Oğluna resmen aşık olan kayınvalide

Vallahi sorma ya. Kucağına oturur kafasını memelerine bastırırdı 29 yaşında kazık kadar adamın. Daha neler neler de anlatılacak gibi değil.
Nasıl bir hayat yaşadı bu kadın acaba? Bu insanların sadece bu noktalarda soru nlu olduğunu dusunmuyorum

İnsan olsaydı da sevdirseydi kendini ne ya.çok basit bence sen insan ol da sevdir kendini ve kabul ettir

Benim ex nişanlım tek çocuktu annesi böyleydi, annemin yanında kadın ağlardı oğlum evlenecek onu her an göremiycem diye.Sen şanslısın sözlüsün ben birde deli gibi işi nişanada götürdüm o cadaloz kadına rağmen.
Ne oldu düğüne bir ay kala al oğlunu tepe tepe kullansın diye bıraktım.
Arkana bakmadan kaç yoksa başın belada bilesin.
O kadın seni ve aileni sinir hastası yapmadan bırakmaz.

yuhhh hatta cusss yok yok ohaaa...
ay yok yok cinsel ilgi filan
po kadar sapik olamaz sanirim.
bi makalede okumusyum en dusuk ensest anne evlat arasinda olanmis ve cok nadir gorulurmus.
olsa olsa cok asiri sevgi filandir ya

yuhhh hatta cusss yok yok ohaaa...
ay yok yok cinsel ilgi filan
po kadar sapik olamaz sanirim.
bi makalede okumusyum en dusuk ensest anne evlat arasinda olanmis ve cok nadir gorulurmus.
olsa olsa cok asiri sevgi filandir ya
Ah şekerim vallahi keşke öyle olsa.. Dur özel mesaj atayım sana

Koşarak uzaklaş diye yorum yapıcaktım ama hala sözlüsün. Çekeceğin var bu kaynanadan. Evlenince öf demeyede hakkın yok bence. Bide sadece kayınvalide değil sözlünde bu mıç mıç ilişkiden çok memnun. Acaip itici bi durum..

Sözlüne söyle annesiyle evlensin etrafta erkek kalmamış. Daha analarının eteklerinin altından çıkamamışlar. Ayrıl şu ana kuzusundan. Ben kaynanayı kovdum çok mutluyum

ahahaha kadin manyakmis yaa.
Adam utanmiyor muydu onun bu hareketlerinden?

Ayy tovbe tovbe pek hosuma gitmedi hatta aklima tuhaf tuhf dusunceler geliyo umarim yaniliyodurum

Valla ne bileyim. Utanıyor yapma diyor ama nafile yani. Neler neler ya benim kafamda hiç şüphe yok yani o kadınla ilgili. Bir konu mu açsak geyik bölümüne ahahaha

Valla ne bileyim. Utanıyor yapma diyor ama nafile yani. Neler neler ya benim kafamda hiç şüphe yok yani o kadınla ilgili. Bir konu mu açsak geyik bölümüne ahahaha
Acalimm uleynn psikopat kaynanin serefine
Neyse saka bi yana benim 2 tane abim 1 tanede erkek kardesim var ama annemin bir gun bile kucaklarina oturdugunu gormedim yada memesini kafasina bastirdiginida cok garipp

Benimkide biz el ele tutusunca elimize vururdu kıskançlıgından allahım ne manyaklara çatıyor insan ya

Ben anlatımınızda, sizden önce de bunun böyle olduğu fikrini çıkardım. Eş adayınız böyle sevilmeye alışkın.. Yani kimsenin size bir nispet yaptığı yok. Olaylar böyle gelişmiş anladığım kadarıyla. Kayınvalide empatiden yoksun olabilir en fazla.. Ama nispet olduğunu düşünmüyorum. Kayınvalidenin bu tavırları sizi "kıskanç" hissettirebilir.. Ne onun bu abartılı sevgisi normal, ne de sizin bir annenin evladına duyduğu abartılı sevgiyi kıskanmanız.. Karakter meselesi..
Eş adayına gelince.. Olaylar burada kopuyor bence.. Annenin bu tarz hareketlerini yaş ilerledikçe biraz kısıtlamaya çekmesi gereken eş adayı.. Daha olgun bir şekilde sevilmek istediğini belirtmesi yeterli.. Ya da sizin yanınızda çocuk gibi sevilmek istemediğini söyleyebilir. Sorun eş adayında.. Sizin kayınvalideye duyduğunuz sevgisizlik yerine, eş adayına güvensizlik duymanız gerekir.. Zira ben ne sorumluluk alabilecek olgunluk gördüm ne de büyümek için bir çaba..
Bardağa doğru tarafından bakın bence.. Sorun sadece ve sadece eş adayında.. Kadın cahil olabilir, yaşlı olabilir, kötü niyetsiz olabilir, düşüncesiz olabilir, karakteri böyle olabilir.. Sonuçta onunla evlenmeyeceksiniz.. Sizi ilgilendiren eş adayı sadece.. Her şeyi düzeltecek olan da o... Saçmalamasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…