Oğlumuza isim mevzusu

Baktıkça seviyorum ismi resmen Mete git gide daha güzel gelmeye başladı :))) inat gibi kapı süsü falan hem mete çıkıor karşıma. Aslında ilk isteğim Göktuğ du ama beğenilmedi:/
Gökhan koyun o zaman, anladigim kadariyla sonu -an ile bitenler soyisminizle uyumlu diye esiniz istiyor ve siz de gök ile baslayan isim seviyorsunuz. İste tam orta nokta gökhan

3 isim seçin arasından birini seçsin
Bakın yine ona seçme şansı vermiş oluyorsunuz
Aklımdaki o öyle yapacağım sanırım. İnsanlar isim soruyor doğal olarak, yorum yok diyorum ben, eşim de karar vermedik daha gerçi eninde sonunda hanımların dediği oluyor diyor:)) sanırım Meteyi okeylicek.

Aklımdaki o öyle yapacağım sanırım. İnsanlar isim soruyor doğal olarak, yorum yok diyorum ben, eşim de karar vermedik daha gerçi eninde sonunda hanımların dediği oluyor diyor:)) sanırım Meteyi okeylicek.
Bır de en gıcığı şey, isim soruyorlar
Netlessin ya da netlesmesın
Hemen başka bir isim fikri soyluyorlar

Ulen evde zaten isim polemiği var
Bir de sizi mi çekicem diyesi geliyor ınsanın

Gökhan koyun o zaman, anladigim kadariyla sonu -an ile bitenler soyisminizle uyumlu diye esiniz istiyor ve siz de gök ile baslayan isim seviyorsunuz. İste tam orta nokta gökhan
Onu da teklif etti :))))) asla koymayacağım isimler listesinde bu. Niye bilmiyorum ama hakan ve gökhan isimlerini özellikle sevemiyorum

Bır de en gıcığı şey, isim soruyorlar
Netlessin ya da netlesmesın
Hemen başka bir isim fikri soyluyorlar

Ulen evde zaten isim polemiği var
Bir de sizi mi çekicem diyesi geliyor ınsanın
Yaaaa valla ya. Bir de araya nifak sokmaya çalışanlar... iyice uyuz oluyorum hiç ses çıkarmıyorum yorum yok diyorum sadece. Zaten geriyor bu mevzu beni...

Onu da teklif etti :))))) asla koymayacağım isimler listesinde bu. Niye bilmiyorum ama hakan ve gökhan isimlerini özellikle sevemiyorum
Eee ama siz de göktuğ isteyip gökhan’a burun kivirmak da cok mantikli degil. Anladigim kadariyla zaten mete olsun diye her turlu yokus rampayi yapiyorsunu

Eee ama siz de göktuğ isteyip gökhan’a burun kivirmak da cok mantikli degil. Anladigim kadariyla zaten mete olsun diye her turlu yokus rampayi yapiyorsunu
:))))) vallahi aslında taaaa lise çağlarımdan beri ilerde oğlum olursa göktuğ koycam diyordum. Yok ğ var yok kıldı tüydü soğuttu beni isimden. Şuan Mete ye neden karşı çıkıor anlamıyorum gayet net ve akıcı bir isim hem kibar hem manası güzel. İnat eden o :))

Ona da ğ ile mi ğ olmadan mı mevzusu var diyorlar. Hep sorulacak bu ğ var mı diye diyorlar. Kız her şeye bi kulp var ya:))))
Yok dersiniz direkt dümdüz kaan dersin
Yok bacım sen hicbsey begenmiyon sen benim karım olsan sana 1 araba dayak atarım ben gshssjgshs

Belki adamin sevmedigi bi insan vardi hayatinda mete diye, kendisi bile hatirlamiyor

Hahahahhahha:)))) ay ne zormuş adamların fikriyle iş yapmak kızımda daha 7 haftalıkken belliydi ismi:))
Bence bu sefer sorun sizde. İlla kendi istediginiz olsun diyorsunuz ve esinize haksizlik ediyorsunuz. Benim ex her zaman isim koyma annenin hakkidir dedi ama ben onun da icine sinmeyen isimler koymadim. Burda sorun sizde yani

Ben çok daha mantıklı bsey buldum ne sen koy ne eşin.. kızıniza sorun. Valla bak
Kardesnin adını o versin çok temiz iş
Kızım hamza olsun diyo nerden duyduysa daha 3.5 yasında:))) ya o yaştaki kızım bile dün diyor ki anne sen koy kardeşimin adını sen ne beğeniyorsan o olsun diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…