Oğlumuza isim mevzusu

Bizim bebeye isim koyarken "birini sen koy öbür bebeye ben koyarım" klişesine girmedik çünkü birimizin bulduğu isme diğerimiz sırf isim hakkından feragat etti diye okey diyecek ama ismi beğenmediyse içinde kalacaktı.
İkimizin de içine sinen ortak bir fikirde anlaşmakta karar kıldık. Bu yüzden bebe doğmadan iki gün önce falan bulmuştuk ismi. Heer şey nasip ya bence isim de nasip. İnsanın bir anda içine siniveriyor. Hayırla sağlıkla gelsin de isim de bulursunuz.

Bende ikişer isimli yapayım çocuğu diyorum bı ismini baba koyar bı ismini ben 😅 yani acaba😅😅😅 hiç belli olmaz yarın uyanınca iki isim ne be iyy diyen birine donusedebilirim bir anım diğerini tutmaz da😅
2 isim candır 😂 tercih yapman gerekmio düşünsene aklında iki isim var ikiside koyayım gitsin aklımda kalacagna nüfusunda kalsın amaaannnnn diosun 😂😂

Kızımın adını da ben koydum
Doğacak olanında adını ben koyacağım . İçim dışıma çıktı bulantıdan, kusmaya çalışmaktan, bu berbat ruh halınden.
Kimse kusura bakmasın
:deli:

Kabul etmezse eşim, 2 isim seçiyorum ve bu 2 isimden birimi seçmesini söylüyorum

Yanı ne yaparsa yapsın benim sectigim isimlerden olmak zorunda

İsmi siz sunmussunuz eşiniz onaylamış nasıl kararı o veriyor 😂 sizi kırmamak adına kabul etmiş olamaz mı ? Sız bence çok sartlamissiniz kendinizi. Bırakın eşiniz koysun bunun da adını dedgm gbi çok sorun olacaksa 2 isim kullanın 🙂 benim kızımın 2 ismi var 2 sinide ben koydum ve herkese de 2 isimle hitap etmelerini istiyorum. 2 isim koyup tek isim soyleyenleri zaten anlamiorum da neyse 😂
Benim de 2 ismim var ve bence gerek yok ya ne bileyim. Kısa ve öz olsun optik kodlarken bile zor oluyor kendimden biliyorum:))) ona bırakırsam haktan serhan falan diyor yok o kadar da değil 2021 yılında haktan nedir sevmiyorum alaturka isimler..

Benim de 2 ismim var ve bence gerek yok ya ne bileyim. Kısa ve öz olsun optik kodlarken bile zor oluyor kendimden biliyorum:))) ona bırakırsam haktan serhan falan diyor yok o kadar da değil 2021 yılında haktan nedir sevmiyorum alaturka isimler..
Yok Haktan kötü de 😂 ama Yaman Güzel bence yaaa
Benim arkdsmn oğlunun adı Yaman , Yaman oğlum diye sever mesela çok hoşuma gidiyor 😂 güzel bence siz bnu bı düşünün

Ama bı çocuğu siz koymuşsunuz şimdi onun hakkı değil mi
Dürüst olmam gerekirse bence değil:)) bu biraz işin magazin kısmı bence ya bize bıraksınlar:) Kadınlar zaten her boyutuyla düşünür nebilim manasını, zamana uygunluğunu, öteki çocuğun ismiyle uyumunu, soyisimle uyumunu vs :))

Kızlar kısmetse 2.5 ay sonra bir oğlumuz olacak ama hala isim konusunda ortak kararımız yok. Kızımızın ismini ben koydum, şimdi eşim sanki kendisi koymak istiyor gibi her bulduğum isme mırın kırın ediyor. Ben Mete istiyorum. Eşim Yaman olsun diyor. Soyismimizle uyumlu olsun istiyor. Mete ismine çok karşı çıkmamakla birlikte hala tamam demiş de değil. Soyismimizle uyumlu isimler arasında Ozan da var ama dediğim gibi eşim benden gelen her öneriye burun kırıyor. Son tahlilde Mete veya Yaman arasında bir seçim olacak gibi. Ben Mete için sonuna kadar direneceğim:) Sizce hangisi güzel?
Not: 2 isim düşünmüyoruz. // Arapça isim düşünmüyoruz.
Kura çekin bence çocugun kaderi şansı hangisi ise o çıkmış olur biz yegenim için öyle yapmıştık 3 defa çektik 3 ünde de yavuz Selim çıkınca onu koydular

