dersin diye kizar bana, o tipte biraz annem

Ben senin kaynanani cok merak ettim Egem :)
Cok iyi gelinim demisting, kaynanan kotu olmasina ragmen mi iyi gelin oldun, yoksa iyi birimiydi?
benim kaynanam asla kötü bir kadın değildi ama 3 erkek annesi kıza nasıl davranması gerektiğini bilmiyordu ve biraz da çevreden gördükleriyle bana karşı tedirgindi.yaptıklarıma davranışlarıma anlam veremiyordu.zamanla alıştı ve kızı yerine koydu.kayınpederim cimridir.kadına harçlık vermezdi.doğru dürüst bir şey alamazdı.bütün giyim kuşamını ben aldmı
ayakkabısından çamaşırına kadar.
evlendim evim ayrıyken iş dolayısıyla bir süre beraber yaşadık.köşeye oturttum tüm işleri ben yaptım.kayınlarımın,kayınpederimin iç çamaşırlarına kadar yıkayıp ütüledim ki o zamanlar makine yoktu elde.yemeklerini yaptım.yataklarını açtım toparladım.üstelik hamile idim.sonra evimize geçince de kaynanama gittiğimiz de bebeği kucağına verdim ben gene yaptım işleri.mesela kaynanam yemek yapmaktan hoşlanmazdı.ben gidince yemek işine hiç karışmazdı.
kaynanam çok merhametliydi,o da yatalak kayınpederine bakmış,hasta eltisine,görümcesine,kaynına,erkek kardeşine hep bakmıştır.yerine göre altlarlarından bile almıştır.kendisi ise tertemiz öldü,kimseye yükü oladı.Allah rahmet eylesin

E sen de haklısın.

Hımm o yüzden iyi gelin olmuşsunuz hep fedarlık siz yapmışsınız helal olsunnn..

ne jestler yaptim ne hediyeler, cicekler aldim, hazirlattirdim... Sozlum yapsa havalara ucar, ben yaptigimda hmm sagol deyip bir kenara atiyor :)

En basitinden kazandibi seviyor diye kazandibi aldim bir gun onlara giderken, posetlerle beraber verdim baska seylerde almistim neyse kazandibini getirdiginde, baksaniza benim oglum annesine kazandibi almis dusunceli yavrummm dedi
Anne GULRENGI aldi deyince sozlum, surati dustu bikere ne gerek vardi dedi hepsi bu. :)
Oglu almis olsaydi agiz tadiyla sevinerek mutlu mesut yiyecekti ben aldim diye dogru duzgun yemedi bile :)

Aaa bunları önceden anlatsaydınız ya. Kadın biraz garipmiş evet, amaan ilk başta birçok kayınvalide kıskanıyor gelini, ama zamanla alışıp gelini kabulleniyorlar. İnşallah sizde de öyle olur. :))

Hımm o yüzden iyi gelin olmuşsunuz hep fedarlık siz yapmışsınız helal olsunnn..
ben kendi aileme de aynısını yaptım.yani benim için 2 aile de aynıdır.onun için hiç gocunmadım.
işte o yüzden diyorum zaten benim gelinler benim kadar olamaz.en azından elde çamaşır yıkamayacaklar

Zaten genel bir durumdan ziyade Gülrenginin içinde bulunduğu durumdan bahsediyoruz/daha doğrusu edilmeliydi..

ben kendi aileme de aynısını yaptım.yani benim için 2 aile de aynıdır.onun için hiç gocunmadım.
işte o yüzden diyorum zaten benim gelinler benim kadar olamaz.en azından elde çamaşır yıkamayacaklar
helal olsun sizinki mükemmel bir öz veriymişşş.ben yaparmıydım yapamazdım ve geliniminde bana yapmasını istemezdim .

bak bunu biz de yaşadık.kaynanamın perdesi eskimiş di.eşime dedim ki bir bayram giderken diktirip götürelim,ne gerek var yeter onlara dedi.ben dinlemedim harçlıklarımdan diktirdim götürdüm.gidince eşime taktırdım.kaynanam sarı oğlummm annesini ne de düşünür,Allah razı olsun,seninkiler de sana yapsın dedi.ilk kez kızdım.anne dedim oğlun değil ben diktirdim o gerek yok demişti,dedim.önce bir şaşırdı sonra benim gelinim de beni düşünür Allah senden de razı olsun dedi.
daha önceleri de eşimle beraber aldık,eşim aldı oldu ama bu defa eşim istememişti.o kadar kafaya takacak şeyler değil bunlar

Konu sahibesine yardımcı olmaya mı çalışıyorsunuz yoksa kendi aranızda tartışmaya mı giriyorsunuz belli değil.
Lütfen konuya odaklanın ve içerikle ilgili yazın...

Bak sana yine Allah razi olsun, gelinim dusunur demis
Bizimki onuda demiyor ya :)

Ben zaten insanlari mutlu etmeyi seven birisiyim, arkadaslarima, akrabalarima, cevremdeki insanlara kucukte olsa hediyeler alirim herzaman. Hediye vermek benide mutlu eder, karsimdakinide. Ama insan bir tesekkur ederim, cok dusuncelisin, cok begendim der dimi :)

uvvvvvv
gelin kaynana çekişmesini bolbol yaşayıp
KISKANÇ GELİN olarak bilineceksin bundan sonra
kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…