Oğluna resmen aşık olan kayınvalide

tipik anne kuzusuna raslamissin oncelikle seviyorsan asla annesiyle iligili ona bisye soyleme cunku gokten yildizlarida indirsen annesi hakli olucak sen suclu olucaksin cunku sozlun tam bi anne kuzusu ve evlensende bu degismiycek alismaya bak derim aldirma ne derse desin sen saygini bozma

yahu annesi çok sevse, ilgi gösterse ama adam da bundan rahatsız olsa tamam ama bu onun hoşuna gidiyor. bir insan kardeşinin üzülmesine rağmen bundan zevk alıyorsa ben onun insanlığından şüphe ederim. ilerde yaşayacağın eş-kayınvalide sorunlarına girmiyorum bile. ardına bile bakmadan bırak git

Bence sen bu evliliği bidaha düşün :s yarın bigün vallahi diyorum bak anası evinizdede herseye karışır ve esin assssla sana söz söyletmez annesinin istediklerini yaşarsın kendi evinde ahanda buraya yazıyorum. Hadi anne çok sever aşıktir oğluna bayılır ama oğlu neyin nası olması gerektiğini bilir seninde gönlünü kırmaz eyvallah, ama anladigim kadariyla oğlan da memnun olunca cekicegin var. Hiç bişey olmasa zaten sen sürekli bu adamı pohpohlamak zorunda kalicaksin evliliginiz boyunca. Sonra haydeee kaynananın doldurusa getirdiği oğulları yüzünden biten evlilikler. Vallahi aklın varsa kaç kurtul. Ne itici analar var ya hiç söylemem böyle şeyler annedir doğurdu buyuttude vallahi bazıları bokunu çıkarıyor Yuh yani. Allah akıl versin böyle kadınlara.

5 ayda kaynana ve görümce yüzünden biten evliliğim geldi aklıma..başkada bişey demiyorum

Eğer daha evlenmediysen bunun acısını şuan çeken biri olarak arkana bakmadan koş diyorum cnm

Seni adam yerine koymatani ben çiğner gecerim

sizi sevmek zorunda degil..
saygi gostermek zorunda am encok abisine yazik evlat ayirimi yapanlardan nefret ediyorum.
belkide sirf siz uyuz olun diye ogluna oyle davraniyor...

evlendiyseniz durumlar nasil?
merak ettim

Benim kaynanamlar üst katımda onlara sorsan hiçbirşeye karışmazlar ama o suratları kaprisleri yokmu.birtek onların evlatları evlat ćünkü

Mesela eşim şimdi girdi eve yukarı çıkmıyorum diye suratı beş karış.rabbim bana yapana yanından versin.

Ya ütopik geliyor insanlara "sevgilimin annesi oğluna aşık" deyince ama benim eski sevgilimin annesi de öyleydi. Hatta ben cinsel arzu duyduğundan bile eminim çünkü birden fazla kez bana resmen "oğlum yatakta iyi mi" diye sordu dolaylı yoldan da olsa. Kulak dibinden ıslak ıslak öperdi iğrenç. Adams Ailesi gibi bir aileydi aboooovv

Konu sahibi ne yaptı acaba?

Hastaymis karii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…