Oğluna resmen aşık olan kayınvalide

güldürdün kız benii..

Kayınvalideyi kıskanmak değil mesele.
Mesele kayınvalidenin (sebebi kendisinde saklı olan!) abartılı gereksiz davranışlarını garipsemek/gereksiz bulmak.
Yani kayınvalide isterse 7/24 öpsün koklasın.. Kendi doğurduğu çocuğu neden öpemesin ki kadın..
Bunu göstere göstere gereksiz zamanlarda abartılı bir şekilde kinayeli bir şekilde yapıyor olması..
Verdiği mesaj hoş değil!!! Duyulan tepki de buna zaten.

ben çocuklarımı böyle severim.
evlendiğindede yanına yatmam ama vıcık vıcık öpeceğim,neyden çekinmem gerekiyor ki?

Canim hic kendini yorma bazi arkadaslar anlamak istedigi gibi anliyor ne de desen. Keske herkes senin gibi objektif, akli basinda olabilse :)

Evet arkadaslar kabul ediyorum ben kiskancim, fesatim, kayinvalidemi kiskaniyorum, aa ben ne bicim insanim annenin oglunu sevmesini kiskaniyorum. Buyrun benden izin istediginiz kadar karalayin, kotuleyin beni, yeter ki gonlunuz olsun :))))

evlendiğindede yanına yatmam ama vıcık vıcık öpeceğim,neyden çekinmem gerekiyor ki?

tabiki hakkin istedigin gibi sevebilirsin parkon
insAllah bizim gibi kotu kalpli bir gelinin olmaz, hele birde oglun cok asik olup gelininin dediklerine uyan biri olursa uzulen taraf olursun, o yuzden sen hazirlikli ol yine herseye :)

Çoğu kaynana böyle maalesef. Hepsi oğullarına çok düşkün ve gelin adayını deli gibi kıskanıyor. Oğulcuğunu paylaşamıyor.

Sizin ki bir de abisinden çok seviyor. Valla ilişkinize bakın çok mutluysanız böyle bir kadını göze alırsınız. Ama ilişkinizde pürüz varsa boşverin. Daha ılımlı bir kaynana adayı bulursunuz. Hepsi manyak ta kimisi çok kimizi az. Az manyağına rastlayın. Zaten evlilik zor birşey bir de çok deli kaynanayla olmaz.

Ben kıskanmam annesinden eşimi normal koşullarda.
Ancak saçma bulduğum zamanlarda ve şekilde yapışıp öpmesi ya da iltifat etmesi bende ona karşı kabaran birşeylerin olmasına sebep oluyor

Hihih :))) dogruuuu kimisin daha manyak kimisi daha az buna katiliyorum
ileride ne olur bilinmez ama su an icin sozlumu cok seviyorum, vazgecmek istemiyorum sagol yorumun icin

Kimseden çekinmenize gerek yok zaten böyle bir düşünme şekline gerek yok. Oğlunuzu şapur şupur öpün ama sonra dönüp gelininizi de aynı şapur şupurlukta öpün. Evlat gibi görüp gelininizi oğlunuzdan ayırmamaya çalışın. Anneye bu yakışır. ''benim oğlum şöyle mükemmel ben onun için çok önemliyim'' noktasında değilde ''ben 2nizin de annesiyim. Beraber çok mutlu olun. Kendi hayatınızı kendiniz planlayın mutlu olun çocuklarım'' noktasında olursanız dünyanın en çok şapur şupur öpülen kaynanası da siz olursunuz :)

Süper

Hihih :))) dogruuuu kimisin daha manyak kimisi daha az buna katiliyorum
ileride ne olur bilinmez ama su an icin sozlumu cok seviyorum, vazgecmek istemiyorum sagol yorumun icin
kimse vaz geç demiyorki şekerim ama karşına ileride çıkıcak olanlar bunlarr şimdiden kolay gelsin sana.. bir kaç kişi çok güzel örnekler verdi sana onları uygula ve sen kur dengeyi. bu sorunlardan bir tanesi evlendiğinde daha çok sorunlar çıkıcak karşınaa. evlilik başlı başına bir sorumluluk..

işte buuu..

Öyle ama. Bir kadının kendisine ve evliliğine yönelik özgüveni yüksekse kayınvalidesini kıskanmaz. Kendisi zaten eşinden yeterli sevgiyi görüyordur, evinde huzur vardır; o yüzden eşimin annesine gösterdiği sevgiden rahatsız olmaz.
Bu durumda çözüm kayınvalideyle inatlaşmaktan değil, evlilikteki ve erkekteki problemlere eğilmekten geçer. Bizim gelinler kayınvalidelerine şirretlik yapmaya ayırdıkları vakitleri, keşke eşleriyle var olan kadın erkek ilişkisini düzeltmeye harcasalar.

Evet, Allah herkese boyle olabilmeyi nasip etsin.
Hayvanlarla ornek verecegim, sokakta kopek yavrusu bulduk, komsumuzunda kopegi yavrulamisti 4 tane onuda getirdik onlarin yanina koyduk, ve anne kopek o yavruyu kendi yavrularindan ayirmadi inanirmisiniz.
Gelin dedigin insan, senin sevdigin biricik oglunun esi, onuda oglunu sevdigin gibi sev, onun kadar sevemesende onada kizim de, yavrum de, dilin mi duser... boyle oldugu surece gelinde sorun cikarmaz zaten :)

benim biricik kızım var 2 yaşına gireeck bende onu böyle seviyorum ve sevmeye devam edeceğim birileri rahatsız oluyorsa gider bukadar basit...ve gelini evlat gibi görmek için zaman gerekli...yani kimse kimsenin yerine geçemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…