Şu an yakın olmayan ama her gün vakit geçirdiğim komşu çocuklarını düşündüm, henüz ilkokula gidiyorlar bu saatte tüm apartman sokaktalar. ilkokul çağında 8 çocuk hala bisiklet kornası öttürüyor, canları sıkıldıkça ve camı kapadığımı gördükçe köpeğime sataşıyor. Bunu annesine söylediğimde ( 2 yıl önce ) gel paşam çocuk onlar diyordu çocuklardan iki kardeş - ikizler okumayı sökmeden 1. sınıf bitirdi
10 sene sonra fln oda böyle söylenmeye başlar, çocuğa da kızmıyorum tüm hayatları binanın önündeki asfalt.
Kendi rahatsızlığımı geçtim dilsiz konuşamayan sebebibi soramayan köpeğime salça oldukça çok kızıyorum 2 senede bunu bile anlatamadım kızdım olmadı güzel söyledim olmadı hediye aldım olmadı Bu çocuklar topluma nasıl adapte olacak çok merak ediyorum.
Satır aralarında çok rahatsız edici cümleleriniz var.
Biraz kendinizi eleştirmelisiniz.
10 sene sonra fln oda böyle söylenmeye başlar, çocuğa da kızmıyorum tüm hayatları binanın önündeki asfalt.
Kendi rahatsızlığımı geçtim dilsiz konuşamayan sebebibi soramayan köpeğime salça oldukça çok kızıyorum 2 senede bunu bile anlatamadım kızdım olmadı güzel söyledim olmadı hediye aldım olmadı Bu çocuklar topluma nasıl adapte olacak çok merak ediyorum.
Satır aralarında çok rahatsız edici cümleleriniz var.
Biraz kendinizi eleştirmelisiniz.