İsm-i koyan var evetYok bacım Kaan da var
Aslında Kağan mış zaten ama günümüze Kaan olarak uyarlanmış
Yani bir arkdsm ve kuzenim var onlar Kaandümdüz Kaan yani 2 a
Ya mesela diyorumki benim çok beğendiğim bir isim var ama senin yok sırf benim dediğim olmasın diye sözlükten isim beğenmeye calısıyorsun. Bari bırak da içimde kalmasın senin nasılsa içinde bişey yok hepsi aynı senin için diyorum. Niye illa senin dediğin oluyor diyo bak tek amacı yarış:)))İnsan cocuguna isim koyarken neden esiyle inatlasir ki
Evet bende mesela koyacak olsam Kağan koyarımİsm-i koyan var evet
Ama onun doğrusu "kagan" zamanla yumuşamaya uğrayınca "kağan" olmuş.
Ama seslenişi kaan
İsimleri yazdırırken " kaan" olarak da yazdııryorsun nüfusa.
Ama doğrusu kesinlikle kağan :)
Neyse siz kızınıza bırakmayın isim konusunu vazgeçtimKızım hamza olsun diyo nerden duyduysa daha 3.5 yasında:))) ya o yaştaki kızım bile dün diyor ki anne sen koy kardeşimin adını sen ne beğeniyorsan o olsun diyor.
Peki kiziniza isim koyarken bunu ben koyayim 2. Yi sen koyarsin dediniz mi? Ya da esiniz dedi mi boyle bir sey?Ya mesela diyorumki benim çok beğendiğim bir isim var ama senin yok sırf benim dediğim olmasın diye sözlükten isim beğenmeye calısıyorsun. Bari bırak da içimde kalmasın senin nasılsa içinde bişey yok hepsi aynı senin için diyorum. Niye illa senin dediğin oluyor diyo bak tek amacı yarış:)))
Evet doğrusu Kağan bence de Kağan şekliyle güzel ama ğ varmış içinde efendim uluslararası isim değilmişİsm-i koyan var evet
Ama onun doğrusu "kagan" zamanla yumuşamaya uğrayınca "kağan" olmuş.
Ama seslenişi kaan
İsimleri yazdırırken " kaan" olarak da yazdııryorsun nüfusa.
Ama doğrusu kesinlikle kağan :)
Doğru ama mail verdiğini düşünsene bakEvet doğrusu Kağan bence de Kağan şekliyle güzel ama ğ varmış içinde efendim uluslararası isim değilmiş
Hayırr hiç demedi. Hiç ikiletmedi sevdi de ismi zaten ben de abuk subuk bi isim bulmadım. İsim konusunda başarısız ya kimse beğenmiyor önerdiği isimleri çocuğun başını yakacak:)) o yüzden müdahale etmem şart:))Peki kiziniza isim koyarken bunu ben koyayim 2. Yi sen koyarsin dediniz mi? Ya da esiniz dedi mi boyle bir sey?
Hadi bakalım savaşı kim kazanacakEvet doğrusu Kağan bence de Kağan şekliyle güzel ama ğ varmış içinde efendim uluslararası isim değilmiş
Evet genelde kaan diyorlar.Evet bende mesela koyacak olsam Kağan koyarımdogrusu ne ise o .. ama hiç Kağan duymadim hepsi Kaan diye yazan cinsten öyle daha kolay geliyor sanırım diğer türlü heryerde Ğ olmadığından dolayı Kagan diye soylemek yazmak biraz zor oluyor
İçimdeki ses Mete diyor ya da Mete demek istiyor :)))) sen mete mi istiyosun şimdi diyor eşim arada bir sonra şu nasıl bu nasıl diyor reddediyorum kapanıyor mevzu:)))Hadi bakalım savaşı kim kazanacak
Aslında mantıken güzel birini begenmezse birini kullanır ona da seçenek olur da. Oğlum babasına epey kızacak çünkü resmi kurumlarda falan 2 ismi söylemem lazım oluyor 2. İsmi kodlamam gerekiyor o dereceBende ikişer isimli yapayım çocuğu diyorum bı ismini baba koyar bı ismini benyani acaba hiç belli olmaz yarın uyanınca iki isim ne be iyy diyen birine donusedebilirim bir anım diğerini tutmaz da
Şaka yapiyosunAslında mantıken güzel birini begenmezse birini kullanır ona da seçenek olur da. Oğlum babasına epey kızacak çünkü resmi kurumlarda falan 2 ismi söylemem lazım oluyor 2. İsmi kodlamam gerekiyor o derece
Benim hayatımdaki insanların yarısı ilk ismimi diğer yarısı ikinciyi kullanıyorAslında mantıken güzel birini begenmezse birini kullanır ona da seçenek olur da. Oğlum babasına epey kızacak çünkü resmi kurumlarda falan 2 ismi söylemem lazım oluyor 2. İsmi kodlamam gerekiyor o derece
BElKi 50ye yakın isim söyledi hepsine kulp buldum buna nedense bir şey diyemedim ama Türkiye'de yaşarsa ilerde epey babasının kulaklar çınlarŞaka yapiyosun
Nereden gelmiş ki aklına öyle zor isim
Siz sevmedgnz ismi saklayın duymamazlıktan gelinBenim hayatımdaki insanların yarısı ilk ismimi diğer yarısı ikinciyi kullanıyorbenim sevdiğimi kullanan yok herkes kafasına göre takılıyor
Asiri güzel deyince çok meraklandim amaBElKi 50ye yakın isim söyledi hepsine kulp buldum buna nedense bir şey diyemedim ama Türkiye'de yaşarsa ilerde epey babasının kulaklar çınlarbenim koyduğum isim aşırı güzel çünkü hep kayiraym kendimi
Leon koydum adını burcu da aslan olduAsiri güzel deyince çok meraklandim amaadıyla yasasin evladınız Ayrica Türkiye de yaşamaz umarım
Onun için ingilizce isimler seçtik burda yaşasin istemiyoruz bakalım neler yasaycgzAsiri güzel deyince çok meraklandim amaadıyla yasasin evladınız Ayrica Türkiye de yaşamaz umarım
Güzel isim yurt dışında yaşıyorsanız, ayrıca burcu ile denk gelmesi de süper:)Onun için ingilizce isimler seçtik burda yaşasin istemiyoruz bakalım neler yasaycgz