Oğlumuza isim mevzusu

Yok bacım Kaan da var 😂
Aslında Kağan mış zaten ama günümüze Kaan olarak uyarlanmış 😂
Yani bir arkdsm ve kuzenim var onlar Kaan 😂 dümdüz Kaan yani 2 a 😂
İsm-i koyan var evet
Ama onun doğrusu "kagan" zamanla yumuşamaya uğrayınca "kağan" olmuş.
Ama seslenişi kaan

İsimleri yazdırırken " kaan" olarak da yazdııryorsun nüfusa.

Ama doğrusu kesinlikle kağan :)

İnsan cocuguna isim koyarken neden esiyle inatlasir ki 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️
Ya mesela diyorumki benim çok beğendiğim bir isim var ama senin yok sırf benim dediğim olmasın diye sözlükten isim beğenmeye calısıyorsun. Bari bırak da içimde kalmasın senin nasılsa içinde bişey yok hepsi aynı senin için diyorum. Niye illa senin dediğin oluyor diyo bak tek amacı yarış:)))

İsm-i koyan var evet
Ama seslenişi kaan

Evet bende mesela koyacak olsam Kağan koyarım 😂 dogrusu ne ise o .. ama hiç Kağan duymadim hepsi Kaan diye yazan cinsten 😂 öyle daha kolay geliyor sanırım diğer türlü heryerde Ğ olmadığından dolayı Kagan diye soylemek yazmak biraz zor oluyor 😂

Ya mesela diyorumki benim çok beğendiğim bir isim var ama senin yok sırf benim dediğim olmasın diye sözlükten isim beğenmeye calısıyorsun. Bari bırak da içimde kalmasın senin nasılsa içinde bişey yok hepsi aynı senin için diyorum. Niye illa senin dediğin oluyor diyo bak tek amacı yarış:)))
Peki kiziniza isim koyarken bunu ben koyayim 2. Yi sen koyarsin dediniz mi? Ya da esiniz dedi mi boyle bir sey?

İsm-i koyan var evet
Ama seslenişi kaan

Evet doğrusu Kağan bence de Kağan şekliyle güzel ama ğ varmış içinde efendim uluslararası isim değilmiş :KK70:

Peki kiziniza isim koyarken bunu ben koyayim 2. Yi sen koyarsin dediniz mi? Ya da esiniz dedi mi boyle bir sey?
Hayırr hiç demedi. Hiç ikiletmedi sevdi de ismi zaten ben de abuk subuk bi isim bulmadım. İsim konusunda başarısız ya kimse beğenmiyor önerdiği isimleri çocuğun başını yakacak:)) o yüzden müdahale etmem şart:))

Evet bende mesela koyacak olsam Kağan koyarım 😂 dogrusu ne ise o .. ama hiç Kağan duymadim hepsi Kaan diye yazan cinsten 😂 öyle daha kolay geliyor sanırım diğer türlü heryerde Ğ olmadığından dolayı Kagan diye soylemek yazmak biraz zor oluyor 😂
Evet genelde kaan diyorlar.
😀 yumuşak ğ arayı bozar tabiii 😂

Bende ikişer isimli yapayım çocuğu diyorum bı ismini baba koyar bı ismini ben 😅 yani acaba😅😅😅 hiç belli olmaz yarın uyanınca iki isim ne be iyy diyen birine donusedebilirim bir anım diğerini tutmaz da😅
Aslında mantıken güzel birini begenmezse birini kullanır ona da seçenek olur da. Oğlum babasına epey kızacak çünkü resmi kurumlarda falan 2 ismi söylemem lazım oluyor 2. İsmi kodlamam gerekiyor o derece 🤭🤭

Aslında mantıken güzel birini begenmezse birini kullanır ona da seçenek olur da. Oğlum babasına epey kızacak çünkü resmi kurumlarda falan 2 ismi söylemem lazım oluyor 2. İsmi kodlamam gerekiyor o derece 🤭🤭
Şaka yapiyosun
Nereden gelmiş ki aklına öyle zor isim

Benim hayatımdaki insanların yarısı ilk ismimi diğer yarısı ikinciyi kullanıyor :KK70: benim sevdiğimi kullanan yok herkes kafasına göre takılıyor:KK70:

Şaka yapiyosun
Nereden gelmiş ki aklına öyle zor isim
BElKi 50ye yakın isim söyledi hepsine kulp buldum buna nedense bir şey diyemedim ama Türkiye'de yaşarsa ilerde epey babasının kulaklar çınlar 🤭🤭 benim koyduğum isim aşırı güzel çünkü 🤣 hep kayiraym kendimi

BElKi 50ye yakın isim söyledi hepsine kulp buldum buna nedense bir şey diyemedim ama Türkiye'de yaşarsa ilerde epey babasının kulaklar çınlar 🤭🤭 benim koyduğum isim aşırı güzel çünkü 🤣 hep kayiraym kendimi
Asiri güzel deyince çok meraklandim ama 🙈 adıyla yasasin evladınız 🌸🌸🌸Ayrica Türkiye de yaşamaz umarım

X