Oğlumuza isim mevzusu

Ay Ömer Asaf edebiyatçı bebeği ismi benim arkadaşlarımin yarısı oğluna Ömer Asaf/ Ömer Arif ismini koymuş çok yaygın

Gerçekten Alper Tunga of diyorum kalpkalpppp çok iddialı ve güzel. İsim karakterine de inanıyorum ayrıca koyduğumuz ismin enerjisi çocuğa yansıyor bence

Gerçekten Alper Tunga of diyorum kalpkalpppp çok iddialı ve güzel. İsim karakterine de inanıyorum ayrıca koyduğumuz ismin enerjisi çocuğa yansıyor bence
Alper Tunga çok fazla iddiali ama güzel isimler ya ne bileyim. Eski Türkçe isimler o heybeti gösteriyor. Mesela Gıyasettin Keyhüsrev diye hükümdar adı var. Hiç heybetli geliyor mu mesela ama Alp Er Tunga öyle mi

keninlikle bende isim koymak annenın hakkıdır derim herzaman

hele şu anamın adı babamın adı diyenlerin gırtlagına çökesim geliyor , hössttt diyorum resmen

Ben insanların isimlerinin karakterleri olduğununa inanıyorum bana kalırsa Ozan olmalı gibi. Yaman ve Mete isimleri biraz fena oluyor sanki.

Onu da teklif etti :))))) asla koymayacağım isimler listesinde bu. Niye bilmiyorum ama hakan ve gökhan isimlerini özellikle sevemiyorum
Gökhan ve Hakan'ı ben de sevmem, hatta ne kadar Hakan tanıdıysam gıcıktı istisnasız.
Yaman'ı kullanım şeklinden sevmiyorum, hoşlanılmayan birinden bahsederken "amaaan o ne yamandır oooo" derler mesela.
Ne Yaman ne Mete, diyorum ki Metehan =) Ya da Bilge Kaan

Yaman bence güzel

Ay bugun rüyamda oğlumun isminin Mete olduğunu gördüm. İnşallah gerçekte de olur:)) cinsiyeti de rüyamda görmüştüm. Ay inşallah aminnnn

Kızlaaaarr oğluşumun ismi Mete oluyor :):):):) eşim kararı bana bıraktı sağolsun. Doğumuma da birkaç hafta kaldı zaten az daha bırakmasa isimsiz doğacaktı oğlan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…