Bizim bebeye isim koyarken "birini sen koy öbür bebeye ben koyarım" klişesine girmedik çünkü birimizin bulduğu isme diğerimiz sırf isim hakkından feragat etti diye okey diyecek ama ismi beğenmediyse içinde kalacaktı.
İkimizin de içine sinen ortak bir fikirde anlaşmakta karar kıldık. Bu yüzden bebe doğmadan iki gün önce falan bulmuştuk ismi. Heer şey nasip ya bence isim de nasip. İnsanın bir anda içine siniveriyor. Hayırla sağlıkla gelsin de isim de bulursunuz.
Ya ben de artık belli olsun da işte tulumdur kapı süsüdür falan hazırlayayım istiyorum. İlk çocuğuma herşeyini yaptım buna da yapmam lazım gibi geliyor. Zaman daralıyor ama adam komusunu dahi açmıyor:)))

2 isim candır 😂 tercih yapman gerekmio düşünsene aklında iki isim var ikiside koyayım gitsin aklımda kalacagna nüfusunda kalsın amaaannnnn diosun 😂😂
Ya bir de çocuğa da seçenek oluyor
İsminin b.k gibi olduğunu dusnurse mesela diğer ismini kullanır
İkisi de b.k gibi olacak değildir heralde sorunlu değilse çocuğumm 😂😂😂😂

Dürüst olmam gerekirse bence değil:)) bu biraz işin magazin kısmı bence ya bize bıraksınlar:) Kadınlar zaten her boyutuyla düşünür nebilim manasını, zamana uygunluğunu, öteki çocuğun ismiyle uyumunu, soyisimle uyumunu vs :))
Bilemiyorum
Babası ya hakkı yok mu diye düşünüyorum ben
Vicdanım rahat edemezdi benim
🙈

Bencede ne kadar acılarda çeksek babanında hakkı olduğunu düşünüyorum ama tabi karar sizin 😊.
Bence Yaman , Mete çok sıradan geldi.

Biz iki isim koyduk bunu ben istedim hep oglum olursa kutay koyacağım diye düşürdüm eşime de söyledim ben kutay koyacağım ona uygun istedigin bi isim seç dedim sonuçta herkesin bi düşüncesi hayali var başka çocugumuz olurmu olsa bile erkek mi olacak bilinmediği için kimsenin içinde kalmasın dedim cengiz kutay koyduk eşim hatta sadece Alparslan koyalım diye çok çabaladı ama geri adım atmadım kesinlikle ben kutayı koyacağım dedim Alparslan kutay uzun olur dedigi için de cengiz ismini seçti hemde babasının adı diye 😂 😂

Ya ben de artık belli olsun da işte tulumdur kapı süsüdür falan hazırlayayım istiyorum. İlk çocuğuma herşeyini yaptım buna da yapmam lazım gibi geliyor. Zaman daralıyor ama adam komusunu dahi açmıyor:)))
Kapı süsü demişken bende yapıyorum isterseniz sosyal medya hesabımdan bakabilirsiniz size atarım linki ❤️ isme özel yastık falan da yapıyorum ilginizi çekerse

Bencede ne kadar acılarda çeksek babanında hakkı olduğunu düşünüyorum ama tabi karar sizin 😊.
Bence Yaman , Mete çok sıradan geldi.
Baktıkça seviyorum ismi resmen Mete git gide daha güzel gelmeye başladı :))) inat gibi kapı süsü falan hem mete çıkıor karşıma. Aslında ilk isteğim Göktuğ du ama beğenilmedi:/

X