Vallahi sorma ya. Kucağına oturur kafasını memelerine bastırırdı 29 yaşında kazık kadar adamın. Daha neler neler de anlatılacak gibi değil.Hastaymis karii
Nasıl bir hayat yaşadı bu kadın acaba? Bu insanların sadece bu noktalarda soru nlu olduğunu dusunmuyorumVallahi sorma ya. Kucağına oturur kafasını memelerine bastırırdı 29 yaşında kazık kadar adamın. Daha neler neler de anlatılacak gibi değil.
Ya ütopik geliyor insanlara "sevgilimin annesi oğluna aşık" deyince ama benim eski sevgilimin annesi de öyleydi. Hatta ben cinsel arzu duyduğundan bile eminim çünkü birden fazla kez bana resmen "oğlum yatakta iyi mi" diye sordu dolaylı yoldan da olsa. Kulak dibinden ıslak ıslak öperdi iğrenç. Adams Ailesi gibi bir aileydi aboooovv
Konu sahibi ne yaptı acaba?
Ah şekerim vallahi keşke öyle olsa.. Dur özel mesaj atayım sanayuhhh hatta cusss yok yok ohaaa...
ay yok yok cinsel ilgi filan
po kadar sapik olamaz sanirim.
bi makalede okumusyum en dusuk ensest anne evlat arasinda olanmis ve cok nadir gorulurmus.
olsa olsa cok asiri sevgi filandir ya
ahahahaVallahi sorma ya. Kucağına oturur kafasını memelerine bastırırdı 29 yaşında kazık kadar adamın. Daha neler neler de anlatılacak gibi değil.
Sözlüne söyle annesiyle evlensin etrafta erkek kalmamış. Daha analarının eteklerinin altından çıkamamışlar. Ayrıl şu ana kuzusundan. Ben kaynanayı kovdum çok mutluyumMerhaba ben 22 yaşında sözlüyüm. Kayınvalide adayım sözlüme resmen aşık. Annedir, tabikide sever, sevecek zaten ama bizimkisi çok farklı. Bitanem, herşeyim, canım yavrum, biricik oglum kelimeleri olmadan asla konuşmaz. Beni misafirlige davet eder ama misafir yerine koymaz hatta insan yerine bile koymaz, sanki sözlüm aylarca eve gitmemiş gibi dakikalarca sarılıp öper, seni çok özledim yavrum der, sofrada yemek yerken GULRENGI sende misafirsin buyur bundanda ye demez, varsa yoksa biricik oglu ondanda yesin bundanda yesin bilmem ne. Anlatsam roman olur, umarım kendimi ifade edebilmişimdir.
Bu arada tek çocuk degil, abiside var sözlümün ama kaynana onu sözlüm gibi sevmez
Ve ben sözlümun abisine cok hak veriyorum. Kim olsa alinir, gücenir. Dahada kotüsu sözlumun bu hoşuna gidiyor. Hareketlerinden ve sözlerinden anliyorum, hoşuna gidiyor annem beni daha cok seviyor, annem beni abimden daha cok seviyor, ailede en cok ben seviliyorum'bu tarz düşündügünu biliyorum.
Bir keresinde annen neden sadece hep seni seviyor neden bir kez olsun evlatlarim, cocuklarim, yavrularim demiyor, benim annem senin yaninda durmadan hep beni sevse sen alinmazmisin dedim. Benim annem böyle, sevgisini böyle gosteriyor, napalim beni cok seviyor işte, sen kiskaniyorsun, sen kiskancsin, sen annemi istemiyorsuna getirdi olayi. Su an ben kayinvalidemi hic sevmiyorum onun gozünde böyle ve ne olursa olsun annesi hakli. Dogru sevmiyorum, insan olsaydida sevdirseydi kendisini.
Arkadaşlar böyle durumla karşılasan var mi, nasıl bir davraniş icinde olmalıyım hem sözlüme hem annesine karşi, bir araya gelmemek icin cabaliyorum ama kacınılmaz olarak illa ki geliniyor ve ben tahammül edemiyorum buna. 25 yaşinda adam bebek gibi pohpohlaniyor ve bu onunda hoşuna gidiyor. Ne yapmalıyım sizce?
Ayy tovbe tovbe pek hosuma gitmedi hatta aklima tuhaf tuhf dusunceler geliyo umarim yaniliyodurumVallahi sorma ya. Kucağına oturur kafasını memelerine bastırırdı 29 yaşında kazık kadar adamın. Daha neler neler de anlatılacak gibi değil.
ahahahakadin manyakmis yaa.
Adam utanmiyor muydu onun bu hareketlerinden?
Ayy tovbe tovbe pek hosuma gitmedi hatta aklima tuhaf tuhf dusunceler geliyo umarim yaniliyodurum
Acalimm uleynn psikopat kaynanin serefineValla ne bileyim. Utanıyor yapma diyor ama nafile yani. Neler neler ya benim kafamda hiç şüphe yok yani o kadınla ilgili. Bir konu mu açsak geyik bölümüne ahahaha
Ahaha koptum gece gece yaVallahi sorma ya. Kucağına oturur kafasını memelerine bastırırdı 29 yaşında kazık kadar adamın. Daha neler neler de anlatılacak gibi değil.