- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Gelecekte olacaklar: oğlummmm cok özledim annemm gel sen benim yemekleri ozlemisindir,karın gelmesede olur yavrum.
Annem erken yat bebeeem yorma kendini.
Ah olummm bu kiz seni ne hale getirdi,öyle üzülüyorum ki seni görünce.
Bu örneklerden binlerce sayabilirim.
Sonrası sen depresyondan depresyona atlarken kayinvalidecigin ah oğlum ben sana evlenme dedim bak gordun mü keske beni dinleseydin neyse artık olan oldu boşanirsiniz sende yanıma yerleşirsin.
13 yıllık tecrubeyle sabittir yazdıklarım.
Yol yakinken bir daha duşun. Unutma çiftler değil aileler evleniyor maalesef ki..
ben çocuklarımı böyle severim.öpmek var...öpmek varda ondann mucuk mucuk vıcık vıcık ah oğlum canım kurban olurum sana yanında yatmalar bu ne yaaa. biri açıklasın bana bunu bu hareketler ne tabiki sevmek sevildiğini hisstmek hissettirebilmek çok güzel ama bunun bir sınırı olmalı..
Kayınvalideyi kıskanmak değil mesele.
Mesele kayınvalidenin (sebebi kendisinde saklı olan!) abartılı gereksiz davranışlarını garipsemek/gereksiz bulmak.
Yani kayınvalide isterse 7/24 öpsün koklasın.. Kendi doğurduğu çocuğu neden öpemesin ki kadın..
Bunu göstere göstere gereksiz zamanlarda abartılı bir şekilde kinayeli bir şekilde yapıyor olması..
Verdiği mesaj hoş değil!!! Duyulan tepki de buna zaten.
Hele bi büyüsünler evlensin oğlun o zaman anlarsın beybii..ben çocuklarımı böyle severim.
evlendiğindede yanına yatmam ama vıcık vıcık öpeceğim,neyden çekinmem gerekiyor ki?
ben çocuklarımı böyle severim.
evlendiğindede yanına yatmam ama vıcık vıcık öpeceğim,neyden çekinmem gerekiyor ki?
Hihih :))) dogruuuu kimisin daha manyak kimisi daha az buna katiliyorumÇoğu kaynana böyle maalesef. Hepsi oğullarına çok düşkün ve gelin adayını deli gibi kıskanıyor. Oğulcuğunu paylaşamıyor.
Sizin ki bir de abisinden çok seviyor. Valla ilişkinize bakın çok mutluysanız böyle bir kadını göze alırsınız. Ama ilişkinizde pürüz varsa boşverin. Daha ılımlı bir kaynana adayı bulursunuz. Hepsi manyak ta kimisi çok kimizi az. Az manyağına rastlayın. Zaten evlilik zor birşey bir de çok deli kaynanayla olmaz.
Vuuuuuuu...Ya bir insan neden ve nasıl kocasını kayınvalidesinden kıskanır? Hayır ben de gelinim, değil sarılmak birlikte aynı yatağa girseler kıskanmam. Yani kıskananların aklında ne var?
Bunun adı: Özgüven eksikliği.
Kimseden çekinmenize gerek yok zaten böyle bir düşünme şekline gerek yok. Oğlunuzu şapur şupur öpün ama sonra dönüp gelininizi de aynı şapur şupurlukta öpün. Evlat gibi görüp gelininizi oğlunuzdan ayırmamaya çalışın. Anneye bu yakışır. ''benim oğlum şöyle mükemmel ben onun için çok önemliyim'' noktasında değilde ''ben 2nizin de annesiyim. Beraber çok mutlu olun. Kendi hayatınızı kendiniz planlayın mutlu olun çocuklarım'' noktasında olursanız dünyanın en çok şapur şupur öpülen kaynanası da siz olursunuz :)ben çocuklarımı böyle severim.
SüperKimseden çekinmenize gerek yok zaten böyle bir düşünme şekline gerek yok. Oğlunuzu şapur şupur öpün ama sonra dönüp gelininizi de aynı şapur şupurlukta öpün. Evlat gibi görüp gelininizi oğlunuzdan ayırmamaya çalışın. Anneye bu yakışır. ''benim oğlum şöyle mükemmel ben onun için çok önemliyim'' noktasında değilde ''ben 2nizin de annesiyim. Beraber çok mutlu olun. Kendi hayatınızı kendiniz planlayın mutlu olun çocuklarım'' noktasında olursanız dünyanın en çok şapur şupur öpülen kaynanası da siz olursunuz :)
kimse vaz geç demiyorki şekerim ama karşına ileride çıkıcak olanlar bunlarr şimdiden kolay gelsin sana.. bir kaç kişi çok güzel örnekler verdi sana onları uygula ve sen kur dengeyi. bu sorunlardan bir tanesi evlendiğinde daha çok sorunlar çıkıcak karşınaa. evlilik başlı başına bir sorumluluk..Hihih :))) dogruuuu kimisin daha manyak kimisi daha az buna katiliyorum
ileride ne olur bilinmez ama su an icin sozlumu cok seviyorum, vazgecmek istemiyorum sagol yorumun icin
güldürdün kız benii..
işte buuu..Kimseden çekinmenize gerek yok zaten böyle bir düşünme şekline gerek yok. Oğlunuzu şapur şupur öpün ama sonra dönüp gelininizi de aynı şapur şupurlukta öpün. Evlat gibi görüp gelininizi oğlunuzdan ayırmamaya çalışın. Anneye bu yakışır. ''benim oğlum şöyle mükemmel ben onun için çok önemliyim'' noktasında değilde ''ben 2nizin de annesiyim. Beraber çok mutlu olun. Kendi hayatınızı kendiniz planlayın mutlu olun çocuklarım'' noktasında olursanız dünyanın en çok şapur şupur öpülen kaynanası da siz olursunuz :)
Öyle ama. Bir kadının kendisine ve evliliğine yönelik özgüveni yüksekse kayınvalidesini kıskanmaz. Kendisi zaten eşinden yeterli sevgiyi görüyordur, evinde huzur vardır; o yüzden eşimin annesine gösterdiği sevgiden rahatsız olmaz.Vuuuuuuu...
Kimseden çekinmenize gerek yok zaten böyle bir düşünme şekline gerek yok. Oğlunuzu şapur şupur öpün ama sonra dönüp gelininizi de aynı şapur şupurlukta öpün. Evlat gibi görüp gelininizi oğlunuzdan ayırmamaya çalışın. Anneye bu yakışır. ''benim oğlum şöyle mükemmel ben onun için çok önemliyim'' noktasında değilde ''ben 2nizin de annesiyim. Beraber çok mutlu olun. Kendi hayatınızı kendiniz planlayın mutlu olun çocuklarım'' noktasında olursanız dünyanın en çok şapur şupur öpülen kaynanası da siz olursunuz :)