Gökhan koyun o zaman, anladigim kadariyla sonu -an ile bitenler soyisminizle uyumlu diye esiniz istiyor ve siz de gök ile baslayan isim seviyorsunuz. İste tam orta nokta gökhanBaktıkça seviyorum ismi resmen Mete git gide daha güzel gelmeye başladı :))) inat gibi kapı süsü falan hem mete çıkıor karşıma. Aslında ilk isteğim Göktuğ du ama beğenilmedi:/
Aklımdaki o öyle yapacağım sanırım. İnsanlar isim soruyor doğal olarak, yorum yok diyorum ben, eşim de karar vermedik daha gerçi eninde sonunda hanımların dediği oluyor diyor:)) sanırım Meteyi okeylicek.3 isim seçin arasından birini seçsin
Bakın yine ona seçme şansı vermiş oluyorsunuz
Bır de en gıcığı şey, isim soruyorlarAklımdaki o öyle yapacağım sanırım. İnsanlar isim soruyor doğal olarak, yorum yok diyorum ben, eşim de karar vermedik daha gerçi eninde sonunda hanımların dediği oluyor diyor:)) sanırım Meteyi okeylicek.
Onu da teklif etti :))))) asla koymayacağım isimler listesinde bu. Niye bilmiyorum ama hakan ve gökhan isimlerini özellikle sevemiyorumGökhan koyun o zaman, anladigim kadariyla sonu -an ile bitenler soyisminizle uyumlu diye esiniz istiyor ve siz de gök ile baslayan isim seviyorsunuz. İste tam orta nokta gökhan
Yaaaa valla ya. Bir de araya nifak sokmaya çalışanlar... iyice uyuz oluyorum hiç ses çıkarmıyorum yorum yok diyorum sadece. Zaten geriyor bu mevzu beni...Bır de en gıcığı şey, isim soruyorlar
Netlessin ya da netlesmesın
Hemen başka bir isim fikri soyluyorlar
Ulen evde zaten isim polemiği var
Bir de sizi mi çekicem diyesi geliyor ınsanın
Eee ama siz deOnu da teklif etti :))))) asla koymayacağım isimler listesinde bu. Niye bilmiyorum ama hakan ve gökhan isimlerini özellikle sevemiyorum
:))))) vallahi aslında taaaa lise çağlarımdan beri ilerde oğlum olursa göktuğ koycam diyordum. Yok ğ var yok kıldı tüydü soğuttu beni isimden. Şuan Mete ye neden karşı çıkıor anlamıyorum gayet net ve akıcı bir isim hem kibar hem manası güzel. İnat eden o :))Eee ama siz degöktuğ isteyip gökhan’a burun kivirmak da cok mantikli degil. Anladigim kadariyla zaten mete olsun diye her turlu yokus rampayi yapiyorsunu
Ona da ğ ile mi ğ olmadan mı mevzusu var diyorlar. Hep sorulacak bu ğ var mı diye diyorlar. Kız her şeye bi kulp var ya:))))En iyisi Kaan
Hem sonu an ile bitiyor hem de Mete ismine en yakın en yakışan bir isim
Yok dersiniz direkt dümdüz kaan dersinOna da ğ ile mi ğ olmadan mı mevzusu var diyorlar. Hep sorulacak bu ğ var mı diye diyorlar. Kız her şeye bi kulp var ya:))))
Belki adamin sevmedigi bi insan vardi hayatinda mete diye, kendisi bile hatirlamiyor:))))) vallahi aslında taaaa lise çağlarımdan beri ilerde oğlum olursa göktuğ koycam diyordum. Yok ğ var yok kıldı tüydü soğuttu beni isimden. Şuan Mete ye neden karşı çıkıor anlamıyorum gayet net ve akıcı bir isim hem kibar hem manası güzel. İnat eden o :))
Ta kendisi:))) kötünün iyisi diyelim:)))Yaman da el mi yaman bey mi yamandaki yaman gibi
Hahahahhahha:)))) ay ne zormuş adamların fikriyle iş yapmak kızımda daha 7 haftalıkken belliydi ismi:))Yok dersiniz direkt dümdüz kaan dersin
Yok bacım sen hicbsey begenmiyonsen benim karım olsan sana 1 araba dayak atarım ben gshssjgshs
Ben çok daha mantıklı bsey buldum ne sen koy ne eşin.. kızıniza sorun. Valla bakHahahahhahha:)))) ay ne zormuş adamların fikriyle iş yapmak kızımda daha 7 haftalıkken belliydi ismi:))
Yalniz onun yazılışı Kağan diye biliyorumEn iyisi Kaan
Hem sonu an ile bitiyor hem de Mete ismine en yakın en yakışan bir isim
Yok ya olsa söylerdi onun meselesi benim dediğim olmasın :)))) yarışmayı sever benimle:))Belki adamin sevmedigi bi insan vardi hayatinda mete diye, kendisi bile hatirlamiyor
Yok bacım Kaan da varYalniz onun yazılışı Kağan diye biliyorum
Okunuşu " kaan " dır
Bence bu sefer sorun sizde. İlla kendi istediginiz olsun diyorsunuz ve esinize haksizlik ediyorsunuz. Benim ex her zaman isim koyma annenin hakkidir dedi ama ben onun da icine sinmeyen isimler koymadim. Burda sorun sizde yaniHahahahhahha:)))) ay ne zormuş adamların fikriyle iş yapmak kızımda daha 7 haftalıkken belliydi ismi:))
İnsan cocuguna isim koyarken neden esiyle inatlasir kiYok ya olsa söylerdi onun meselesi benim dediğim olmasın :)))) yarışmayı sever benimle:))
Kızım hamza olsun diyo nerden duyduysa daha 3.5 yasında:))) ya o yaştaki kızım bile dün diyor ki anne sen koy kardeşimin adını sen ne beğeniyorsan o olsun diyor.Ben çok daha mantıklı bsey buldum ne sen koy ne eşin.. kızıniza sorun. Valla bak
Kardesnin adını o versin çok temiz iş